De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Novalac Premium 2

Novalac Premium 2 is een vervolgmelk formule die alle voedingsbehoeften van zuigelingen ouder dan 6 maanden oud dekt.

Novalac Premium 2 bevat ingrediënten die van nature aanwezig zijn in de moedermelk, zoals:     
 • LC-PUFAS (DHA & ARA)     
 • Prebiotica (GOS)     
 • nucleotiden
Novalac Premium 2 wordt gebruikt in samenhang met een gevarieerde voeding die geleidelijk aan is ingevoerd volgens medisch advies.

Novalac Premium 2 is geschikt voor het voeden van baby's van 6 tot 12 maanden, indien het geven van borstvoeding niet wordt toegepast, en, als onderdeel van een gevarieerde voeding, behandelt de unieke samenstellingvan de specifieke voedingsbehoeften van uw kind.

Novalac Premium is ook verkrijgbaar bij de geboorte.

Gebruik van Novalac Premium 2

Was altijd uw handen voordat u de zuigfles voorbereidt. Elke zuigfles moet individueel worden voorbereid. Gebruik alleen de  bijgeleverde maatlepel. Formule in te nemen binnen een uur na de voorbereiding. Was de zuigfles, speen en alle gebruiksvoorwerpen en steriliseer ze in kokend water. Kook schoon drinkwater gedurende 5 minuten en laat het afkoelen tot 40° C of verwarming of verwarm vers mineraalwater met een laag gehalte aan mineralen tot 40 °C.

Giet de benodigde hoeveelheid water (zie voedingsrichtlijn) in de fles. Meet de juiste hoeveelheid van de formule (zie voedingsrichtlijn) in de fles met behulp van de maatschep. Gebruik altijd een 1 schepje per 30 ml water. Zet het deksel op de fles en schud goed totdat het poeder volledig is opgelost. Laat afkoelen tot een lauwe temperatuur (37 °C). Test de temperatuur op uw pols voor het voeden. Elk overschot moet onmiddellijk worden weggegooid.

Waarschuwing

Moedermelk is de beste voeding voor zuigelingen. Goede voeding van de moeder is van essentieel belang voor de bereiding en het onderhouden van de borstvoeding. Als borstvoeding niet wordt toegepast, kan een zuigelingenvoeding worden gebruikt volgens advies van de gezondheidswerkers.

Bereiding en opslag van zuigelingenvoeding moeten worden uitgevoerd zoals aangegeven op de doos om geen gevaren voor de gezondheid te riskeren.     
 • Sluit het blik na gebruik met het voorziene deksel.   
 • Op een koele, droge plaats en uit de buurt van licht en vervuiling bewaren.     
 • Binnen 3 weken na opening consumeren.     
 • Niet gebruiken na de vervaldatum die op de bodem van de doos aangegeven is.     
 • Bereid de zuigfles niet op voorhand voor, maar altijd vlak voor het voeden.
De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
€ 17,08

Laatste reviews en ervaringen met Novalac premium 2

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Novalac Premium is een zeer goede formule voor baby's, die onze baby heel goed verdroeg vanaf het begin. Daarenboven heeft Farmaline een uitstekende klantenservice.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikten we Novalac Premium 1, maar nu is hij 8 maanden oud, dus nu geven we hem Premium 2 met wat fruit-crèmes, maar hij is net zo goed als de Premium 1.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door onze kinderarts als één van de beste formules op de markt. Het is een van de duurste zuigelingenvoeding in Griekenland. Op Farmaline vond ik het aan de helft van de prijs. Bedankt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedenavond lieve vrienden! Ik ontving het product en ik was zeer gelukkig! Ik kon mijn bestelling volgen. Bedankt en binnenkort ga ik opnieuw bestellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Novalac Nummer 1 en ik ben er erg tevreden over. Ik ga Nummer 2 gebruiken binnen 2 maanden, als mijn baby 6 maanden oud is. Het is één van de beste melk voor kinderen.

Novalac Premium 2 kopen

Je kan Novalac Premium 2 van het merk Novalac, geproduceerd door MENARINI BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Standaardmelk