De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Indicatie

NAN Transit 1 is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om te beantwoorden aan constipatieproblemen.
Opmerking: om doeltreffend te zijn, heeft NAN Transit 1 een samenstelling, waardoor het een licht zure smaak en geur heeft. Eénmaal bereid, zal de melk fijn uitvlokken in de zuigfes, hetgeen een normaal verschijnsel is.

Vanaf 0-6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN Transit 1 Constipatie Pro 0-6M

Wei-eiwitten (melk), lactose (melk), palmoleïne, magere melk, maltodextrine, aardappelzetmeel, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, calciumcitraat, maïszetmeel, sojalecithine, kaliumcitraat, magnesiumchloride, vitamine C, natriumchloride, L-fenylalanine, calciumchloride, taurine, L-histidine, ijzersulfaat, zinksulfaat, inositol, niacine, cultuur L .Reuteri*, L-carnitine, pantotheenzuur, vitamine E, vitamine A, kopersulfaat, vitamine B1, vitamine B6, vitamine B2, kaliumjodide, foliumzuur, vitamine K, mangaansulfaat, biotine, vitamine D, natriumselenaat

Bijwerkingen van Nestlé NAN Transit 1 Constipatie Pro 0-6M

NAN® Transit 1 is niet bestemd voor parenteraal gebruik.

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
Nestlé NAN Transit 1 Constipatie Pro 0-6M 800 g poeder
€ 20,24

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan transit 1 constipatie pro 0-6m

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is een dikkere melk die ook goed is tegen reflux. Mijn zoontje verdraagt deze goed, maar is niet spectaculair beter tegen krampjes dan de gewone nan. Ik gebruik als spenen avent nr 4. (Was wel wat zoeken om de juiste spenen te vinden).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goedendag, zoals altijd geweldige producten, serieuze site en zeer snelle levering. Het product voldoet aan mijn verwachtingen en ik denk dat ik het opnieuw ga bestellen. Bedankt
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Deze melk van Nan transit werd door onze baby niet zo goed verdragen, ook al aangeraden door kinderarts. We dienden af te wisselen met andere producten uit het gamma
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volledige transit is voor mijn babies te zwaar, maar een aantal schepjes per fles ipv gewone nan, zorgt voor een vlottere stoelgang zonder toename van krampen, en dat is toch de bedoeling he
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn overgeschakeld van Nan Pro naar Nan Transit zonder problemen. De stoelgang gaat echt veel vlotter maar hij geeft nu wel makkelijker melk terug.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  We geven deze pap in combinatie met Nutriton (verdikkingsmiddel) opdat ons zoontje zou kunnen stoelgang maken. Echt werken doet het nog niet maar de krampen zijn wel minder.

Nestlé NAN Transit 1 Constipatie Pro 0-6M kopen

Je kan Nestlé NAN Transit 1 Constipatie Pro 0-6M van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering