Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis 40x5 ml ampoules

€ 11,13
€ 6,84
(€ 3,42 / 100 ml)
Bespaar 39% (€ 4,29)
Promotie

Omschrijving van Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis

Spoelen van de neus met Naaprep:
- Bevordert het voeden en vergemakkelijkt de slaap bij zuigelingen door het reinigen van de neusholten die door slijm geblokkeerd zijn.
- Is geëndiceerd bij kinderen die niet in staat zijn de neus te snuiten.
- Helpt overmatige secretie te verwijderen en, dankzij de bevochtigende werking, verlicht de droge neus bij volwassenen.

Gebruik van Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis

- Bij zuigelingen en kinderen : is dagelijks 1 tot 3 maal druppelen van de neus voldoende of druppelen voor iedere maaltijd.
- Bij volwassenen : dagelijk 1 tot 3 maal een flacon. In ieder neusgat een halve flacon.

Gebruik:
- Open de flacon door de stop met een draaibeweging los te maken.
- Leg de zuigeling neer of hou het hoofdje achterover gebogen en breng het verlengstuk van de flacon bij het neusgat.
- Knijp zachtjes in de flacon voor de benodigde dosis
- Herhaal de procedure voor het andere neusgat
- Laat de dosis even inwerken. Zodra het hoofd weer rechtop is kunt u de neus gewoon afdrogen.
- Sluit de flacon weer door de punt van de stop weer in de verstuiver te steken.

 

Ingrediënten Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis

Natrii chloridum 9mg - aqua purificate q.s. ad 1 ml

Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis 40x5 ml ampoules
€ 11,13
€ 6,84
(€ 3,42 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Naaprep fysiologisch water 10 gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aangekocht voor het spoelen van de neus en het spoelen van een kleine wonde. Prima! Zeer fijne individuele verpakkingen wat het praktisch maakt om mee te nemen ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ze spoelen heel goed de neus en de ogen, kwaliteit heel goed,ik raad het aan om deze eens te proberen, echt een aanrader, geschikt voor baby en volwassen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat het moet doen en is goedkoop. Ideaal voor baby's maar ook voor mezelf om oogcreme af te doen. Handig in zo een flacon met dop die er terug op kan gezet worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zonder deze ampoules kan ik niet leven. Gebruik deze om de neus te reinigen. Is zowel goed voor de neus te reinigen van het vies stof dat in de lucht hangt als na het braken. Alle vieze stoffen zijn dan verwijderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is goed product, goede werking. Ik zou misschien wel eens een neusspray met fysiologisch water overwegen voor ons kindje omdat deze meer verneveld in de neus. Wist voordien niet dat dit bestond en heb dit nu gehoord van een andere mama. De kindjes schijnen ook minder snel te wenen bij het spoelen van de neus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze ampoules zijn relatief duur, maar omdat de opening wat groter is dan van de meeste andere ampoules, heb ik een voorkeur voor deze om mijn baby's neus te spoelen. Je kan ze, wanneer ze leeg zijn, ook nog gebruiken om het neusje leeg te halen ipv zo'n neuspeer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige monodoses om de neus te spoelen. Ik gebruik het bij de kinderen van sinds ze baby zijn. Nu is de oudste 16 en de jongste 11 en ze hebben steeds een voorraadje in hun badkamer. Nu spoelen ze zelf hun neus, en ze vinden het nog leuk ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prijs/kwaliteit erg voordelig. Steeds handig om Naaprep Fysiologisch water in huis te hebben. Ik gebruik het steeds bij verstopte neus bij mijn kinderen. Ook als ze oorpijn hebben kan spoelen van de neus verlichting bieden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product en de ampules zijn handig in gebruik en ideaal gedoseerd. Ik persoonlijk gebruik deze voor mijn lenzen te reinigen als ik geen lenzenproduct bij me heb.

Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis kopen

Je kan Naaprep Fysiologisch Water 10 Gratis van het merk Glaxosmithkline, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus