Nestlé NAN A.R. 2 Anti-Reflux 6M+ 800 g

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Indicatie

Je hoeft je niet meteen zorgen te maken. Dit komt vaak voor bij baby's. Bepaalde spieren van het spijsverteringsstelsel werken nog niet 100% en zo kan er een kleine hoeveelheid van de maag terugvloeien naar de slokdarm. Bovendien is je baby's maagje nog heel klein en kan het geen ""grote"" hoeveelheden aan. Bij de meeste baby's verdwijnt het probleem vanzelf na 6 maanden.

NAN® AR 2 is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan problemen met reflux, en is geschikt als speciale voeding voor zuigelingen van minstens 6 maanden oud. Het is een met zetmeel verrijkte melk die reflux tegengaat en voldoet aan de voedingsbehoeften van baby's.

NAN® AR 2 is dieetvoeding voor speciale medische indicaties en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. NAN® A.R.2 moet onder medisch toezicht gebruikt worden.
NAN® A.R.2 is specifiek geschikt om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen die ouder zijn dan zes maanden. Het product is niet geschikt om als enige voedingsbron te dienen. Het mag gedurende de eerste zes levensmaanden niet gebruikt worden ter vervanging van moedermelk. . Kan worden gebruikt tot 24 maanden

Vanaf 6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN A.R. 2 Anti-Reflux 6M+

Enzymatisch gehydrolyseerde wei-eiwitten (melk), aardappelzetmeel, lactose (melk), zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, zonnebloemolie, calciumfosfaat, kaliumhydroxide, magnesiumchloride, maltodextrine, kaliumchloride, L-fenylalanine, zuurteregelaar, citroenzuur, natriumhydroxide, vitamines, C, niacine, E, pantotheenzuur, A, B1, B6, foliumzuur, D, K, B12, biotine, natriumchloride, taurine, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, culture (l Reuteri*), inositol, kopersulfaat, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumselenaat

Bijwerkingen van Nestlé NAN A.R. 2 Anti-Reflux 6M+

NAN® A.R.2 is niet bestemd voor parenteraal gebruik

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
Nestlé NAN A.R. 2 Anti-Reflux 6M+ 800 g
€ 19,97

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan a.r. 2 anti-reflux 6m+

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje is overgeschakeld op nan ae 2 voeding na tijdje Althera te hebben moeten nemen. Ze drinkt deze melk graag en bijna altijd is fles volledig op! Alsook goede service van Farmaline!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nestlé nan ar 2 is een prima melk. Voor onze dochter is dit een succes. Ze heeft reflux en stelt het heel goed met deze melk. Ze geeft nooit terug hiermee
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ons kleine meisje eet minder met deze NAN A.R. 2 dan dat ze at met de NAN A.R. 1. Ze heeft nog steeds last van reflux, deze melk alleen lost het probleem niet op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor wat mijn neefje moet nemen volgens de arts is dit het beste product. en de kosten en bezorging was goed. ben blij dat dit via Farmaline te verkrijgen is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering! Lukas geniet van zijn flesje! Zeker aan te raden voor kindjes die last hebben van reflux en indien er allergieën zijn bij mama en papa ook aan te raden voor het kind.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer rap en vlotte levering. Sturen een mailtje wanneer het product geleverd zal worden. Het tijdstip vermeld op mail klopt altijd met de levering. Product altijd in orde!! Zeer tevreden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer content over dit product en de prijs . Goede Service en vlotte bestelling makkelijk op te halen in Kiala afhaalpunt of ook thuis leverbaar ......
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden over deze melk. Ons zoontje had niet echt reflux maar kon gewoon geen ''magere'' melk binnenhouden. Dit is een beetje dikkere melk en lukt heel goed hiermee!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor ons zoontje een hele goede melk. Hij is er goed mee, aangezien hij reflux heeft. Welk wat dikkere melk, waardoor je een grote speen moet nemen en je moet die melk ook klaar maken met een mixertje, het klontert wat rap
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De opvolgmelk na Nan ar 1. Het ziet er net dezelfde melk uit als Nan ar 1. Onze zoon heeft geen last van deze melk en verdraagt deze even goed als de Nan ar 1.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volwaardige opvolger van de nan ar 1. Ook deze pap is de oplossing voor mijn zoontje die last heeft van reflux. Wel heel hard schudden bij het maken van het papje, het poeder vormt makkelijk brokken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  - Het product wordt steeds binnen de twee dagen geleverd. -Ideaal voor Reflux kinderen -Het is hetzelfde product dan in de apotheek en goedkoper. -
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zowel de eerste als tweede dochter groeien op met deze melk. Lost vlotjes op en gaat vlot binnen om nadien weinig terug te geven. Ideaal voor kids met reflux.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan iedereen Nan Ar 2 aanbevelen... Ons zoontje had last van reflex, maar kon deze melk goed binnenhouden. Ook voor zijn eczeem is de hypoallergene melk ideaal!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben een zoontje met verborgen reflux deze melk moesten we eens gaan proberen van onze kinderarts sindsdien geen probleem meer voor hem door deze dikke melk
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de iets dikkere pap heeft resultaat op de reflux problemen voor ons zoontje. Geen wondermiddel, maar maakt veel verschil. We gaan het zeker blijven gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede voeding voor kinderen met reflux of voor kinderen die niet genoeg verzadigd zijn. Sedert de nieuwe verpakking (pot), is het veel gemakkelijker dan vroeger (zakken).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nu een dochtertje van 5 maanden de nan ar 2 heb ik al wel aangekocht via farmaline maar nog niet gebruikt zal voor binnen een paar weekjes zijn. Over de 1 ben ik 100%tevreden dus ik verwacht niet anders dat dit me de 2 ook zo zal zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij zijn heel tevreden over de service en het product. heel snelle levering. Ik heb het savonds besteld en de andere dag was het hier al om 10 uur smorgens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super site om te bestellen. En zeer snel geleverd. En product was heel goed verpakt in een doos. En het product is een van de goedkope in vergelijking met andere sites.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede voeding voor kinderen met relfux. Mijn zoontje geeft veel minder terug na de voeding dan met een andere pap. Ook de pot is makkelijk. Veel beter dan de vorige verpakking met de zakken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn nan ar beginnen te gebruiken op aanraden van onze pediater. Op 6 maanden overgeschakeld naar ar2. Onze dochter drinkt deze graag. Bij farmaline is het een stuk goedkoper en thuis geleverd.

Nestlé NAN A.R. 2 Anti-Reflux 6M+ kopen

Je kan Nestlé NAN A.R. 2 Anti-Reflux 6M+ van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 6 - 12 Maanden > Anti-Reflux melk