Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS 45+15x5 ml ampoules

€ 12,60
€ 6,17
Bespaar 51% (€ 6,43)
Promotie -51% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS

Spoelen van de neus met Naaprep:

 • Bevordert het voeden en vergemakkelijkt de slaap bij zuigelingen door het reinigen van de neusholten die door slijm geblokkeerd zijn.
 • Is geïndiceerd bij kinderen die niet in staat zijn hun neus te snuiten.
 • Helpt overmatige secretie te verwijderen en, dankzij de bevochtigende werking, verlicht de droge neus bij volwassenen.

Indicatie

 • Voor neushygiëne – om de droge of verstopte neus uit te spoelen of te reinigen.
 • Voor ooghygiëne – als oogdouche of -bad om de ogen te spoelen.
 • Om de oren te spoelen.
 • Om wonden uit te spoelen.
 • Voor gebruik bij aerosoltherapie.

Gebruik van Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS

Gebruik nooit eenzelfde dosis voor verschillend gebruik. De 1-dosisflacon is wegwerpmateriaal voor individueel gebruik. Maak een flacon los en draai de dop eraf om hem te openen.

NaaprepTM kan dagelijks 1 tot 6 keer naar behoefte worden gebruikt om de neus of ogen te spoelen.

Voor neushygiëne: om droge of verstopte neuzen uit te spoelen of te reinigen.

Gebruiksaanwijzing: Leg het hoofd in de nek. Breng de tip voorzichtig in een neusgat en druk zachtjes op de flacon. Herhaal deze handeling bij het andere neusgat. Hef het hoofd om het slijm uit de neus te laten lopen en veeg de overtollige vloeistof weg. Wacht na toediening 10 minuten, snuit daarna krachtig uw neus.

Voorzorgen: Zet voor het druppelen bij baby's zo weinig mogelijk druk om het risico op besmetting van het middenoor te voorkomen.

Voor ooghygiëne: als oogdouche of -bad om de ogen te spoelen.

Gebruiksaanwijzing: Giet enkele druppels van de oplossing in elk oog en let erop dat de flacon niet in contact komt met het oogoppervlak. Veeg de overtollige vloeistof weg met steriel gaasverband.

Voorzorgen: Wacht een kwartier vóór u een ander oogverzorgingsproduct gebruikt.

Om wonden uit te spoelen
 
Gebruiksaanwijzing: Spoel de wond uit met de volledige inhoud van een flacon. Let erop dat de flacon niet in contact komt met de wond.

Voorzorgen: Veeg de overtollige vloeistof alleen weg rond de wond.

Voor oorhygiëne

Door te spoelen: voor een perfecte oorhygiëne gebruikt u NaaprepTM om oplosbaar oorsmeer te verwijderen en de externe gehoorgang uit te spoelen na het gebruik van een oppervlakteactieve ooroplossing.

Gebruiksaanwijzing: Spoel de externe gehoorgang uit met NaaprepTM. Gebruik 1 flacon NaaprepTM voor beide oren. Veeg de overtollige vloeistof weg met gaasverband.

Voor gebruik bij aerosoltherapie

Gebruiksaanwijzing: Indien NaaprepTM wordt gebruikt als verdunner bij een inhalatietherapie, volg dan de instructies van het inhalatieproduct. Indien alleen NaaprepTM wordt gebruikt, volg dan de instructies van het inhalatietoestel.

Voorzorgen bij gebruik: Vraag uw arts om advies voor het eerste gebruik of in geval van overgevoeligheid van de ademhalingswegen, ernstige ademhalingsziektes of hart- en vaatziektes.

Gebruik geen open of beschadigde 1-dosisflacon omdat er risico bestaat op snelle bacteriële besmetting. Niet gebruiken na de vervaldatum vermeld op de 1-dosisflacon.

BUITEN HET BEREIK EN ZICHT VAN KINDEREN HOUDEN.

