€ 21,95
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Nailner Brush

Nailner Kwastje – Gewoon uw nagels lakken en ze zien genezen.

Schimmelnagels (ook bekend als onychomycose of Tinea unguium) kunnen iedereen treffen en het is niet zo prettig– u kunt verkleuring, een onaangename geur en afscheiding ervaren. Veel mensen denken dat schimmelnagels te wijten zijn aan een slechte hygiëne, maar dat is echt niet waar. U kunt schimmel ook niet verwijderen door de nagel te wassen of te schrobben. Dus hoeft u zich niet te schamen.

Het goede nieuws is dat schimmelnagels behandeld kunnen worden. Wacht niet, want in extreme gevallen kan de schimmel zich naar andere delen van het lichaam verplaatsen en meerdere gezondheidsproblemen veroorzaken. En het Nailner kwastje maakt het behandelen van schimmelnagels net zo eenvoudig als nagellakken. Letterlijk.

Ga Nailner Brush meteen gebruiken, raak uw schimmelnagels kwijt en zie uw broze, afgebrokkelde nagels weer gezond, glanzend en sterk worden. En waarom zou u uw nagels niet goed blijven verzorgen door Nailner Brush één keer per dag te gebruiken als voorzorgsmaatregel?

Nailner Brush is een medisch hulpmiddel klasse IIa.

Gebruik van Nailner Brush

Hoe moet u Nailner Brush gebruiken?

Pas de oplossing twee keer per dag toe gedurende de eerste vier weken en vervolgens één keer per dag, tot de gezond uitziende nagel de beschadigde nagel vervangen heeft.

Nailner Brush bevat voldoende oplossing voor ongeveer 300 toepassingen. Verwijder eerst eventuele nagellak en maak de aangetaste nagel grondig schoon. Duw de nagelriemen terug. U kunt ontdekken – vooral bij aangetaste teennagels – dat uw nagel niet meer vastzit aan het nagelbed op plekken waar de schimmel onder de nagel zit. Maakt u zich geen zorgen. Dat kan gebeuren. Ook al wilt u misschien wat van dat losse, schilferachtige spul van uw nagels verwijderen, hoeft u de nagels niet te vijlen voor u het Nailner kwastje gebruikt. Om vlekken te vermijden, als u morst, moet u een oude (schone) doek of keukenpapier onder uw voeten of handen leggen voor u het Nailner kwastje gebruikt.

Draai de dop open en haal voorzichtig het kwastje uit de fles en strijk de overtollige oplossing eerst af. Breng de oplossing op de aangetaste nagel aan – of op alle nagels als u Nailner Brush gebruikt als voorzorgsmaatregel – net zoals u gewone nagellak aan zou brengen: met lange, gelijkmatige, parallelle vegen vanaf de lunula (het witte halvemaantje bij de nagelriem) tot aan de rand van de nagel. Vergeet niet om het kwastje ook aan de onderkant van de nagelrand te gebruiken.

Zorg ervoor dat de oplossing goed droog is voor u sokken aantrekt (en of ander schoeisel). We raden u ten sterkste aan om tijdelijk geen gewone nagellak of kunstnagels te gebruiken op schimmelnagels (ook onychomycose of Tinea unguium genoemd). Was uw handen nadat u een besmette nagel aangeraakt heeft, aangezien schimmel zich van nagel tot nagel kan verspreiden.

Nailner Kwastje kan ook gebruikt worden als voorzorgsmaatregel. Gebruik het om uw andere (gezonde) nagels te beschermen tegen het verspreiden van de infectie van de aangetaste nagel(s). Of gebruik het om al uw nagels tegen schimmel te beschermen, als voorzorgsmaatregel.

Breng de oplossing gewoon één keer per dag aan op uw gezonde nagels om schimmelnagels te voorkomen. Als u het op gezonde nagels gebruikt, kunt u gewone nagellak aanbrengen op de oplossing als die droog is. Maak het flesje altijd goed dicht na het gebruik en bewaar het op kamertemperatuur.

Nailner Repair Kwastje is alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd elk contact met de ogen en slijmvliezen. Houd Nailner Repair Brush buiten het bereik van kinderen.

Enkele algemene tips die nuttig kunnen zijn tijdens de behandeling en voor het voorkomen van schimmelnagels:

Tips:
 • Draag geen strakke schoenen. Die drukken uw tenen tegen elkaar aan, waardoor de schimmel overgebracht kan worden op andere nagels en ze creëren een vochtige, warme en gesloten omgeving waarin schimmel goed gedijt.
 • Houd uw nagels kort, droog en schoon. Knip nagels in één keer door en vijl dikkere plekken. Drooguw handen en voeten goed, ook tussen uw tenen, na gedoucht te hebben.
 • Was uw handen als u een besmette nagel aangeraakt heeft. Schimmel kan van de ene op de andere nagel overgebracht worden.
€ 21,95
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Nailner Brush

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ik was al lange tijd op zoek naar een oplossing voor schimmelnagels te verwijderen. toen heb ik ontdekt via deze site voor een doeltreffend goed product en het werkt zeer goed. mijn schimmel nagels zijn weer helemaal genezen .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  ik heb vroeger last gehad van schimmelnagels en om het te voorkomen gebruik ik nu regelmatig Nailner Brush gewoon als nagellak.Het is doeltreffend en gemakkelijk in gebruik

  Was deze beoordeling nuttig?

Nailner Brush kopen

Je kan Nailner Brush van het merk Nailner, geproduceerd door PATCH PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Schimmels