€ 20,99
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon H.A. 1

Nutrilon H.A. 1 bevat Immunofortis, een gepatenteerde en wetenschappelijk geteste mix van vezels, van GOS/FOS, die de gezonde darmbacteriën van je baby voedt. Bovendien bevat Nutrilon H.A. 1 ook essentiële vitaminen, mineralen (zoals ijzer en calcium) en Omega 3 en 6, in hoeveelheden conform de aanbevelingen van deskundigen.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
Nutrilon H.A. 1 800 g poeder
€ 20,99

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon h.a. 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd aangeraden door onze kinderarts. Het is een hypo allergene melk die goed te verdragen is voor mijn baby. Ze heeft namelijk snel last van eczeem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thank you very much for Nutrilon 1 H.A. Your delivery was fast. I was very pleased with order and so glad that I did not swap it with another formula milk. My child really enjoyed it :-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn baby dronk de poedermelk meteen,na de borstvoeding. Alles staat fijn op de doos uitgelegd. De levering gebeurde vrij snel en goedkoop! Wij gaan zeker nog bestellingen plaatsen.

Nutrilon H.A. 1 kopen

Je kan Nutrilon H.A. 1 van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk