€ 95,70
€ 73,69
(€ 24,56 / l)
Bespaar 23% (€ 22,01)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Nutricia Souvenaid Cappucino Nieuwe Formule

Souvenaid: een medische drinkvoeding
Souvenaid is een medische drinkvoeding die een specifieke mix van voedingsstoffen bevat. Daarbij gaat het om omega-3 vetten, choline en uridine, foliumzuur, vitaminen B12, B6, C, D, E en selenium. Souvenaid is bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding en is dus geen vervanging van een maaltijd. Omdat Souvenaid een specifieke dieetvoeding is voor patiënten in het beginstadium van de ziekte van Alzheimer, wordt onder medisch toezicht gebruikt. Als u meer wilt weten over Souvenaid, overleg dan met uw behandelende arts of apotheker voor meer informatie over een dieetbehandeling met Souvenaid.

Resultaat
Er is meer dan 10 jaar onderzoek verricht om tot de juiste samenstelling van Souvenaid te komen. Uit onderzoek blijkt dat de bloedwaarden van deze specifieke nutriënten worden verhoogd met het dagelijks gebruik van Souvenaid. Daarmee is Souvenaid een juiste aanvulling op de dagelijkse voeding.

Veiligheid
Souvenaid wordt over het algemeen goed verdragen en is veilig te gebruiken, ook in combinatie met medicatie. Souvenaid kan niet worden gebruikt bij een allergie voor vis, soja of melk.

Indicatie

voor patiënten in het beginstadium van de ziekte van Alzheimer

Ingrediënten Nutricia Souvenaid Cappucino Nieuwe Formule

Water, dextrine-maltose, suiker, visolie, eiwit (koemelk), natriumzout van uridine 5-monofosfaat, stabilisatoren (microkristalijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose), cholinechloride, aroma (cappuccino), calciumcitraat, sojalecithine, zuurteregelaar (citroenzuur), natrium-l-ascorbaat, kleurstof (ammonia karamel), kaliumcitraat, DL-a-tocoferylactaat, magnesiumhydroxide, natriumcitraat, kaliumhydroxide, ijzerlactaat, zinksulfaat, pyridoxinehydrochloride, kopergluconaat, natriumchloride, nicotinamide, mangaansulfaat, calcium D-pantothenaat, pteroylmonoglutaminezuur, thiaminehydrochloride, retinylacetaat, riboflavine, natriumseleniet, chroomchloride, natriummolybdaat, kaliumjodide, fyllochinon, D-biotine, cyanocobalamine, cholecalciferol.

Bevat melk, soja, vis.

Waarschuwing

  • Souvenaid kan niet worden gebruikt bij een allergie voor vis, soja of melk.
  • Koel drinken: Souvenaid is gekoeld het lekkerst.
  • Goed schudden voor gebruik.
  • kan zowel zittend als halfliggend gedronken worden door het rietje met dubbele elleboog.
  • Een geopend flesje kan 24 uur in de koelkast bewaard worden (mits afgesloten).
€ 95,70
€ 73,69
(€ 24,56 / l)