Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen 800 g

€ 22,49
(€ 28,11 / kg)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen 800 g

Omschrijving van Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen

Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen

Indicatie

Om spijsverteringsproblemen zoals regurgitaties, constipatie, kolieken, krampen, overmatige huilbuien te verbeteren bij zuigelingen vanaf de geboorte.

Gebruik van Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen

Raadgevingen voor een optimale bereiding van de 
Voor zuigflessen van meer dan 250 ml: gebruik een zuigfles met de juiste capaciteit (inhoud > 300 ml)
1. De zuigfles, de sluitring en het speentje gedurende 5 minuten steriliseren in kokend water.
2. De aangeduide hoeveelheid water lauw op 37°C in de zuigfles gieten. Gebruik licht gemineraliseerd water.
3. Het aanbevolen aantal afgestreken maatjes toevoegen. De bereiding is dezelfde voor alle zuigelingenvoedingen = 1 maatje per 30 ml water. Om de probiotica te behouden, is het belangrijk dat het water, dat eerst werd gekookt of opgewarmd, afgekoeld wordt tot 37°C vooraleer het poeder wordt toegevoegd.

4. De zuigfles sluiten en flink schudden gedurende min. 15 seconden tot het poeder volledig is opgelost.
5. Na de maaltijd de zuigfles, de sluitring en het speentje zorgvuldig wassen en spoelen en vervolgens laten drogen.
Heel belangrijk: De zuigfles niet tussen de handen rollen.

Ingrediënten Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen

Download de Farmaline bijsluiter voor een volledig overzicht van de nutritionele waarden.

Het partieel wei-hydrolysaat vermindert regurgitaties door de maaglediging te versnellen.
L.reuteri: het bewezen probioticum in geval van regurgitaties, kolieken, constipatie en overmatige huilbuien.
GOS/FOS: prebiotica die de consistentie van de stoelgang verbeteren in geval van constipatie. 
High Magnesium: verbetert constipatie.
Aardappelzetmeel:
- Verbetert regurgitaties door een verhoging van de viscositeit in de maag.
- Vermindert krampen door aerofagie: melk is dik in de fles zodat de baby minder snel drinkt en zo minder lucht hapt.
76 % lactose: verbetert het spijsverteringscomfort :
- door de vorming van darmgassen te beperken die verantwoordelijk zijn voor krampen, pijn en huilbuien
- door het evenwicht van de darmmicrobiota te herstellen
Partieel wei-hydrolysaat met een bewezen hypoallergeniciteit.
Verlaagd eiwitgehalte om het risico op obesitas op latere leeftijd te verminderen.
LCPUFA’s : ARA/DHA voor een betere hersenontwikkeling.

