De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Indicatie

NAN® Complete Comfort is een hypoallergene melk om te beantwoorden aan de volgende spijsverteringsproblemen: constipatie, harde stoelgang en krampjes.
 
NAN® Complete Comfort bevat:
• Magnesium
• Vezels (GOS-FOS)
• Een unieke combinatie van eiwitten dankzij OPTIPRO; een exclusief Nestlé procédé.
 
Moedermelk is de ideale voeding voor zuigelingen. Raadpleeg je arts voor je beslist om dit product te gebruiken. Het is belangrijk dat je kindje een gevarieerde, evenwichtige voeding krijgt en er een gezonde levensstijl op na houdt.
NAN® Complete Comfort moet onder medisch toezicht gebruikt worden. NAN® Complete Comfort is geschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. 

Het kan gebruikt worden vanaf de geboorte 

Ingrediënten Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen

Lactose, enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten, aardappelzetmeel, zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, galacto-oligosachariden, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, palmoleïne, calciumfosfaat, magnesiumchloride, kaliumhydroxide, kaliumchloride, maltodextrine, fructo-oligosachariden, visolie, L-arginine, kaliumfosfaat, plantaardige olie van mortierella alpina, natriumhydroxide, L-histidine, natriumchloride, cholinebitartraat, L-tyrosine, vitamine C, taurine, inositol, ijzersulfaat, nucleotiden, L-carnitine, zinksulfaat, niacine, pantotheenzuur, vitamine E, cultuur (L. Reuteri*), kopersulfaat, calciumcarbonaat vitamine B2, vitamine B1, vitamine B6 mangaansulfaat vitamine A, vitamine D, vitamine K, foliumzuur, vitamine B12, biotine, kaliumjodide, natriumselenaat.

Bijwerkingen van Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen

NAN® Complete Comfort is niet bestemd voor parenteraal gebruik.                
Contra-indicaties: in geval van allergie aan koemelkeiwitten

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen 800 g
€ 20,69

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan complete comfort spijsvertegingsproblemen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon lait.le seul lait que bébé digéré bien, pas de coliques rien , en utilisé ce lait depuis sa naissance. Livraison rapide e bien emballé, aussi loin chère que en farmacie
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje had krampen na zijn gewone Nan HA melk en het duurde een tijdje vooraleer iemand me aanraadde om deze Comfort te proberen. Met succes: een stuk minde krampen, betere stoelgang en een iets voller gevoel. Minpunt: moeilijker op te lossen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Normaal gezien een goede melk voor kindjes met spijsverteringsproblemen en stoelgangproblemen. Een iets dikkere melk waardoor die minder snel terugkeert, maar dus ook speentjes nodig die iets dikkere melk doorlaten. Helaas geen goede melk voor mijn kindje, waardoor verandering van voeding noodzakelijk was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De la gamme NAN, il existe pas mal de sortes mais celui-ci est plutôt efficace contre les remontées de lait et les désagréments digestifs. Je le recommande si votre petit bout a des soucis digestifs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn baby is zeer tevreden met deze voeding. Hij vindt het lekker en heeft geen last van krampjes! De smaak leunt aan bij de borstvoeding waardoor hij er geen probleem van maakt om hem te drinken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met dit product. Mijn dochter had voor deze voeding last van krampen en gaf vaak over. Ze maakte ook moeilijk stoelgang. Nu met deze voeding zijn de krampen bijna volledig verdwenen, geeft veel minder over en 1x per dag heeft ze stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede flessenvoeding! Ben overgeschakeld naar deze voeding toen mijn dochtertje last had van overgeven en een moeilijke aanmaak van stoelgang. Deze zijn nu 90% opgelost met deze voeding!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De NAN CC werd me aangeraden door de vroedvrouw omdat m'n baby nood had een een melk dat iets meer verzadigd. Pluspunt is dat m'n baby minder snel melk teruggeeft dankzij de iets dikkere consistentie. Ideaal tegen krampen en bevordert de stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij een staaltje dat we ontvingen van de pediater kwamen we in contact met deze poedermelk. Voorheen gebruikten we Nestlé NAN OPTIPRO HA 1 800 g. In vergelijking hiermee is de Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen 800 g dikker van structuur, maar ze lost nog steeds makkelijk op en we hebben de indruk dat er effectief minder spijsverteringsproblemen zijn (minder krampjes, vlottere stoelgang) en de melk is ook hypoallergeen. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter heeft dankzij deze poedermelk veel minder last van die vervelende krampjes Ik zou het iedereen aanraden die een zoon of dochter heeft met veel last van dergelijke krampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Melk gekocht op aanraden van de kinderarts. Goede melk voor ons zoontje met spijsverteringsproblemen en krampjes. Lost goed op zowel in koud als warm water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De betere zuiglingenmelk voor maag en darm klachten en kan gebruikt worden van 0 tot 12 maanden dus na 6 maanden moet je nog niet naar op opvolgmelk gaan ideaal
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden gebruiker sinds 2 jaar bij onze dochter met verborgen reflux. Naar het schijnt de melk die het beste aanleunt bij borstvoeding, vandaar ook gekozen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kinderarts heeft ons dit product aangeraden na de vele krampjes. De melk verteerd goed.en we merken dat ons zoontje minder last heeft van krampjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nan CC is DE melk voor mijn dochter. Ze heeft 3 maand borstvoeding gekregen. Tijdens afbouw gestart met NAN HA, op aanraden kinderarts (allergie man). Ze gaf heel veel terug. Overgestapt op NAN AR, teruggeven bleef en ze vond dit duidelijk nog vervelender door de dikke pap. Tevens is de AR ook heel moeilijk op te lossen (klontenvorming wanneer pap afkoelt tijdens het drinken). Nu sinds enkele weken op NAN CC, doet ze t super, huilt véél minder. Kan overdag dutjes doen die langer dan 30 min duren. Topmelk voor ons (y)
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Helaas is de melk toch niet dik genoeg voor onze zoon, hij begon terug veel meer terug te geven, dus hier met deze melk moeten stoppen. ook eerst geprobeerd om met gelilact in te dikken maar dit gaf dan krampjes in combinatie met het aardappelzetmeel dat in de melk zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zalige pap! Hadden veel stoelgang problemen en lijken nu na 3 weken gebruik van de baan... Ook had ons zoontje last van spijsvertering en allergieën op de huid,... Dit alles is ook verdwenen mist gebruik van andere verzorgingsproducten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje had problemen dat hij borstmelk weergaf in grote hoeveelheden. De kinderarts schreef dit product voor om af en toe af te wisselen. Ben tevreden hierover, en blij dat deze melk niet klontert (wat ik hoor van andere poedermelken van wel...)
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje had last van reflex en is met deze pap veel beter , ze geeft niets meer trug wel hoest ze soms nog alsof ze zou moeten teug geven maar dat dan niet lukt en daardoor een beetje last van het zuur maar met gaviscon baby was dit opgelost
