NC2 Kraakbeen 90 St capsules

€ 59,00
€ 50,15
Bespaar 15% (€ 8,85)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van NC2 Kraakbeen 90 St capsules

Omschrijving van NC2 Kraakbeen

NC2 bevat 10 mg natief collageen type II (niet gedenatureerd) en 12 mg vitamine C (15% RI**).
Kraakbeen is een speciale vorm van bindweefsel. Het is samengesteld uit chondrocyten die zijn vervat in een extracellulaire matrix bestaande uit glycosaminoglycanen en collageen.
Het skelet bevat drie grote soorten kraakbeen:
1. Het hyalien kraakbeen dat op zijn beurt wordt onderverdeeld in 2 categorieën:
• articulair kraakbeen: dit zit in de verbinding van twee beenderen aan het oppervlak van mobiele gewrichten zoals de knie. Geholpen door het synoviaal vocht voorkomt het articulair kraakbeen dat de botoppervlakken tegen elkaar wrijven. Het moet voldoende stijf zijn, maar tegelijk ook vervormbaar blijven om de druk op het gewricht homogeen te kunnen verdelen. 
• niet-articulair kraakbeen: dit zit in de neuswand, de ringen van de bronchiën en de luchtpijp, de uiteinden van de ribben, enz.
2. Het fibreus kraakbeen is weefsel tussen het kraakbeen en het fibreus bindweefsel.
3. Het elastisch kraakbeen vinden we terug in het uitwendig oor, de strotklep, enz. Om het gewrichtscomfort, de mobiliteit en dus het vermogen om verschillende dagelijkse activiteiten uit te voeren te bevorderen, is het belangrijk dat het kraakbeen van goede kwaliteit blijft (en goed blijft functioneren).
Natief type II collageen Het type II collageen aanwezig in NC2 wordt bereikt door middel van een uniek gepatenteerd proces op lage temperatuur die de kwaliteit garandeert. Dankzij dit uniek productieproces behoudt het type II collageen zijn oorspronkelijke structuur: de vorm van een drievoudige helix waarbij de epitopen bewaard zijn gebleven.  
Vitamine C draagt bij tot de collageenvorming voor de werking van het kraakbeen. Het is betrokken bij vele functies.

Gebruik van NC2 Kraakbeen

Orale toediening. 1 capsule per dag op een nuchtere maag, met een glas water te nemen. In geval van combinatie met glucosamine en/of chondroitine, wordt het aanbevolen om de inname van voedingssupplementen op basis van glucosamine en chondroitine uit te stellen tot de hoofdmaaltijd. Voor een goede invloed adviseert men NC2 langere tijd te nemen. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten NC2 Kraakbeen

Per capsule: 40 mg collageen bevattende 10,0 mg natief collageen type II (niet gedenatureerd), 12 mg vitamine C (L-natriumascorbaat, 15% RI**). Vulmiddelen: maïszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel. Antiklontermiddel: colloïdaal siliciumdioxide. Capsule: gelatine, titaniumdioxide (E171). ** Referentie inname

Waarschuwing

Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens NC2 in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement). 
Buiten het bereik van jonge kinderen, op kamertemperatuur op een droge en goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid : zie vervaldatum op de verpakking : EXP : maand/jaar.
NC2 Kraakbeen 90 St capsules
€ 59,00
€ 50,15

