€ 8,47
Product niet verkrijgbaar
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nutrilon 2 Goede Nacht

Nutrilon Goede Nacht bevat IMMUNOFORTIS, een gepatenteerde en wetenschappelijk geteste mix van vezelfs, die de gezonde darmbacteriën van je baby voedt. Bovendien bevat het ook essentiële vitaminen, mineralen en Omega 3 en 6, conform de aanbevelingen van deskundigen.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
Nutrilon 2 Goede Nacht 380 g
€ 8,47
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutrilon 2 goede nacht

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    De kinderen lusten deze melk graag, precies wat ze nodig hebben om wat langer te kunnen slapen. In tegenstelling tot bvb granen om toe te voegen aan de melk, ligt deze melk niet op de maag.

Nutrilon 2 Goede Nacht kopen

Je kan Nutrilon 2 Goede Nacht van het merk Nutrilon, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden