€ 6,46
€ 5,30
(€ 5,30 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 1,16)
Promotie 18% korting
Bijsluiter van Nicox Xailin Wash 100 ml

Omschrijving van Nicox Xailin Wash

Xailin Wash is een steriele oplossing voor oogreiniging in flacons met eenheidsdosis van 5 ml.

Indicatie

• Behandeling van oppervlakkige irritaties van de oogleden en oogbal: de oogspoeling helpt bij het verwijderen van vreemde lichamen die het oog irriteren, zoals zand, insectjes, stof, pollen, make-upresten, en kan het gevoel van ongemak verzachten.
• Adjuvante behandeling van de infectie, allergie of ontstekingspathologie van de oogleden, conjunctiva en cornea.
• Dagelijkse en postoperatieve oogreiniging (kinderen en volwassenen).
• Xailin Wash draagt bij aan ooghydratatie.

Gebruik van Nicox Xailin Wash

2 tot 8 oogspoelingen per dag. Controleer voor gebruik of de eenheidsdosis niet geopend of beschadigd is. Was uw handen zorgvuldig voordat u de oplossing gebruikt. Haal één flacon voor eenmalig gebruik uit de strip en draai de bovenkant los om te openen. De oogspoeling wordt rechtstreeks uitgevoerd door lichtjes op de flacon te drukken. Aanbevolen wordt om het onderste ooglid naar beneden te brengen, omhoog te kijken, vervolgens het bovenste ooglid omhoog te trekken, naar beneden te kijken om de oplossing te verspreiden over het gehele oogoppervlak, de vreemde lichamen die het oog irriteren te verwijderen, het volume van de traanfilm te vergroten en weefsels te hydrateren.

Ingrediënten Nicox Xailin Wash

Natriumchloride, boorzuur, borax, gearomatiseerd rozenwater, gezuiverd water qs ad 5 ml.

Waarschuwing

Niet injecteren, niet doorslikken. Buiten het bereik van kinderen houden. Als u contactlenzen draagt, kunt u dit product gebruiken nadat u eerst de contactlenzen hebt verwijderd. Eén eenheidsdosis kan worden gebruikt voor behandeling van beide ogen. Raak het oppervlak van het ooglid niet aan met het uiteinde van de flacon. De werkzaamheid van oogdruppels of een oogzalf kan worden verstoord door gelijktijdige indruppeling van de oogspoeling. Bij gelijktijdige behandeling wordt geadviseerd om voor elke indruppeling 10 minuten te wachten en eerst Xailin Wash-oplossing te gebruiken. Ingeval vanoptreden,aanhoudenof verergerenvaneenirritatie,bijovermatigetraanvormingofeenoogaandoening, moet u het gebruik van de oplossing staken en uw arts raadplegen.
€ 6,46
€ 5,30
(€ 5,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Nicox Xailin Wash

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Goed produkt

  Ideale oogspoeling om in huis te hebben . Ook kan je het gebruiken bij kinderen . Deze oogspoeling gevonden op farmaline . Gemakkelijk is ook dat het aparte capsules zijn om te gebruiken .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Amazing great product! My daughter had sore eye and I wash her eye with this product every few hours for 2 days and the sore was gone. Great for bringing on a holiday as well.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Mijn vriend werkt als lasser en heeft dikwijls last van vuiltjes in zijn ogen. Daardoor was ik op zoek naar een goed product om de ogen te zuiveren en bij deze hebben we een goed product gevonden. Top kwaliteit!

  Was deze beoordeling nuttig?

Nicox Xailin Wash kopen

Je kan Nicox Xailin Wash van het merk Nicox , geproduceerd door SIMOVISION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Oogverzorging