Waarschuwing

BELANGRIJK: Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring van het product zijn risico’s voor de gezondheid van uw
kind verbonden.
- Was uw handen goed alvorens de zuigfles te bereiden. Gebruik alleen zeer proper keukengerei.
- Gebruik enkel vooraf gekookt leidingwater of nietbruisend licht gemineraliseerd water.
- Maak slechts 1 enkele zuigfles per keer klaar. Geef deze onmiddellijk. Giet altijd de restjes van een niet leeggedronken zuigfles weg.
- Overdoseer niet. Druk het poeder niet in en strijk de maatjes af met de rug van een proper mes. Gebruik het maatje dat zich in de doos bevindt.
- Sluit het geopende zakje en/of de geopende doos goed af na ieder gebruik en bewaar op een droge en koele plaats.
- Gebruik de inhoud van het zakje en/of doos binnen 3 weken na opening.
Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen 800 g
€ 22,49
(€ 28,11 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan complete comfort spijsvertegingsproblemen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden gebruiker sinds 2 jaar bij onze dochter met verborgen reflux. Naar het schijnt de melk die het beste aanleunt bij borstvoeding, vandaar ook gekozen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kinderarts heeft ons dit product aangeraden na de vele krampjes. De melk verteerd goed.en we merken dat ons zoontje minder last heeft van krampjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nan CC is DE melk voor mijn dochter. Ze heeft 3 maand borstvoeding gekregen. Tijdens afbouw gestart met NAN HA, op aanraden kinderarts (allergie man). Ze gaf heel veel terug. Overgestapt op NAN AR, teruggeven bleef en ze vond dit duidelijk nog vervelender door de dikke pap. Tevens is de AR ook heel moeilijk op te lossen (klontenvorming wanneer pap afkoelt tijdens het drinken). Nu sinds enkele weken op NAN CC, doet ze t super, huilt véél minder. Kan overdag dutjes doen die langer dan 30 min duren. Topmelk voor ons (y)
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Helaas is de melk toch niet dik genoeg voor onze zoon, hij begon terug veel meer terug te geven, dus hier met deze melk moeten stoppen. ook eerst geprobeerd om met gelilact in te dikken maar dit gaf dan krampjes in combinatie met het aardappelzetmeel dat in de melk zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zalige pap! Hadden veel stoelgang problemen en lijken nu na 3 weken gebruik van de baan... Ook had ons zoontje last van spijsvertering en allergieën op de huid,... Dit alles is ook verdwenen mist gebruik van andere verzorgingsproducten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje had problemen dat hij borstmelk weergaf in grote hoeveelheden. De kinderarts schreef dit product voor om af en toe af te wisselen. Ben tevreden hierover, en blij dat deze melk niet klontert (wat ik hoor van andere poedermelken van wel...)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje had last van reflex en is met deze pap veel beter , ze geeft niets meer trug wel hoest ze soms nog alsof ze zou moeten teug geven maar dat dan niet lukt en daardoor een beetje last van het zuur maar met gaviscon baby was dit opgelost
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeeeeeeeer goede melk!! Geen krampen meer of last van haar reflux! Vlotte stoelgang en een blije baby sinds deze melk , een aanrader voor vele ongemakken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede melk Spijtig als je toch moet overstappen naar ander melk dat je u potten niet kan omruilen na een aankoop van amper 3dagen en gesloten... ..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoontje kon geen stoelgang meer maken door dikke AR voeding. Door deze melk lukt het dagelijks. Verder ook opmerkelijk minder last van krampjes. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideale melk voor baby met koemelkallergie die iets is ingedikt en een goede werking heeft op je baby's darmpjes, kan hier veel beter ontlasting van maken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij de Nan Complete Comfort heeft mijn dochter een gemakkelijke stoelgang en geen buik krampen meer! We kunnen niet meer zonder de Nan Complete Comfort!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter verdraagt deze melk zeer goed, weinig of geen reflux en fijne stoelgang (nutrilon gaf zeer harde stoelgang tot schreien toe wanneer ze stoelgang moest maken). Ze is misschien niet de goedkoopste maar wel de beste in mijn ogen en ook volgens mijn specialist !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede melk voor krampjes! En voor stoelgangproblemen! We hebben hem 4 maanden gebruikt en de krampjes waren verdwenen! Lost ook makkelijk op geen klontertjes!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  we zijn overgeschakeld van de nan ha naar nan complete comfort, wegens krampen. Met deze pap is het niet slechter, maar merk ik ook niet veel beterschap. De pap is dikker, en lost iets minder makkelijk op (soms een dikke prop in de melk). Verpakking is wel handiger dan de nan ha1.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  The best thing! Goed voor reflux en krampen samen, dit is 1 verpakking. Makkelijk om te bestellen, een snelle en goede levering. Samen met een koala punt werken heeft goede voordelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er zijn veel soorten flesvoeding, maar deze is wel de beste voor ons kindje. Op aanraden van onze kinderarts en na een maand gebruik is dit onze ervaring: + geen slechte geur + dunne voeding + een minimum aan krampjes + geen klonters
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  stoelgang is veel beter bij ons kindje, zeer goed verteerbaar en beduidend minder last van krampjes. in combinatie met infacol en goede flessen worden krampen zeer sterk verminderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie ietwat dikkere voeding voor babies met stoelgangproblematiek of krampjes. Ons kindje drinkt deze melk zeer vlot en wil geen andere meer . Kan deze melk zeer goed verteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie melk. goed voor baby's met krampjes. Lost gemakkelijk op. Handige verpakkingen en goed doseer systeem. Heeft geen klonters in de melk, drinkt vlot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super pap! Babytje heeft reflux en spijsverteringsproblemen. Na verschillende soorten getest te hebben eindelijk de juiste melk gevonden! Zeker aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Nan complete comfort wordt goed verdragen door baby's die bij de gewone zuigelingenmelk makkelijk melk terug geven of last hebben van krampjes in de darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na lang zoeken, bij deze pap terecht gekomen. Mijn baby is eindelijk voldaan, maakt mooie stoelgang en is niet langer een huilbaby door de krampen/reflux. Verpakking mag echter wel aangepast worden want die vind ik vrij onhandig maar dit is echter maar een klein minpuntje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super tevreden van deze melk! Klontert niet en eindelijk verlost van darmkrampjes en stoelgang problemen. Nog in bijna geen apotheek te vinden maar hier dus wel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt goed verdragen, iets meer verzadigend dan gewone HA-melk en dankzij het zetmeel ook iets minder teruggeven (maar niet voor echte probleemkindjes) Ook handige verpakking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje heeft alle melken die op de markt zijn geprobeerd gedurende zijn eerste 5 levensmaanden. Hij heeft verborgen reflux en zeer veel last van krampen/constipatie! Met deze melk maakt hij vlotte stoelgang, die pap is minder dik dan NAN AR - en er komen toch nog gulpjes terug! Maar echte aanrader voor kinderen met darmproblemen - stoelgang enz... !!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een verademing, deze melk: veel beter verteerbaar voor ons zoontje, veel minder krampjes en reflux. Enig minpuntje: iets moeilijker te "verdelen" omdat het poeder soms in het lepeltje blijft plakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze zoon had zoveel last van buikkrampen, en had veel last van zijn stoelgang overgeven! Zoveel last. hij sliep niet, altijd maar wenen, 5keer van pap moeten veranderen! en toen kwam onze huisarts af met nan complete comfort super tevreden en wil geen anderen pap meer!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze voeding is perfect voor kinderen met spijsverteringsproblemen en bovendien hypo-allergeen, een echte aanrader. Met deze voeding heb je echt compleet comfort.

Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen kopen

Je kan Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > Opvolgmelk > Melk bij moeilijke vertering
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering