Nutrilon A.R. 1 800 g poeder

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon A.R. 1

Nutrilon AR 1 is een volledige dieetvoeding, ingedikt met johannesbroodpitmeel, voor zuigelingen (0–6 maanden) met regurgitatie (terugvloei van kleine hoeveelheden melk in en uit de mond). Nutrilon AR 1 bevat ook LCP's (omega 3 en 6) en nucleotiden die een rol spelen bij de ontwikkeling van het immuunsysteem.

Effectief tegen spugen door:
1. Voorgekookt johannesbroodpitmeel (verdikt de voeding)
~ Alleen johannesbroodpitmeel zorgt voor verdikking van de voeding in de maag
~ Vermindert de frequentie en de hoeveelheid spugen
2. Caseïne: wei-eiwitverhouding 80:20 (grofvlokkig stremsel in de maag);
zorgt ervoor dat de voeding minder makkelijk omhoog komt uit de maag
Bevat een optimale hoeveelheid ijzer, calcium, fosfor en zink
Bevat LCP’s (DHA en AA)
~ Ter ondersteuning van de hersenontwikkeling
Bevat nucleotiden
Gemakkelijk te bereiden bij 37°C
Suppletie van vitamine K is normaliter niet nodig bij gebruik van meer dan 500 ml Nutrilon A.R. 1 per dag
Goede hoeveelheid en verhouding linolzuur/α-linoleenzuur

Indicatie

Dieetvoeding voor de spugende baby (anti-regurgitatie), vanaf de geboorte tot 6 maanden.

Gebruik van Nutrilon A.R. 1

Flesje babymelk bereiden
Een flesje Nutrilon opvolgmelk maken is heel eenvoudig. Met de handige verpakking van onze opvolgmelk kun je zelfs met één hand een flesje bereiden. Je kan dus met je kindje op je arm het flesje bereiden. Hieronder staat hoe je een flesje moet maken, maar ook op onze verpakkingen staat hoe het moet.
- Was je handen en zorg dat de fles en de speen goed schoon zijn.
- Laat gekookt water afkoelen tot handwarme temperatuur (ongeveer 37 graden Celsius) en schenk de benodigde hoeveelheid water in de fles.
- Haal het schepje losjes door het poeder en strijk het teveel af aan het handige afstrijkrandje.
- Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water.
- Draai de dop op de fles en schud tot het poeder is opgelost (ongeveer dertig seconden).
- Controleer de temperatuur van de babymelk door een druppeltje aan de binnenkant van je pols te doen.
- Berg het schepje droog op aan de binnenkant van het deksel.
- Zit er na het voeden nog een restje in de fles? Bewaar dit dan niet, maar gooi het meteen weg. 

Ingrediënten Nutrilon A.R. 1

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarde.

LACTOSE (MELK), MAGERE MELK, PLANTAARDIGE OLIËN (PALMOLIE, KOOLZAADOLIE, KOKOSOLIE, ZONNEBLOEMOLIE), MALTODEXTRINE, JOHANNESBROODPITMEEL, CALCIUMCARBONAAT, VISOLIE, L-CYSTEINE HYDROCHLORIDE, L-ASCORBINEZUUR, SOJALECITHINE, TAURINE, CHOLINECHLORIDE, NATRIUM-L-ASCORBAAT, IJZERSULFAAT, INOSITOL, ZINKSULFAAT, URIDINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, CYTIDINE 5’-MONOFOSFAAT, DL-Α-TOCOFERYLACETAAT, ADENOSINE 5’-MONOFOSFAAT, INOSINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, NICOTINAMIDE, GUANOSINE 5’-MONOFOSFAAT NATRIUM ZOUT, L-CARNITINE, KOPERSULFAAT, PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, CALCIUM D-PANTOTHENAAT, MANGAANSULFAAT, RETINYLPALMITAAT, DL-Α-TOCOFEROL, D-BIOTINE, THIAMINEHYDROCHLORIDE, CYANOCOBALAMINE, CHOLECALCIFEROL, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, KALIUMJODIDE, FYTOMENADION, NATRIUMSELENIET.
Nutrilon A.R. 1 800 g poeder
€ 20,13

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon a.r. 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van. Onze dochter geeft niet meer terug en de zure oprispingen zijn verdwenen. Sinds het veranderen van voeding hebben wij terug een zeer blije baby
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na drie maanden wisten we dat ons dochtertje verborgen reflux had. Met omschakeling naar de AR melk van Nutrilon was het probleem zo goed als voorbij! Enig minpuntje is dat hij makkelijk klontert.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hele dikke melk. Mengen voor opwarmen. Even wennen. Schuimt wel heel erg. Mixertje gekocht. Amper nog reflux, maar wel felle krampen door luchtbellen in melk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter heeft reflux en ik heb al verscheidene melksoorten geprobeert. Telkens had ze last van zuur en terug vloeiing van de melk maar niet met deze pap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Toen we overschakelden, wisten we niet goed wat te verwachten, maar deze anti reflux nutrilon doet echt wat het moet doen. we zijn zeer tevreden over het resultaat bij onze dochter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Stond eerst sceptisch tegenover online aankopen van babyvoeding. Het product is echter identiek als diegene die ik bij ons aankocht. Dus, waarom zouden we nog twijfelen ?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit melkpoeder doet wat het belooft: De reflux verminderen. Ik merk wel dat uit sommige papflessen minder vlot kan worden gedronken omdat deze pap opvallend anders is van consistentie.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Super service van Farmaline, zoals gewoonlijk, maar deze poeder is een te dik, dat is een beetje raar. Is misschien een heel groot probleem, maar niet indien de baby oprispingen heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goede oplossing voor reflux, wel opletten dat de melk niet te dik is (zodat ze nog door het speentje raakt). Aan te raden met een grotere speen-maat bij het drinken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede voeding voor baby's met reflux (gewone of verborgen reflux). werkt ook goed bij te gulzig drinkende baby's, zorgt voor trager drinken, en bijkomend minder ongemak door lucht in de darmen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze melk is ons voorgeschreven geweest nadat ze veel moest overgeven van een andere melk. Maar met deze melk is alles goed gekomen. Nu geeft ze niet meer over en is ze ook goed aangekomen.

Nutrilon A.R. 1 kopen

Je kan Nutrilon A.R. 1 van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Anti-Reflux melk