De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Borstvoeding is de beste voeding voor uw baby aangezien deze de nodige voedingswaarden voor baby's bevat en antilichamen bevat die hun tegen ziektes beschermen. Als u een melkpoeder wilt gebruiken, gelieve de gebruiksvoorschriften nauwgezet te volgen. Een foutieve voorbereiding of incorrect gebruik kan de gezondheid van uw baby schaden. We raden u dus aan om professioneel advies te vragen bij een dokter, diëtist of apotheker vooraleer u naar een alternatieve voeding overschakelt.

Indicatie

NAN A.R. 1 is een melk die ontwikkeld werd op basis van Nestlé-onderzoek om te beantwoorden aan regurgitatieproblemen.

• NAN A.R. 1, verrijkt met zetmeel, vermindert het risico op regurgitatie.
• Hypoallergeen, is ook geschikt voor kinderen met risico op allergie
NAN® A.R.1 moet onder medisch toezicht gebruikt worden. NAN® A.R.1 isgeschikt om te worden gebruikt als specifieke voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding krijgen of ter aanvulling
van borstvoeding. Deze dieetvoeding is geschikt om als enige voedingsbron te dienen. 

Canaf 0-6 maanden

Ingrediënten Nestlé NAN A.R. 1

Lactose (lait), amidon de pomme de terre, protéines de lactosérum hydrolysées enzymatiquement (lait), huile de tournesol à taux élevé en acide oléique, huile de coco, huile de colza, huile de tournesol, phosphate de calcium, chlorure de magnésium, hydroxyde de potassium, chlorure de potassium, maltodextrine, L-arginine, vitamines : C, E, A, niacine, acide pantothénique, D, B1, B2, B6, K, acide folique, B12, biotine, hydroxyde de sodium, chlorure de sodium, L-histidine, bitartrate de choline, L-tyrosine, phosphate de potassium, correcteur d'acidité, acide citrique, taurine, inositol, sulfate de fer ; nucléotides,L-carnitine, sulfate de zinc, culture (l reuteri*), sulfate de cuivre, sulfate de manganèse, iodure de potassium, sélénate de sodium

Bijwerkingen van Nestlé NAN A.R. 1

NAN® A.R.1 is niet bestemd voor parenteraal gebruik

Waarschuwing

De WHO (World Health Organization) adviseert om je baby de eerste zes maanden exclusief borstvoeding te geven. Nestlé staat hier volledig achter en ondersteunt ook het advies om na zes maanden door te gaan met borstvoeding, naast de introductie van andere voeding volgens advies van de kinderarts.
 
Nestlé NAN A.R. 1 800 g
€ 19,07

Laatste reviews en ervaringen met Nestlé nan a.r. 1

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mon bébé ayant une fente palatine et par conséquence des régurgitations plus importantes que la normale. Ce lait plus épais lui convient parfaitement et nous avons pu remarqué une grosse amélioration
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede voeding voor kindjes met reflux, mijn kind was er heel goed mee geholpen. We hebben veel andere soorten pap geprobeerd, maar deze geeft het beste resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gaf eerst de standaard voeding van nan optipro. Met deze voeding geeft ze minder terug in ieder geval maar maakt iets moeilijker stoelgang. Ondanks de moeilijke stoelgang wel minder krampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede melk voor kindjes die een zwaardere melk willen, is eerder een dik papje maar klontert zeer rap in de fles, goed schudden is de boodschap! Zoontje was er niet zo goed mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product werd aangeraden door dokter omdat andere HA voedingen te licht waren. NAN AR (HA) is dik (soms te dik), dus je moet zeker snel schudden wanneer je de schepjes in het water doet. Indien je dit niet doet koekt het samen. zeer scherpe prijs bij Farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De pap word is vrij dik met veel kans op klonters.. Dus goed mengen is de boodschap. Ik merkte wel dat mijn baby hierna minder is beginnen overgeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door de kinderarts bij dochtertje omdat ze verborgen reflux had en opnieuw voorgeschreven bij zoontje. Bij beide goed resultaat en de klachten werden veel minder.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ons kleintje heeft meer last van reflux met de AR voeding dan met de gewone standaard NAN. We hebben ook nieuwe papflessen moeten kopen omdat de melk te dik is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs voor deze melk. Is noodzakelijk voor baby's met reflux en is de beste melk ik zijn soort doordat het boordevol goede vitaminen en mineralen zit
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede dikkere melk, houdt het teruggeven heel goed tegen. Stoelgang word wel iets groener en stinkt maar voor de reflux tegen te gaan werkt de NAN ar heel goed!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb eerst borstvoeding gegeven maar ben redelijk snel moeten overstappen naar flessenvoeding , kind en gezin raadde dan ook deze pap aan en dat ging heel goed, het is wel zo dat de poeder niet zo goed oplost , ze klontert nogal snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  f ook nan ar 1 voeding aan mijn zoontje. Nan Ar is natuurlijk dikker pap tegen reflux. Wij gebruiken op aanraden van de kinderarts doddie spenen (ruberen). We moesten direct de tweede leeftijdsspeen gebruiken. Dit gaat goed. De melk klontert inderdaad. Ik warm eerst mijn water op. Doe dan de poeder erbij en dan goed schudden. Ik ondervind dat ik zo niet veel klonters heb. Soms zit er wel nog enkele brokjes in. Ik weet niet met een mixertje dat je zo beter de poeder kan oplossen hoor.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dikkere melk voor kindjes met reflux. Je moet wel goed roeren eer je ze kunt geven, anders klontert ze enorm. Hij is er goed mee. Is op aanraden van de kinderarts dat we het geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt heel goed tegen reflux. Schuimt wel. Mixertje aangekocht om schuim te beperken. Nog dikkere dan nan ar. Combineer met avent flessen en 123 spenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze dochter die reflux heeft neemt enkel deze melk, het houd het overgeven heel goed tegen. Ik gebruik deze in combinatie met nutriton. We hebben met deze melk een heel andere baby
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede melk met lekkere smaak (geen problemen met acceptatie na borstvoeding), maar baby geeft nog steeds (veel) terug. Geen last met stoelgang. Kans op klontervorming is minimaal bij goed schudden en het gebruik van water op kamertemperatuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De NAN AR is de ingedikte versie van de nan hypo allergene voeding. Bij ons was dit de ultieme oplossing voor het veelvuldig teruggeven van de voeding. Enig nadeel is dat je deze wel héél goed moet roeren, anders heb je al snel klonters in de melk die het speentje verstoppen. Een prima oplossing!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Verschillende voedingen geprobeerd bij ons zoontje van andere merken maar daar was hij niet goed mee . Nu een hele blije baby sinds hij deze voeding krijgt . Mijn dochter kreeg deze ook .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een redelijk dure pap, via deze site krijgen we een goede korting. Ook was de pap binnen de twee werkdagen geleverd, perfect op tijd dus. We gaan altijd vis hier bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het ideale product die 2 voedingen combineert, en Ar tegen reflux en Ha tegen allergië! ik ben super blij ermee, nog altijd goedkoper bij farmaline dan bij andere apotekers!! vandaag besteld, morgen bezorgd, vind ik ook gewdig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens onze kinderarts de beste AR voeding die we onze baby kunnen geven. Het klontert jammer genoeg nogal snel in mijn ogen. Een mixertje wil ik niet gebruiken, omdat dat weer voor luchtbellen zorgt en dat zorgt op zijn beurt voor meer krampjes... Onze baby geeft wel heel wat minder voeding over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echte aanrader om onmiddellijk mee te starten. Mijn dochter van 11 jaar, zoontje van 8 jaar en nu mijn dochtertje van 1 maand kregen/krijgt deze voeding en waren/is daar direct heel goed mee. Zou geen andere voeding dan deze willen, alle problemen waren onmiddellijk opgelost. Ze houden deze voeding makkelijker binnen en slapen sneller door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerst dronk mijn dochter Nan Pro. Omdat zij reflux had zijn we overgeschakeld naar Nan AR. Dochter is zeer goed met deze melk. Ik zou dit aan iedere kindje aanraden met reflux.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supersnelle levering! Het is handig dat men mails ontvangt wanneer de levering van het pakketje zal gebeuren. Zeer goede poedermelk voor baby'tjes met reflux.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje heeft last dat hij af en toe z'n volledige fles teruggaf. Deze melk was zwaarder dan m'n borstmelk en bleef dus beter 'hangen'. Blij dat deze melk ons een oplossing gaf!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede service, snelle levering, goed verpakt, pap is goedkoper dan bij de apotheek. Super! We bestellen er zeker opnieuw 6€ bespaard ten opzichte van de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ons zoontje is heel goed met deze melk. En door mijn zus heb ik deze site leren en kennen en ik moet zeggen, ik ben HEEL tevreden over de prijs, maar ook over de levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een dikkere pap waar mijn kleintje erg goed mee is. Ideaal wanneer de melk makkelijk terugkomt. Best wel een speen met variabele toevoer of speciaal voor dikkere papjes gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen last meer van overgeven. Dezelfde melk als de andere Nestlé producten, dus onze zoon had geen last van het wisselen van melk. Samen met d'r Brown flessen de ideale oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering!! Ik koop altijd drie pakken en ik heb bijna 7 euro korting. Dat scheelt toch wel als je bedenkt dat zo een pot op een week op is!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de ideale melk als je baby toch nog terug geeft na zijn/haar flesje. Ook makkelijk om te mengen met de gewone HA indien ze niet zo erg teruggeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje drinkt alleen dees melk en geeft niks meer over gelukkig ! ben er zeer content over. Hij is nu een content menneke die altijd blij is gelukkig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje verdraagd deze melk zeer goed. De verpakking is zeer stevig (metalen doos) met een goed hersluitbaar deksel. Ook het maatlepeltje is zeer handig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor baby's (-6maand) met reflux, lange houdbaarheidsdatum. Lepeltje inbegrepen. Zeer ordelijk en veilig verpakt. (Kan tegen een stootje) snel geleverd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Overgestapt van Nutricia naar Nestle Nan A.R. 1 omwille van reflux. Na een overgangsperiode van pakweg 3 weken toch wel een groot verschil: de dochter is rustiger en "gelukkiger". Dikt relatief snel in. Enkel oppassen met het type fopspeen, het moet erdoor kunnen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef deze pap al aan mijn zoontje sinds de geboorte omdat hij vanaf toen al last had van reflux. Ik ben er zeer tevreden over. Hij heeft geen last meer van pap terug te geven. Na zijn 6 maand zal ik zeker overstappen naar de NAN AR 2
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochtertje is nu 5 maand in het begin aan het sukkelen geweest voor de juiste pap omdat ze reflux heeft. Uiteindelijk bij nan ar 1 uitgekomen en 100% tevreden en mijn dochtertje ook
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze kreeg ik voorgeschreven van de kinderarts voor onze baby,ons babytje is een verborgen reflux kindje,wat ook niet makkelijk is,veel hoesten,veel slikken,maar met deze ar dikkere melk is het al veel beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn zeer tevreden over dit product. Ons kindje is hier beter door verzadigd dan het vorige merk dat wij hadden. Bovendien geeft zij hierdoor zeer weinig terug en is de pap hypoallergeen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn heel tevreden van deze melk! Eerst NAN HA gebruikt, maar omdat onze dochter heel gulzig dronk morste ze melk uit haar mondhoeken. Doordat deze pap iets dikker is, loopt de melk er niet meer uit en kan ze rustig drinken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede pap mijn kindje heeft geen last meer van zijn reflux. Dit is wel een dikke pap. En deze lost moeilijk op in water. Maar eens je het door hebt hoe je dit moet doen valt het best mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na veel gesukkel met de voeding van onze zoon eindelijk tot een goede oplossing gekomen met deze voeding! onze zoon geeft amper nog melk terug en heeft geen krampen meer

Nestlé NAN A.R. 1 kopen

Je kan Nestlé NAN A.R. 1 van het merk Nestlé, geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Eubos promo of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Hypo-allergene melk
Zwangerschap & Baby > Babyvoeding > 0 - 6 maanden > Anti-Reflux melk