New Nordic Melissa Dream 40 tabletten

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,95
€ 17,96
Bespaar 10% (€ 1,99)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van New Nordic Melissa Dream

De Melissa Dream™ is de tablet die u nodig hebt voor een normale rustgevende slaap, een normaal functioneren van uw zenuwstelsel en het vermogen effectief om te gaan met prikkels die uw concentratie beïnvloeden. De unieke bioactieve microvoedingsstoffen en kruidenextractcombinatie in de tabletten voeden en beïnvloeden uw hersenen, zenuwen en uw psychologische functies. De tablet, die in Zweden is vervaardigd, bevat een citroenmelisse-extract die zorgt voor een rustgevende slaap, L-theanine aminozuur, kamille-extract, vitamine B-complex en magnesium. Het gehalte aan B-vitamines draagt bij aan een normale psychologische functie en een normale functie van het zenuwstelsel.

Melissa Dream™ is een combinatie van zorgvuldig geselecteerde citroenmelissebladeren en kamillebloemen die geplukt, gedroogd en geëxtraheerd worden zodat de gewenste kruidensubstantie wordt behouden. Dit biedt de garantie voor een hoge kwaliteit.

Indicatie

Kalmeert en bestrijdt stress
Helpt het bevorderen van gezonde slaap
Niet versuffend en niet verslavend

Gebruik van New Nordic Melissa Dream

Neem 1 uur voor het naar bed gaan 2 tabletten met een glas water.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houdt u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering.

Ingrediënten New Nordic Melissa Dream

Ingrediënten Per 2 tabletten

  • Citroenmelisse extract, blad (Melissa officinalis L.) 10:1 600 mg
  • Kamille extract, bloem (Matricaria chamomilla L.) 5:1 200 mg
  • L-Theanine 131,32 mg
  • Nicotinamide 12 Vitamine B6 1,33 mg
  • Riboflavine (vitamine B2) 1,08 mg
  • Thiamine (vitamine B1) 0,94 mg
  • Vitamine B12 0,6 mcg
  • Magnesium 200 mg

Waarschuwing

Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.
€ 19,95
€ 17,96
Product niet verkrijgbaar

New Nordic Melissa Dream kopen

Je kan New Nordic Melissa Dream van het merk New Nordic , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling New Nordic of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress