De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Indicatie

"Bij Nestlé hebben we NAN OPTIPRO® 2 ontwikkeld, met ons beste eiwit ooit.
 
NAN® OPTIPRO® 2 is een tweedeleeftijdsmelk bestemd voor baby's van meer dan 6 maanden.
Hij draagt bij aan het geven van een stevige basis aan je baby voor het leven, met name dankzij:
 
Zink die zijn immuunsysteem ondersteunt.
Ijzer die bijdraagt aan zijn normale cognitieve ontwikkeling.
Omega-3-vetzuren (ALA) dragen bij aan de normale ontwikkeling van zijn hersenen.
NAN® OPTIPRO® 2, ontwikkeld met een exclusief Nestlé procédé. 

Vanaf 6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN OPTIPRO 2

Water, magere melk, lactose (melk), wei-eiwitconcentraat (melk), palmoleïne, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, kokosolie, zonnebloemolie, sojalecithine, calciumcitraat, kaliumcitraat, visolie, natriumchloride, vitamines, C, E, niacine, pantotheenzuur, A, B1, B2, B6, D, K, foliumzuur, biotine, magnesiumchloride, L-fenylalanine, plantaardige olie van mortierella alpina, kaliumfosfaat, taurine, inositol, kaliumchloride, ijzersulfaat, L-histidine, zuurteregelaar, citroenzuur, zinksulfaat, L-carnitine, , kopersulfaat, nucleotiden, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
Nestlé NAN OPTIPRO 2 800 g poeder
€ 12,90

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan optipro 2

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale opvolgmelk na de Nan Optipro 1. De kleine drinkt deze melk zeer graag. Deze melk wordt zeer goed verdragen en verteert zeer goed. Totaal geen last van krampjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Nan optriro 2 is een Prima product, handig in gebruik. wij gebruiken dit op aanvulling met de AR melk om deze wat te verminderen. Wel goed schudden voor gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Keuze op de site zeker voldoende, gemak bij het bestellen, en opvolging van de verzending gaat allemaal zeer makkelijk. Ik ben zeer tevreden van de manier waarop mijn pakket verstuurd was. Het product zelf was ook helemaal in orde...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De melk van NAN is zeer goed verteerbaard, ook voor kindjes met een gevoelige maag. Na de AR1 vlot kunnen overgaan op optipro2 en geen problemen ondervonden. Dochter eet er nog steeds met zeer veel smaak van
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een goed poeder , een opvolg melk vanaf 6 maand .Mijn baby verteerd deze het beste en heeft er verder ook geen last van. Verder zit er ook alles in van vitamienen dat je kind nodig heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van deze melk. Voordien gebruikte ik de Nan Ar 1 voor mijn dochter en omschakeling ging zeer goed. Wij zijn zeer tevreden met dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van de 1 overschakeld naar de 2. Nog steeds heel tevreden van. Klontert niet in de fles. Prijs - kwaliteit is zeer goed. De dochter heeft er ook geen krampjes van, alles wat het moet zijn dus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wellicht een zeer goede melk maar mijn dochter blijkt nu toch allergisch voor de gewone nan, overgeschakeld op de nan comfort met uitstekend resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Wel vloeibaarder dan nan complete comfort. Maar is ideaal voor leeftijd vanaf zes maand want dan hebben de meesten geen problemen meer met melk binnen te houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Melkpoeder voor peuterjes. Het melkpoeder lost heel goed op en maakt niet snel klonters na goed schudden. Mijn zoontje vindt het superlekker en geniet van ieder flesje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste melk voor baby's van Nestle. Mijn baby houdt van de smaak van de melk. Ik zal deze melk aan mijn zoon blijven geven zolang het beschikbaar is, en zolang mijn zoon melk drinkt. Danku Nestle en Farmaline om dit product zo eenvoudig online ter beschikking te stellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze baby drinkt zeer goed de opvolgmelk van nan pro 2e leeftijd. Alles werd zeer snel geleverd en de producten waren heel goed ingepakt. We zijn zeer tevreden klanten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nan is de beste melk dat ik tot dusver aan mijn baby gegeven heb. Het is een zeer goede melk met een goede smaak en mijn baby heeft geen allergische reacties. Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter Yasmin is verlekkerd op deze melk. De melk heeft een zeer goede smaak en ze begint meteen te lachen als ze haar flesje melk ziet. In mijn mening is Nan melk de beste. Bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een beetje duur maar het is het waard aangezien Nestle één van de merken is die ik het meest vertrouw voor baby granen en andere babyproducten. Moeilijk te vinden hier in de UK, ik vraag me af waarom...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goedkoper dan bij de apotheek in de buurt en het is makkelijk dat het thuis geleverd worden als je alleen bent met je kleine tweeling. Dan lukt het niet altijd om snel even naar de stad te gaan winkelen.

Nestlé NAN OPTIPRO 2 kopen

Je kan Nestlé NAN OPTIPRO 2 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Standaardmelk