Laatste reviews en ervaringen met Nc2 kraakbeen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu al enkele maanden de medicatie NC2 en ik heb het gevoel dat er stilletjes resultaat begint te komen. De laatste dagen voelt mijn lichaam minder stram aan maar soepeler.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product omdat aan de binnenkant van mijn knie nog weinig kraakbeen aanwezig is. Ik heb veel minder pijn en kan weer op een betere manier mijn dagelijkse huishoudelijk werk doen. Ik kan beter wandelen en fietsen. Dit product verdient voor mij zeker een 5 als score.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  NC2 werd mij aanbevolen door mijn huisarts omdat ik niet tegen ontstekingswerende medicamenten kan. Ik gebruik het nu dagelijks gedurende meerdere jaren en heb veel minder last van pijnlijke onstekingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik NC2 dagelijks inneem, is de pijn in mijn rug aanzienlijk minder. Ik combineer dit wel met Chondro Plus van Biotics voor een nog beter resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement helpt tegen gewrichtsaandoeningen. wel één capsule per dag innemen op de nuchtere maag.vermindert ook de ontstekingen en daardoor ook de pijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als ernstige arthrose-lijder al heel veel supplementen geprobeerd. Altijd moeilijk te eggen of het helpt of niet. NC2 werd mij aangeraden door de reumatoloog die van nature eerder sceptisch staat tegenover supplementen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem al meer dan een jaar NC2 voor artrose in mijn nek. De pijn straalde naar mijn schouders. Door dit voedingssuplement is de pijn zo goed als weg. Super!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan er momenteel niet veel op zeggen daar ik de behandeling nog maar gestart ben. Naar het schijnt duurt het wel een aantal weken eer men resultaat boekt. Heb een vriendin die er zeer tevreden over is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules werden mij aangeraden door iemand die ook regelmatig sukkelt met gewrichtspijn. Reeds vanaf de tweede dag voelde ik een merkelijke verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met heuparthrose in het laatste stadium een kuur met dit product begonnen (en volgehouden) sinsdien praktisch pijnvrij en ook toename van beweeglijkheid geconstateerd.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit product reeds lange tijd en ondervind dat ik iets minder pijn heb alhoewel het niet zeker is dat dit aan het product is te danken. Misschien is het nodig om het product gedurende jaren in te nemen om het verschil te kunnen vaststellen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al enkele jaren. Brengt verlichting aan de gewrichten. Het is niet goedkoop maar is zijn geld echt waard. Ik kan het mensen met gewrichtsklachten aanbevelen. Best overleggen met de huisarts voor gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel mijn echtgenote als ikzelf hebben een zeer slechte rug. Sedert wij de combinatie hebben gevonden van NC2 en Chondro Plus van Biotics voelen wij ons veel beter en moeten wij veel minder grijpen naar pijnstillers.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb al een paar jaren last van slijtage aan de knieen daarom ben ik deze tabletten beginnen te gebruiken op aanraden van de specialist,en dit al 4jaar.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb deze medicatie gekregen voor een pijnlijke knie, volgens de dokter zouden deze pillen verlichting moeten geven, maar na een aantal weken heb ik nog geen verbetering, misschien voor andere diagnoses is dit een goede medicatie maar voor mijn probleem boek ik geen resultaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  met deze capsules heb ik toch wat voordeel bij de vordering van mijn artrose, ik was ze aangeraden door een andere patiente.Ze zijn niet goedkoop maar ik zal ze toch verder nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssuplement geeft een versoepeling van mijn spieren omdat ik artrose heb. Ik sta smorgens niet meer op met pijn in knieën en rug . Voordien stond ik op en voelde ik mij het eerste half uur precies 80 jaar en ik ben er nog maar 52
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  NC2 werd mij geadviseerd door mijn reumatoloog vanwege artrose in de cervicale wervelkolom. Ik neem NC2 sinds enkele maanden en ik raad het zeker aan omdat ik sinds toen geen pijn meer heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals onze dokter zegt, " NC2 is het collageen voor je gewrichten ". KLOPT! Ik neem het elke dag en merk duidelijk verschil.Een aanrader voor soepele gewrichten te behouden....
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt deze tabletten sinds een paar maanden nu, op voorschrift van de dokter; omdat deze beter zouden zijn,voor het behoud van kraakbeen. Vroeger Biocondil genomen. Hij voelt nog géén verschil. Het enige nadeel is dat dit 's morgens nuchter moet genomen worden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goed middel om de pijn te verzachten bij artrose en reuma. Een aanrader indien men wat ouder word en last hiervan krijgt maar ook indien men jonger is en al last heeft van deze symptomen.

NC2 Kraakbeen kopen

Je kan NC2 Kraakbeen van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Collageen
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten