€ 44,95
€ 33,71
Bespaar 25% (€ 11,24)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van New Nordic Blue Berry Eyebright

De originele Zweedse oogtablet
Blue Berry is een tablet op basis van bosbes met een speciale combinatie van ogentroostextract en afrikaantjesextract. Onze ogen hebben micronutriënten nodig om goed te kunnen functioneren. Vitamine A is belangrijk voor de vorming van impulsen in de oogzenuw waaronder de overgang van licht naar donker en voor de macula lutea, de gele vlek aan de achterkant van het netvlies die verantwoordelijk is voor het centrale gezichtsvermogen. Zink verbetert de opname en het transport van vitamine A. Vitamine A en zink dragen bij aan het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen.

Bosbessen
Vaccinium myrtillus is een speciale bosbessensoort die oorspronkelijk uit Noord-Europa komt. Het is één van de meest voorkomende wilde planten in Zweden. Bosbessen behoren tot één van de eerste middelen die in Zweedse drogisterijen werden verkocht.

Indicatie

Kan helpen bij het handhaven van gezonde macula van het oog

Gebruik van New Nordic Blue Berry Eyebright

2 tabletten per dag met een glas water en bij een maaltijd.

Ingrediënten New Nordic Blue Berry Eyebright

Vulmiddel (microkristallijne cellulose), Bosbessenextract (Vaccinium myrtillus L.), Ogentroostextract (Euphrasia officinalis L.), Afrikaantjesextract (Tagetes erecta L.), stabilisator (vernet natriumcarboxymethylcellulose), omhulling (hydroxypropylméthylcellulose, plantaardig magnesiumstearaat, arabische gom, talc, glycerine), mineralen (zinkoxide, kopersulfaat), vitamin (retinylacetaat), antiklontermiddel (siliciumdioxide).

Waarschuwing

 • Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.
 • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl.
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding.
 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
 • Het product niet gebruiken als de blisterstrip stuk is of als ermee geknoeid is.
 • Buiten bereik van kinderen houden.
Koel en droog bewaren (max 24°C)
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
New Nordic Blue Berry Eyebright 120 tabletten
€ 44,95
€ 33,71

Laatste reviews en ervaringen met New nordic blue berry eyebright

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voedingssupplement reeds een aantal maanden en heb de indruk dat dit echt een gunstig effect heeft op mijn gezichtsvermogen ( minder last bij vermoeidheid)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product aangekocht na oogoperatie van mijn echtgenoot. Sindsdien nemen wij elk 2 tabletten per dag in. Vrij duur product, maar althans voor mij, met zichtbaar resultaat. Heb reeds meer dan 20 jaar krasjes op beide ogen, maar met het ouder worden is het zicht toch een beetje verminderd; letters of tv lezen bv. ging vaker moeilijker. Een 3-tal weken later merk ik een duidelijke verbetering!

New Nordic Blue Berry Eyebright kopen

Je kan New Nordic Blue Berry Eyebright van het merk New Nordic, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling New Nordic of via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen