Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

Naturophta Macula 60 capsules

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 29,29
€ 26,36 Bespaar 10%
Product niet verkrijgbaar
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Bijsluiter van Naturophta Macula 60 capsules

Omschrijving

Het is al lange tijd bekend dat een gevarieerde voeding belangrijk is om onze gezondheid in stand te houden en te bevorderen. Tegenwoordig zijn onze eetgewoonten onderhevig aan het ritme van het moderne leven, zodat onze voeding niet altijd voldoende vitamines, mineralen of andere voedingsstoffen bevat die ons organisme nodig heeft om zich ten volle te ontwikkelen. In dergelijke gevallen zijn voedingssupplementen een handige en eenvoudige oplossing om onze dagelijkse inname aan te vullen.

Bepaalde factoren zoals veroudering, ongezonde voeding, roken en fel licht zijn schadelijk voor onze visuele cellen en leiden tot de vorming van vrije radicalen en singletzuurstof. Natuurlijk beschikt de cel over antioxidatieve mechanismen om zich te beschermen. Wanneer er echter te veel vrije radicalen aanwezig zijn, volstaan deze mechanismen niet en loopt de cel schade op. Dat noemt men oxidatieve stress.

Indicatie

De strijd tegen oxidatieve stress is complex. Meerdere afweermechanismen van de cel zijn erbij betrokken. Om oxidatieve stress doeltreffender te kunnen bestrijden, is het noodzakelijk verschillende categorieën van antioxidanten in te nemen.

1 - Carotenoïden (luteïne – zeaxanthine): Luteïne is een van de bouwstenen van het netvlies en van de ooglens. Luteïne en zeaxanthine zijn gele pigmenten uit de familie van de essentiële carotenoïden die niet in het menselijk lichaam kunnen worden gemaakt. Ze komen voor in de natuur, in groenten met grote en groene bladeren.

2 - Vitamines A, B, C en E: Vitamine A en vitamine B2 dragen bij tot het behoud van een normaal zicht. De vitamines B2, C en E helpen de cellen tegen oxidatieve stress beschermen.

3 - Koper, selenium en zink: Deze mineralen helpen de cellen tegen oxidatieve stress beschermen.

Gebruik

Eenmaal daagse inname: De formule van NaturOphta® Macula werd speciaal bestudeerd: 2 capsules per dag, in één keer op een vast tijdstip in te nemen tijdens een maaltijd.

Waarschuwing

  • Dit voedingssupplement vervangt een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet.
  • Formulering voor een hernieuwbare periode van 1 maand.
  • BUITEN HET BEREIK EN ZICHT VAN JONGE KINDEREN HOUDEN.
  • Bewaren buiten invloed van warmte, vocht en licht.
  • De aanbevolen dosis niet overschrijden.
Naturophta Macula 60 capsules
€ 29,29
€ 26,36
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Naturophta Macula 60 capsules
€ 29,29
€ 26,36
Product niet verkrijgbaar

Naturophta Macula kopen

Je kan Naturophta Macula van het merk NaturOphta , geproduceerd door HORUS PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen