Nestlé NAN A.R. 1 800 g

€ 21,19
€ 20,13
(€ 25,16 / kg)
Bespaar 5% (€ 1,06)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Nestlé NAN A.R. 1 800 g

Indicatie

Om regurgitatieproblemen/reflux bij zuigelingen te verbeteren. Ook geschikt voor kinderen met een risico op allergie. 0 tot 6 maanden.

Gebruik van Nestlé NAN A.R. 1

Raadgevingen voor een optimale bereiding van de zuigfles
Voor zuigflessen van meer dan 250 ml: gebruik een zuigfles met de juiste capaciteit (inhoud > 300 ml)
1. De zuigfles, de sluitring en het speentje gedurende 5 minuten steriliseren in kokend water.
2. De aangeduide hoeveelheid water lauw op 37°C in de zuigfles gieten. Gebruik licht gemineraliseerd water.
3. Het aanbevolen aantal afgestreken maatjes toevoegen. De bereiding is dezelfde voor alle zuigelingenvoedingen = 1 maatje per 30 ml water. Om de probiotica te behouden, is het belangrijk dat het water, dat eerst werd gekookt of opgewarmd, afgekoeld wordt tot 37°C vooraleer het poeder wordt toegevoegd.
4. De zuigfles sluiten en flink schudden gedurende min. 15 seconden tot het poeder volledig is opgelost.
5. Na de maaltijd de zuigfles, de sluitring en het speentje zorgvuldig wassen en spoelen en vervolgens laten drogen.
Heel belangrijk: De zuigfles niet tussen de handen rollen.

Ingrediënten Nestlé NAN A.R. 1

Download de bijsluiter voor een volledig overzicht van de voedingswaarden.

Aardappelzetmeel:
- Verteerbaar
- Hoge viscositeit
- Blijft dik in de fles en in de maag
Partieel wei-hydrolysaat met een bewezen hypoallergeniciteit.
Probioticum L.reuteri: een probioticum dat van nature aanwezig is in moedermelk en dat regurgitaties verbetert.
Verlaagd eiwitgehalte
- Verminderde nierbelasting
- Verminderd risico op obesitas
Wei/caseïne verhouding 100/0
- Optimaal aminozurenprofiel
- Betere vertering
Een mengsel van plantaardige oliën dat een aangepaste aanvoer van linolzuur en α-linoleenzuur waarborgt.
Low phosphate
- Bifidogeen effect
- Betere botmineralisatie
- Betere vetabsorptie

Waarschuwing

BELANGRIJK: Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring van het product zijn risico’s voor de gezondheid van uw
kind verbonden.
- Was uw handen goed alvorens de zuigfles te bereiden. Gebruik alleen zeer proper keukengerei.
- Gebruik enkel vooraf gekookt leidingwater of nietbruisend licht gemineraliseerd water.
- Maak slechts 1 enkele zuigfles per keer klaar. Geef deze onmiddellijk. Giet altijd de restjes van een niet leeggedronken zuigfles weg.
- Overdoseer niet. Druk het poeder niet in en strijk de maatjes af met de rug van een proper mes. Gebruik het maatje dat zich in de doos bevindt.
- Sluit het geopende zakje en/of de geopende doos goed af na ieder gebruik en bewaar op een droge en koele plaats.
- Gebruik de inhoud van het zakje en/of doos binnen 3 weken na opening.
Nestlé NAN A.R. 1 800 g
€ 21,19
€ 20,13
(€ 25,16 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan a.r. 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  f ook nan ar 1 voeding aan mijn zoontje. Nan Ar is natuurlijk dikker pap tegen reflux. Wij gebruiken op aanraden van de kinderarts doddie spenen (ruberen). We moesten direct de tweede leeftijdsspeen gebruiken. Dit gaat goed. De melk klontert inderdaad. Ik warm eerst mijn water op. Doe dan de poeder erbij en dan goed schudden. Ik ondervind dat ik zo niet veel klonters heb. Soms zit er wel nog enkele brokjes in. Ik weet niet met een mixertje dat je zo beter de poeder kan oplossen hoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dikkere melk voor kindjes met reflux. Je moet wel goed roeren eer je ze kunt geven, anders klontert ze enorm. Hij is er goed mee. Is op aanraden van de kinderarts dat we het geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt heel goed tegen reflux. Schuimt wel. Mixertje aangekocht om schuim te beperken. Nog dikkere dan nan ar. Combineer met avent flessen en 123 spenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter die reflux heeft neemt enkel deze melk, het houd het overgeven heel goed tegen. Ik gebruik deze in combinatie met nutriton. We hebben met deze melk een heel andere baby
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede melk met lekkere smaak (geen problemen met acceptatie na borstvoeding), maar baby geeft nog steeds (veel) terug. Geen last met stoelgang. Kans op klontervorming is minimaal bij goed schudden en het gebruik van water op kamertemperatuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De NAN AR is de ingedikte versie van de nan hypo allergene voeding. Bij ons was dit de ultieme oplossing voor het veelvuldig teruggeven van de voeding. Enig nadeel is dat je deze wel héél goed moet roeren, anders heb je al snel klonters in de melk die het speentje verstoppen. Een prima oplossing!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verschillende voedingen geprobeerd bij ons zoontje van andere merken maar daar was hij niet goed mee . Nu een hele blije baby sinds hij deze voeding krijgt . Mijn dochter kreeg deze ook .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een redelijk dure pap, via deze site krijgen we een goede korting. Ook was de pap binnen de twee werkdagen geleverd, perfect op tijd dus. We gaan altijd vis hier bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het ideale product die 2 voedingen combineert, en Ar tegen reflux en Ha tegen allergië! ik ben super blij ermee, nog altijd goedkoper bij farmaline dan bij andere apotekers!! vandaag besteld, morgen bezorgd, vind ik ook gewdig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens onze kinderarts de beste AR voeding die we onze baby kunnen geven. Het klontert jammer genoeg nogal snel in mijn ogen. Een mixertje wil ik niet gebruiken, omdat dat weer voor luchtbellen zorgt en dat zorgt op zijn beurt voor meer krampjes... Onze baby geeft wel heel wat minder voeding over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echte aanrader om onmiddellijk mee te starten. Mijn dochter van 11 jaar, zoontje van 8 jaar en nu mijn dochtertje van 1 maand kregen/krijgt deze voeding en waren/is daar direct heel goed mee. Zou geen andere voeding dan deze willen, alle problemen waren onmiddellijk opgelost. Ze houden deze voeding makkelijker binnen en slapen sneller door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst dronk mijn dochter Nan Pro. Omdat zij reflux had zijn we overgeschakeld naar Nan AR. Dochter is zeer goed met deze melk. Ik zou dit aan iedere kindje aanraden met reflux.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supersnelle levering! Het is handig dat men mails ontvangt wanneer de levering van het pakketje zal gebeuren. Zeer goede poedermelk voor baby'tjes met reflux.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje heeft last dat hij af en toe z'n volledige fles teruggaf. Deze melk was zwaarder dan m'n borstmelk en bleef dus beter 'hangen'. Blij dat deze melk ons een oplossing gaf!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede service, snelle levering, goed verpakt, pap is goedkoper dan bij de apotheek. Super! We bestellen er zeker opnieuw 6€ bespaard ten opzichte van de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje is heel goed met deze melk. En door mijn zus heb ik deze site leren en kennen en ik moet zeggen, ik ben HEEL tevreden over de prijs, maar ook over de levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een dikkere pap waar mijn kleintje erg goed mee is. Ideaal wanneer de melk makkelijk terugkomt. Best wel een speen met variabele toevoer of speciaal voor dikkere papjes gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen last meer van overgeven. Dezelfde melk als de andere Nestlé producten, dus onze zoon had geen last van het wisselen van melk. Samen met d'r Brown flessen de ideale oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering!! Ik koop altijd drie pakken en ik heb bijna 7 euro korting. Dat scheelt toch wel als je bedenkt dat zo een pot op een week op is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de ideale melk als je baby toch nog terug geeft na zijn/haar flesje. Ook makkelijk om te mengen met de gewone HA indien ze niet zo erg teruggeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje drinkt alleen dees melk en geeft niks meer over gelukkig ! ben er zeer content over. Hij is nu een content menneke die altijd blij is gelukkig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje verdraagd deze melk zeer goed. De verpakking is zeer stevig (metalen doos) met een goed hersluitbaar deksel. Ook het maatlepeltje is zeer handig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor baby's (-6maand) met reflux, lange houdbaarheidsdatum. Lepeltje inbegrepen. Zeer ordelijk en veilig verpakt. (Kan tegen een stootje) snel geleverd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Overgestapt van Nutricia naar Nestle Nan A.R. 1 omwille van reflux. Na een overgangsperiode van pakweg 3 weken toch wel een groot verschil: de dochter is rustiger en "gelukkiger". Dikt relatief snel in. Enkel oppassen met het type fopspeen, het moet erdoor kunnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef deze pap al aan mijn zoontje sinds de geboorte omdat hij vanaf toen al last had van reflux. Ik ben er zeer tevreden over. Hij heeft geen last meer van pap terug te geven. Na zijn 6 maand zal ik zeker overstappen naar de NAN AR 2
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje is nu 5 maand in het begin aan het sukkelen geweest voor de juiste pap omdat ze reflux heeft. Uiteindelijk bij nan ar 1 uitgekomen en 100% tevreden en mijn dochtertje ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kreeg ik voorgeschreven van de kinderarts voor onze baby,ons babytje is een verborgen reflux kindje,wat ook niet makkelijk is,veel hoesten,veel slikken,maar met deze ar dikkere melk is het al veel beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn zeer tevreden over dit product. Ons kindje is hier beter door verzadigd dan het vorige merk dat wij hadden. Bovendien geeft zij hierdoor zeer weinig terug en is de pap hypoallergeen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn heel tevreden van deze melk! Eerst NAN HA gebruikt, maar omdat onze dochter heel gulzig dronk morste ze melk uit haar mondhoeken. Doordat deze pap iets dikker is, loopt de melk er niet meer uit en kan ze rustig drinken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede pap mijn kindje heeft geen last meer van zijn reflux. Dit is wel een dikke pap. En deze lost moeilijk op in water. Maar eens je het door hebt hoe je dit moet doen valt het best mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na veel gesukkel met de voeding van onze zoon eindelijk tot een goede oplossing gekomen met deze voeding! onze zoon geeft amper nog melk terug en heeft geen krampen meer

Nestlé NAN A.R. 1 kopen

Je kan Nestlé NAN A.R. 1 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Anti-Reflux melk