€ 14,75
€ 12,98
(€ 129,80 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 1,77)

Omschrijving van Herôme Nagelverharder Extra Sterk

De onbetwiste nummer één onder de Nagelverharders! Deze unieke Herôme Nail Hardener Extra Strong garandeert harde nagels binnen 14 dagen. Al na 8 dagen zijn de eerste resultaten merkbaar! Door de verharder worden de nagels binnen no time ijzersterk. Doe de kuur maximaal 4 keer per jaar. Mooie lange nagels zijn voor iedereen mogelijk!

 •  In 14 dagen gegarandeerd harde en lange nagels
 •  Voor zwakke en inscheurende nagels
 •  Kan als beschermende base coat gebruikt worden
 •  Geeft een mooie glans

Tip 

Breng de Herôme Nourishing Nail Oil tijdens de nagelverharder kuur aan de onderkant van het uiteinde van je nagels aan. Dit geeft de nagels extra veerkracht! Met de Nourishing Nail Oil wordt voorkomen dat nagels afbreken als je je nagel ergens tegenaan stoot. 

Indicatie

Herôme Nagelverharder Extra Strong

Gebruik van Herôme Nagelverharder Extra Sterk

Dag 1: Breng een laag Herôme Nail Hardener aan
Dag 2: Breng een tweede laag Herôme Nail Hardener aan
Dag 3: Verwijder de laagjes met de Herôme Caring Nail Polish Remover en breng een laagje Herôme Nail Hardener aan.
Dag 4: Breng een tweede laagje Herôme Nail Hardener aan, etc.
Herhaal dit gedurende een kuur van 14 dagen.

Waarschuwing

Was een aantal uren na het aanbrengen van de Herôme Nail Hardener de handen niet met zeep, dit kan de bestanddelen negatief beïnvloeden.
Bescherm tijdens de kuur de nagelriemen met Herôme Cuticle Cream of Herôme Cuticle & Nail Remedy.
Na de kuur van 14 dagen de nagels in conditie houden met Herôme Hydrating Nail Gel. Doe de kuur maximaal 2 keer per jaar. Tussendoor kan de Herôme Nail Hardener Soft gebruikt worden.
€ 14,75
€ 12,98
(€ 129,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herôme Nagelverharder Extra Sterk

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super!

  Ce vernis durcisseur des ongles est tres efficace. J'ai obtenu de bons résultats alors que mes ongles étaient cassant. Je l'utilise également comme base. Je constate que le vernis tient plus longtemps ! Je recommande

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nagelverharder Herôme

  Mijn nagels waren werkelijk niet meer om aan te zien! Ik vijlde ze zo kort mogelijk en toch bleven ze breken en splijten. Elk product heb ik geprobeerd tot ik uiteindelijk Acryl nagels heb laten zetten omdat het werkelijk geen zicht meer was. Dat bleek voor mij ook niet de oplossing want die begonnen dan weer te lossen! Op aanraden van een vriendin heb ik de nagelverharder van Herôme beginnen te gebruiken en wat blijkt: stilletjes aan beginnen mijn nagels er terug menselijk uit te zien. Het is een fantastisch product dat ik iedereen kan aanbevelen. De glans die het product op je nagels legt is mooi meegenomen. Voor het eerst sinds jaren heb ik terug mooi verzorgde nagels!!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Versterkt

  Na jaren van bijten in mijn nagels had ik sigarettenblaadjes als nagel, maar dankzij het dagelijks gebruik van de kruidenverharder werden mijn nagels in een mum van tijd sterk en kan ik eindelijk mooie handen hebben.

  Was deze beoordeling nuttig?

Herôme Nagelverharder Extra Sterk kopen

Je kan Herôme Nagelverharder Extra Sterk van het merk Herôme , geproduceerd door DIACOSMO BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lichaamsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen