€ 2,57

Indicatie

Een voldaan gevoel voor het slapengaan
 
De baby Cereals Good Night zijn ideaal voor het avondflesje van je baby. Meng de Cereals in je baby's gebruikelijke melk voor een complete maaltijd die je baby's nachtrust bevordert dankzij de koolhydraten van graanproducten die een voldaan gevoel geven.
 
Bovendien bevatten ze geen toegevoegde suikers* zodat je oogappel meteen goede voedingsgewoonten aanleert.

Granen

Vanaf 6 maanden.

Ingrediënten Nestlé Baby Granen Good Night

Granen 96,7% (gehydrolyseerd tarwemeel, tarwemeel, gerst-, rogge-, maïs-, en havermeel), oligofructose, inuline, poeder van lindebloesemextract 0,5%, minerale zouten (calciumcarbonaat, ijzerfumaraat, zinksulfaat), Bifidus (BL) cultuur, vitamines (C, E, niacine, B1, A, B6, foliumzuur, D), aroma (vanilline). Mogelijke sporen van melk.   

Allergenen: Tarwe, gerst, rogge, haver, melk (sporen)

Waarschuwing

Op een koele en droge plaats bewaren. De inhoud van het zakje binnen de 30 dagen na opening gebruiken
Nestlé Baby Granen Good Night 250 g
€ 2,57

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé baby granen good night

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super scherpe prijs voor een goed product. . .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is heel voedzaam s'avonds in de pap,omdat het dikker word mijn dochtertje drinkt het graag en het kalmeert ook waardoor een goede nachtrust ik ben er zeer tevreden over het is zijn geld waard
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje sliep heel moeilijk door. Sinds we deze door de laatste fles doen slaapt hij een pak beter door. Wij zijn alvast zeer tevreden! De levering was ook super!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit poeder bij de laatse fles van u baby zorgt ervoor dat ze goed slapen en buikje rond hebben gegeten waardoor u ook beter slaapt een aanrader aan alle mamas ik ben alvast tevredenen blijf t bestellen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kindjes vinden het heel lekker en ideaal om hun melk in te dikken . Zeer tevreden over dit product en alle andere graanproducten in deze lijn . Zeker opnieuw aan te schaffen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Baby Granen Good Night is goed voor de nachtrust van je kindje. Je kindje kan dan beter slapen en slaapt vele rustiger s'nachts. Je kindje kan dan ook vele beter door slapen s'nachts en dan word het s'nachts niet meer wakker voor hun pap te vragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Baby is sick and only allowed limited amoun t of liquid but with this cereal he is able to be more full and not so hungry. This is my second purchase and will keep doing so.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken dit in zijn laatste flesje voor het slapen gaan en ook om de smaak van de rijstmelk wat te verzachten zodat hij zijn flesje helemaal leeg drinkt. Eerst word hij er precies hyper van maar de nachten zelf slaapt hij heel rustig door, zeker nu de tandjes doorkomen helpt dit wel al hebben we nooit mogen klagen over zijn slapen. :)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de eerste keer dat ik dit product gebruikt heb, omdat ze het niet hebben hier in het Verenigd Koninkrijk. Het werkt, en mijn baby lijkt het leuk te vinden. Ook heb ik gevraagd voor een Engelse versie van instructies over hoe het te bereiden. Deze instructies zijn naar mij verzonderen zonder enig probleem. In het totaal ben ik blij met de diensten van Farmaline, en zal ik zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een geweldig product, mijn baby slaap de hele nacht door sinds we gestart zijn met het gebruik van Nestlé Baby Granen Good Night. Veel betere smaak dan de baby rijst die verkrijgbaar is in de UK. Ik zal dit product blijven gebruiken voor mijn baby!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje houdt van deze granen ook al heeft ze ze niet nodig om beter te slapen of om de dag beter te doorstaan! Goed product om de baby na een lange en zware dag te kalmeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nestlé Baby Granen Good night verdikt het avondflesje heel goed. De baby vindt het lekker en is verzadigd. Zo kan de baby lekker lang slapen en niet van de honger wakker worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt gemakkelijk om te mengen met gewone melk, de rijke melk vloeit dan nog steeds gemakkelijk door de speen, mijn baby houdt ervan. Mijn baby slaapt 's nachts beter. Het poeder kan worden gemengd worden tot een pasta, en hoewel mijn baby het niet zo graag als dessert heeft, ben ik ervan overtuigd dat het ook zou werken om het als ontbijt of als laatste maaltijd van de dag te geven. Ik het algemeen ben ik heel tevreden dat ik dit product gevonden heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nestle baby Granen is Rich in carbohydrates slow to gain energy .Rich in vitamins and mineral salts.. Easy to digest.. BABY LIKE IT..It is easy to brew..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is echt heel goed. Mijn baby heeft dit echt graag, en ze sliep heel de nacht. Ik heb dit product aanbevolen bij een vriendin, zij heeft een jongen en ze is ook heel content van dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn klein zoontje houdt van de smaak van het verdikkingsmiddel van Nestlé Good Night en het verdikt goed de zuigfles. Hij heeft geen honger meer 's nachts en wordt kalm door de linde in de preparatie.

Nestlé Baby Granen Good Night kopen

Je kan Nestlé Baby Granen Good Night van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Graanproducten