De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Omschrijving van Nestlé NAN OPTIPRO 2

Bij Nestlé hebben we NAN OPTIPRO® 2 ontwikkeld, met ons beste eiwit ooit.
 
NAN® OPTIPRO® 2 is een tweedeleeftijdsmelk bestemd voor baby's van meer dan 6 maanden.
Hij draagt bij aan het geven van een stevige basis aan je baby voor het leven, met name dankzij:
 
 • Zink die zijn immuunsysteem ondersteunt.
 • Ijzer die bijdraagt aan zijn normale cognitieve ontwikkeling.
 • Omega-3-vetzuren (ALA) dragen bij aan de normale ontwikkeling van zijn hersenen.
NAN® OPTIPRO® 2, ontwikkeld met een exclusief Nestlé procédé. 

Indicatie

tweedeleeftijdsmelk vanaf 6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN OPTIPRO 2

Water, magere melk, lactose (melk), wei-eiwitconcentraat (melk), palmoleïne, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, sojalecithine, calciumcitraat, kaliumcitraat, visolie, natriumchloride, vitamines, C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B2, B6, D, K, foliumzuur, biotine, magnesiumchloride, L-fenylalanine, plantaardige olie van mortierella alpina, kaliumfosfaat, taurine, inositol, kaliumchloride, ijzersulfaat, L-histidine, zuurteregelaar, citroenzuur, zinksulfaat, L-carnitine, , kopersulfaat, nucleotiden, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
€ 13,04