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeeeeeeeer goede melk!! Geen krampen meer of last van haar reflux! Vlotte stoelgang en een blije baby sinds deze melk , een aanrader voor vele ongemakken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede melk Spijtig als je toch moet overstappen naar ander melk dat je u potten niet kan omruilen na een aankoop van amper 3dagen en gesloten... ..
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoontje kon geen stoelgang meer maken door dikke AR voeding. Door deze melk lukt het dagelijks. Verder ook opmerkelijk minder last van krampjes. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideale melk voor baby met koemelkallergie die iets is ingedikt en een goede werking heeft op je baby's darmpjes, kan hier veel beter ontlasting van maken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij de Nan Complete Comfort heeft mijn dochter een gemakkelijke stoelgang en geen buik krampen meer! We kunnen niet meer zonder de Nan Complete Comfort!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter verdraagt deze melk zeer goed, weinig of geen reflux en fijne stoelgang (nutrilon gaf zeer harde stoelgang tot schreien toe wanneer ze stoelgang moest maken). Ze is misschien niet de goedkoopste maar wel de beste in mijn ogen en ook volgens mijn specialist !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede melk voor krampjes! En voor stoelgangproblemen! We hebben hem 4 maanden gebruikt en de krampjes waren verdwenen! Lost ook makkelijk op geen klontertjes!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  we zijn overgeschakeld van de nan ha naar nan complete comfort, wegens krampen. Met deze pap is het niet slechter, maar merk ik ook niet veel beterschap. De pap is dikker, en lost iets minder makkelijk op (soms een dikke prop in de melk). Verpakking is wel handiger dan de nan ha1.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  The best thing! Goed voor reflux en krampen samen, dit is 1 verpakking. Makkelijk om te bestellen, een snelle en goede levering. Samen met een koala punt werken heeft goede voordelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Er zijn veel soorten flesvoeding, maar deze is wel de beste voor ons kindje. Op aanraden van onze kinderarts en na een maand gebruik is dit onze ervaring: + geen slechte geur + dunne voeding + een minimum aan krampjes + geen klonters
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  stoelgang is veel beter bij ons kindje, zeer goed verteerbaar en beduidend minder last van krampjes. in combinatie met infacol en goede flessen worden krampen zeer sterk verminderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mooie ietwat dikkere voeding voor babies met stoelgangproblematiek of krampjes. Ons kindje drinkt deze melk zeer vlot en wil geen andere meer . Kan deze melk zeer goed verteren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goeie melk. goed voor baby's met krampjes. Lost gemakkelijk op. Handige verpakkingen en goed doseer systeem. Heeft geen klonters in de melk, drinkt vlot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super pap! Babytje heeft reflux en spijsverteringsproblemen. Na verschillende soorten getest te hebben eindelijk de juiste melk gevonden! Zeker aan te raden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Nan complete comfort wordt goed verdragen door baby's die bij de gewone zuigelingenmelk makkelijk melk terug geven of last hebben van krampjes in de darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na lang zoeken, bij deze pap terecht gekomen. Mijn baby is eindelijk voldaan, maakt mooie stoelgang en is niet langer een huilbaby door de krampen/reflux. Verpakking mag echter wel aangepast worden want die vind ik vrij onhandig maar dit is echter maar een klein minpuntje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super tevreden van deze melk! Klontert niet en eindelijk verlost van darmkrampjes en stoelgang problemen. Nog in bijna geen apotheek te vinden maar hier dus wel!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt goed verdragen, iets meer verzadigend dan gewone HA-melk en dankzij het zetmeel ook iets minder teruggeven (maar niet voor echte probleemkindjes) Ook handige verpakking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje heeft alle melken die op de markt zijn geprobeerd gedurende zijn eerste 5 levensmaanden. Hij heeft verborgen reflux en zeer veel last van krampen/constipatie! Met deze melk maakt hij vlotte stoelgang, die pap is minder dik dan NAN AR - en er komen toch nog gulpjes terug! Maar echte aanrader voor kinderen met darmproblemen - stoelgang enz... !!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een verademing, deze melk: veel beter verteerbaar voor ons zoontje, veel minder krampjes en reflux. Enig minpuntje: iets moeilijker te "verdelen" omdat het poeder soms in het lepeltje blijft plakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze zoon had zoveel last van buikkrampen, en had veel last van zijn stoelgang overgeven! Zoveel last. hij sliep niet, altijd maar wenen, 5keer van pap moeten veranderen! en toen kwam onze huisarts af met nan complete comfort super tevreden en wil geen anderen pap meer!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze voeding is perfect voor kinderen met spijsverteringsproblemen en bovendien hypo-allergeen, een echte aanrader. Met deze voeding heb je echt compleet comfort.

Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen kopen

Je kan Nestlé NAN Complete Comfort Spijsvertegingsproblemen van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Melk bij moeilijke vertering
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Melk bij moeilijke vertering