Nitcomb M2 alle haartypes 1 stuk

€ 9,89
€ 8,90
Bespaar 10% (€ 0,99)

Omschrijving van Nitcomb M2 alle haartypes

Anti-luis kam voor alle haar type, met dubbele rij tanden die zowel de luizen als de neten verwijdert.

Dubbele rij tanden: fijne en extra fijne tanden.
Dubbele effectiviteit: de dubbel rij tanden verdubbelen de effectiviteit van de behandeling ten opzichte van een kam met een enkele rij tanden. De voorste rij (grote) tanden glijdt door het haar en verwijdert de grote hoofdluizen. De tweede rij, extra fijne tanden, verwijdert de kleine hoofdluizen en neten.

Samenstelling
Kunststof handvat met tanden van roestvrij staal

Gebruik
- Was het haar of maakt het door en door nat
- Masseer crèmespoeling in het natte haar en laat in het haar. Kam het haar eerst met een gewone kam of borstel goed  door totdat alle klitten uit het haar zijn gekamd.
- Houd het hoofd boven de wasbak  of een stuk wit papier. Kam het haar van achteren naar voren, vanaf de hoofdhuid naar de haarpunten goed door.  Start bij het ene oor en schuif plukje-voor-plukje, na elke kambeweging, op naar het ander oor. Veeg de kam regelmatig schoon aan een witte papieren servet en check of u luizen ziet. Spoel gevonden luizen  door de wc of de wasbak. Spoel na de kam beurt de crèmespoeling grondig uit het haar. Herhaal de kam beurt  elke 3-4 dagen tot de hoofdluis is verdwenen.

Behandel vooral de plaatsen achter de oren en in de nek grondig. Op deze warme plekjes voelt de hoofdluis zich namelijk het meest thuis.
Tussendoor en na de controle de kam met warm water  en zeep reinigen (eventueel met een borsteltje), goed droog maken  en op een droge plaats bewaren.

Fabrikant
sanofi-aventis Netherlands B.V.
Kampenringlaan 45E
2803 PE  GOUDA

Indicatie

De unieke Nitcomb-M2 luizenkam is een prima hulpmiddel om hoofdluis te bestrijden. De Nitcomb-M2: heeft een dubbele rij tanden die luizen en neten verwijderen is gemaakt van duurzame kunstof voor een lange levensduur heeft een speciale antislip handgreep maakt het ontdekken van luizen en neten eenvoudiger door de lichte kleur

Gebruik van Nitcomb M2 alle haartypes

Aanbevolen dagdosering:
Gedurende twee weken het natte haar met een crèmespoeling in masseren en met de Nitcomb Luizenkam kammen.
Nitcomb M2 alle haartypes 1 stuk
€ 9,89
€ 8,90

Nitcomb M2 alle haartypes kopen

Je kan Nitcomb M2 alle haartypes van het merk Kernpharm, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Anti-Luizen
Welzijn & Gezondheid > Anti-Luizen