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan optipro 2

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  over het algemeen tevreden. Echter op de afbeelding staat dat ze de potten verkopen van het nieuwe recept. Dit was jammer genoeg niet het geval gezien we voorstander zijn van het nieuwe recept.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Ik kocht dit als opvolgmelk na NAN complete confort spijsverteringsproblemen. Overgang ging meteen vlot en mijn kindje heeft geen last gehad van de overgang naar dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  My kids always love Nan, they love the taste and how it makes them strong and happy, the packing is good and well sealed, totally recommended will buy again, thanks for the fast shipping and promotions
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds de geboorte van mijn zoon gebruik ik enkel de NAP Optipro producten, hij vertoonde geen allergische reacties en kon dit melkproduct goed verdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Totaal geen klachten bij mijn zoontje. Hij had eerst NAN complete comfort 1(krampen, moeilijke darmen), dan naar deze geleidelijk aan overgeschakeld en geen last van gehad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede melkpoeder voor ons zoontje van 8 maanden, ik gebruik Nan al vanaf het begin, na de borstvoeding, de overgang ernaar ging zeer vlot en nu 5 maanden later wordt deze melk nog steeds geapprecieerd. Hij lost ook makkelijk op dus ik kan hem maar aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat kan ik zeggen over melkpoeder? Ieder volgt de raad van zijn (kinder)arts op over wat hij of zij het best aan zijn kind geeft. Dit product kan koud en warm gedronken worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ideale opvolgmelk voor onze jongste spruit. Verschillende geprobeerd maar met deze blijft ze toch het beste. Zeker aan te raden aan iedereen met kindjes tussen 6 maanden en 1 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs zit heel mooi bij deze nan optipro , heel goed product! Mooi verzorgd geleverd!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale opvolgmelk na de Nan Optipro 1. Voorheen gebruikten we altijd de tegenhanger Nutrilon, maar deze is zeker even goed. De jongste verdraagt deze melk zeer goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Logische opvolgmelk van de optipro nan 1 voor kindjes zonder koemelk allergie, lactose intolerantie of andere allergieën. Onze zoon drinkt dit al zonder problemen van het prille begin.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over dit product. Het is veel goedkoper online dan bij de gewone apotheek. Snelle levering en goed verpakt, dus ben zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale opvolgmelk na de Nan Optipro 1. De kleine drinkt deze melk zeer graag. Deze melk wordt zeer goed verdragen en verteert zeer goed. Totaal geen last van krampjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Nan optriro 2 is een Prima product, handig in gebruik. wij gebruiken dit op aanvulling met de AR melk om deze wat te verminderen. Wel goed schudden voor gebruik
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, trouw aan de verwachtingen. Geen zorgen over de overgang van melk nummer 1 naar melk nummer 2. Handige verpakking. Efficiënte levering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hier zijn 2 keer op een rij de bestelling niet aankomt Ik ben niet tevreden met uw levering. Geen email voorkomt de vertraging. 15 dagen en nog steeds niets ontvangen!!!!!! Ik denk eraan om online van apotheek te wisselen!
 • 1/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de dozen zijn vervormd aangekomen Deel uw ervaring en bespaar op uw volgende aankopen. Geef hieronder uw mening over de bestelde producten. Indien gewenst kunt u anoniem blijven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Keuze op de site zeker voldoende, gemak bij het bestellen, en opvolging van de verzending gaat allemaal zeer makkelijk. Ik ben zeer tevreden van de manier waarop mijn pakket verstuurd was. Het product zelf was ook helemaal in orde...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De melk van NAN is zeer goed verteerbaard, ook voor kindjes met een gevoelige maag. Na de AR1 vlot kunnen overgaan op optipro2 en geen problemen ondervonden. Dochter eet er nog steeds met zeer veel smaak van
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed poeder , een opvolg melk vanaf 6 maand .Mijn baby verteerd deze het beste en heeft er verder ook geen last van. Verder zit er ook alles in van vitamienen dat je kind nodig heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van deze melk. Voordien gebruikte ik de Nan Ar 1 voor mijn dochter en omschakeling ging zeer goed. Wij zijn zeer tevreden met dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van de 1 overschakeld naar de 2. Nog steeds heel tevreden van. Klontert niet in de fles. Prijs - kwaliteit is zeer goed. De dochter heeft er ook geen krampjes van, alles wat het moet zijn dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wellicht een zeer goede melk maar mijn dochter blijkt nu toch allergisch voor de gewone nan, overgeschakeld op de nan comfort met uitstekend resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Wel vloeibaarder dan nan complete comfort. Maar is ideaal voor leeftijd vanaf zes maand want dan hebben de meesten geen problemen meer met melk binnen te houden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hallo perfect product zoals gewoonlijk accepteert mijn dochter het direct product aan te bevelen zonder aarzelen geschikt voor baby's en baby's van 6 maanden of ouder net iets duurder dan colyruit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Melkpoeder voor peuterjes. Het melkpoeder lost heel goed op en maakt niet snel klonters na goed schudden. Mijn zoontje vindt het superlekker en geniet van ieder flesje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste melk voor baby's van Nestle. Mijn baby houdt van de smaak van de melk. Ik zal deze melk aan mijn zoon blijven geven zolang het beschikbaar is, en zolang mijn zoon melk drinkt. Danku Nestle en Farmaline om dit product zo eenvoudig online ter beschikking te stellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze baby drinkt zeer goed de opvolgmelk van nan pro 2e leeftijd. Alles werd zeer snel geleverd en de producten waren heel goed ingepakt. We zijn zeer tevreden klanten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nan is de beste melk dat ik tot dusver aan mijn baby gegeven heb. Het is een zeer goede melk met een goede smaak en mijn baby heeft geen allergische reacties. Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter Yasmin is verlekkerd op deze melk. De melk heeft een zeer goede smaak en ze begint meteen te lachen als ze haar flesje melk ziet. In mijn mening is Nan melk de beste. Bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een beetje duur maar het is het waard aangezien Nestle één van de merken is die ik het meest vertrouw voor baby granen en andere babyproducten. Moeilijk te vinden hier in de UK, ik vraag me af waarom...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goedkoper dan bij de apotheek in de buurt en het is makkelijk dat het thuis geleverd worden als je alleen bent met je kleine tweeling. Dan lukt het niet altijd om snel even naar de stad te gaan winkelen.

Nestlé NAN OPTIPRO 2 kopen

Je kan Nestlé NAN OPTIPRO 2 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Standaardmelk