€ 79,75
€ 75,05
(€ 25,02 / l)
Bespaar 6% (€ 4,70)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nutricia Souvenaid Vanille Promo

Souvenaid werd ontwikkeld om de vorming van sunapse bij mensen met vroege Alazheimers ziekte ondersteunen.

Souvenaid is een dieetvoeding voor medisch gebruik voor de dieetbehandeling van de vroege ziekte Alzheimers.

Souvenaid is klaar om te drinken, op basis van melkachtig supplement die vitamines en mineralen bevatten.

Gebruik alleen als aanvulling op de normale voeding, niet geschikt als enige voedingsbron. Souvenaid is niet geschikt voor patiënten met galactosemie en bevat ingrediënten afkomstig uit melk, vis en soja gewonnen.

Gebruik van Nutricia Souvenaid Vanille Promo

Op een koele plaats bewaren en na het openen en binnen 24 uur consumeren

Bijwerkingen van Nutricia Souvenaid Vanille Promo

Water, maltodextrine, suiker, visolie, melkproteïnen, smaken (aardbei), uridine-5-monofosfaat dinatriumzout, cholinechloride, zuurteregelaars (citroenzuur), stabilisatoren (microkristallijne cellulose en natriumcarboxymethylcellulose), kaliumcitraat, sojalecithine, calcium, natrium-L-ascorbaat, DL-tocoferylacetaat, kleurstof (karmijnzuur), magnesiumhydroxide, kaliumhydroxide, natriumchloride, natriumseleniet, ijzer lactaat, natriumcitraat, pteroylmonoglutaminezuur, cyanocobalamine, zinksulfaat, retinylacetaat, nicotinamide, pyridoxine hydrochloride, kopergluconaat, mangaansulfaat, chroom, calcium D-pantothenaat, D biotine, cholecalciferol, thiamine hydrochloride, natrium riboflavine, kaliumjodide, fytomenadion.
Nutricia Souvenaid Vanille Promo 24 x 125 ml
€ 79,75
€ 75,05
(€ 25,02 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nutricia souvenaid vanille promo

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nutricia Souvenaid Vanille wordt gebruikt ter ondersteuning bij een patiënte met Alzheimer als aanvulling op de dagelijkse voeding. Goede en vlotte levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als het door U geleverde product gaat werken wat het beloofd dan ben ik uiterst tevreden. Over Uw service heb ik niets aan te merken. Snel en correct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nutricia Souvenaid is een geweldige steun in de strijd tegen een ernstige ziekte. Het is handig verpakt en de smaak is goed. Nadat mijn moeder nu consequent voor meer dan een half jaar het elke dag drinkt (125 ml), zien we en zij elke dag lichte verbeteringen in haar 'geheugenprestaties. Ik kan het product met een goed geweten aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen klachten over de verpakking. Nochtans kan de smaak de zieke niet bekoren die liever haar yoghurt eet: ik meng Souvenaid dus vaak onder een yoghurt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  product voldoet redelijk aan verwachtingen. De remmende werking m.b.t. beginstadium alzheimer kan nog niet worden vastgesteld. Voorlopig blijven wij daarom het product gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds enkele weken maak ik gebruik van Souvenaid. Ik heb geen enkele nare bijwerking en meen dat het zelfs iets posisitiefs met me doet.Het is moeilijk onder worden te brengen, maar zo wie zo daalt mijn gewicht niet verder, in tegendeel ik ben iets zwaarder geworden. Het is lekker om in te nemen en het geeft een algheel verbeterd welzijns gevoel. Zeker aan te bevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Souvenaid al drie keer bij jullie besteld. Twee keer met vanillearoma. De derde bestelling werd in het begin van de week geleverd. Omdat er geen vanille meer was in 24x125ml heb ik twee in aardbeiensmaak besteld, maar ik vind de smaak ervan niet lekker. Natuurlijk weet ik dat de smaak niet het essentiële is in de samenstelling van het product.

Nutricia Souvenaid Vanille Promo kopen

Je kan Nutricia Souvenaid Vanille Promo van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA EARLY LIFE NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor de geriatrie
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Evenwichtige drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Evenwichtige drink- en sondevoedingen
50+ > Geheugen
50+ > Bijvoeding > Evenwichtige drink- en sondevoedingen