€ 7,95
€ 6,92
Bespaar 13% (€ 1,03)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Newvita Pronatal 0,4 mg

NEWVITA 0,4 mg is een voedingssupplement op basis van foliumzuur, ook vitamine B9 of vitamine M genoemd. 

Foliumzuur speelt een zeer belangrijke rol in de celdeling en draagt aldus bij aan een goede groei en een goede ontwik- keling van de baby. Voor een vrouw met een kinderwens is het belangrijk dat ze een reserve van foliumzuur aanlegt vanaf haar verlangen naar een zwangerschap, maar ook tijdens haar zwangerschap. Deze reserve foliumzuur kan afnemen, wanneer men verschillende jaren een anticonceptiepil neemt.

NEWVITA helpt een perfect psychisch en fysiek evenwicht te behouden bij ouderen die een tekort aan foliumzuur vertonen. De formulering van NEWVITA werd speciaal bestudeerd, ze bevat geen lactose noch suiker en is geschikt voor personen die deze twee ingrediënten niet mogen nuttigen. Het foliumzuur blijft bovendien in ideale toestand van stabiliteit omdat NEWVITA geen lactose bevat.

Indicatie

Het wordt aanbevolen:
 • Voor vrouwen met een kinderwens.
 • Tijdens de zwangerschap en de borstvoeding.
 • Voor het psychische en fysieke evenwicht van ouderen.
NEWVITA is perfect geschikt voor ouderen met een tekort aan foliumzuur. De dosis wordt aangepast aan de meetresultaten van de bloedspiegel.

Gebruik van Newvita Pronatal 0,4 mg

Het wordt aanbevolen één tablet NEWVITA per dag met water tijdens de maaltijden te nemen.

Voor vrouwen met een kinderwens wordt aanbevolen NEWVITA minstens 8 weken voor de bevruchting te nemen, vanaf het stopzetten van de anticonceptiepil, tijdens de hele zwangerschap en ook tijdens de borstvoedingsperiode.

NEWVITA is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, het blijft een essentiële aanvulling op uw dagelijkse voeding.

Ingrediënten Newvita Pronatal 0,4 mg

Tablet:
Foliumzuur 400 mcg (of 200 % van de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid, Cellulose, Mannitol, Gehydrogeneerde katoen- zaadolie, Colloïdaal silicium, Magnesiumstereaat.

Waarschuwing

Te bewaren bij omgevingstemperatuur tussen 15° en 25°C, droog in een vochtvrije omgeving.
De bewaartermijn wordt op de verpakking vermeld.
Buiten bereik en het zicht van kinderen houden.
€ 7,95
€ 6,92
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Newvita Pronatal 0,4 mg

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Snelle levering van het product Newvita pronatal 0,4mg aan huis. Het product is van goede kwaliteit en heeft het gewenste effect zoals ik wil. Super tevreden!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Praktisch product om te gebruiken, makkelijk in te slikken, makkelijk te gebruiken verpakking, tevreden met dit product, ik heb niets te zeggen, ik gebruik het elke dag

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Deze vitaminen ben ik wegens toekomstige kinderwens al een aantal maanden aan het nemen. Zeer handige kleine tabletjes die in tegenstelling tot andere merken helemaal niet op de maag liggen. Ik ben fan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Newvita Pronatal 0,4 mg kopen

Je kan Newvita Pronatal 0,4 mg van het merk Bepharbel, geproduceerd door BEPHARBEL MANUFACTURING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Voedingssupplementen vóór de zwangerschap
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Foliumzuur