Ingrediënten Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS

Natriumchloride 0,9g /Gezuiverd water 100 ml

€ 12,60
€ 6,17

Laatste reviews en ervaringen met Naaprep fysiologisch water + 15 ampoules gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken dit voor ons zoontje van 5 maanden als hij wegens een verkoudheid een snotneus heeft en alles wat toe zit. Zelf gebruiken we dit ook regelamtig bij een verkoudheid. Als je het gebruikt als je hoofd bijna helemaal to zit dan heb je in één keer veel meer lucht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prijs kwaliteit is in orde. Gebruik voor het spoelen van neusje. Kende het merk eerst niet, maar zelfde werking als ander fysiologisch water. Al meermaals aangekocht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over dit product. Het is ook heel handig om het in de kleine individuele verpakkingkjes te hebben zo heb je het altijd bij de hand waar je ook bent.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door ouderdom heb ik last van de oogleden, de essuie glaces zegt de dokter. De oogleden skrapen het stof van de oogbol, als dit onvoldoende gebeurt krijgt men last. Met Naaprep wordt het ongemak veel verzacht en ontstekingen minder. De rest van de ampule gebruik ik op de oogjes van ons hondje uit te wassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige monodoses om de neus te spoelen. Ik gebruik het bij de kinderen van sinds ze baby zijn. Nu is de oudste 17 en de jongste 13 en ze hebben steeds een voorraadje in hun badkamer. Nu spoelen ze zelf hun neus, en ze vinden het nog leuk ook.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  praktisch fysiologisch serum te gebruiken, tevreden met de prijs. effectief en praktisch. Daarnaast zijn er 15 gratis ampullen. klein gebaar dat je gelukkig maakt. goed product. goedkoper dan in een apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze gebruikt om een hoofdwonde waarin haar in plakte te reinigen door te deppen. Wonde nadien mooi genezen. Ik heb dit altijd in huis. Heel tevreden over dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handige ampules. Gebruik 1 of 2 ampules per keer en hun neusje is weer mooi proper. Met de iets langere hals kan je ook makkelijk de snotjes er uit zuigen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben deze ampules besteld voor onze zoon van 9 maanden voor in de opvang. Het is een hele mooie prijs voor een grote verpakking en daardoor kom je ook eventjes toe met je voorraad. Ik gebruik echter wel liever een spray.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet dat je ook een spray hebt ipv unidosis voor neusspoeling. Echter mijn ervaring is dat een unidosis, ook al vinden de kindjes dat iets minder leuk, wel effectiever is. Zeker als ze zwaar verkouden zijn. Komt erbij dat met een spray, als je dat niet goed uitwast elke keer, je telkens opnieuw blijft infecteren omdat de spray zelf vol bacteriën zit, dat is hierbij niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel handige ampoules die we dagelijks gebruiken voor het uitspoelen van de neus van onze babies. Snot komt gemakkelijk los zodat de luchtwegen weer vlot vrijkomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden! Zeer praktisch voor alle babyverzorging (uitstekend voor het reinigen van de neus en ogen van de baby) en daarom is het een essentieel product! En bovendien is er nu een zeer goede promotie;) Soms gebruik ik dit product ook voor mijn ogen (ik gebruik lenzen)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige verpakking met unidoses. Ampoules openen gemakkelijk en zijn ook gemakkelijk in gebruik. Handig in gebruik. Flesjes zijn gemakkelijk om mee te nemen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Perfecte kwaliteit/prijs vraag. We gebruiken ze elke dag om een zweer te reinigen dat niet sluit en de mini plasco helpt de steriliteit van het product te behouden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naaprep fysiologisch water doet wat het moet doen. Ik gebruik het om de neus te spoelen als mijn neusdouche niet ter beschikking is, b.v. op reis. In combinatie met Vitapantol neuszalf gebruik ik het preventief tegen vorming van neuskorsten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Correct product voor een goeie prijs, je hebt zoveel fysiologisch water je moet soms eens zoeken naar promo's. Zeker niks mis met dit product. Ampullen is ideaal van grootte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige verpakking voor baby's neusjes en of ogen te reinigen. Kleine dossisen, zodat je niet veel verlies hebt. Handig dat je een grote doos kan bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ander merk van fysiologisch water dan ik gewoon ben, maar even handig en wel fijn met de extra dosissen voor dezelfde prijs. Geen klachten over het gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ampul in een handig meeneem formaat. Met eentje kan ik twee maal het neusje spoelen en tussendoor is het gemakkelijk af te sluiten met het bijhorende dopje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Flapules faciles à l'emploi et très utiles pour les petits bobos quotidiens: de l'œil rouge à la plaie saignante, j'en ai toujours à la disposition de chaque membre de la famille
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig formaat, makkelijk mee te nemen, makkelijk opnieuw te sluiten als het niet volledig leeg is. Lekt niet in de verzorgingstas. Eenvoudig product dat doet wat het geacht wordt te doen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Le produit répond bien aux attentes. Il est similaire aux autres produits "sérum physiologique" mais possède par moment un prix plus intéressant. Flapules faciles d'utilisation.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  THE PHYSIOLOGICAL NAAPREP SERUM ON THE FORMAT 45 + 15 lampen was goedkoper voor mij, omdat ik het vaak gebruik voor mijn kleine duimen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om het neusje te spoelen. De kleine pipetjes zijn handig om te gebruiken en passen goed in de verzorgingstas. Het is gevuld met zoutwater om zo de verstopte neus op te lossen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Als ik verkouden ben gebruik ik 's morgens en 's avonds een blaar om mijn neusgangen schoon te maken. Het is een natuurlijk product en is goedkoper dan spuiten.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super praktisch voor mijn kind of zelfs voor volwassenen, geen afval met unidose. Zeer eenvoudig te gebruiken, ik ben er blij mee, ik ben tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote verpakking fysiologisch water wat altijd handig is om bij de hand te hebben. Goed voor het spoelen van de neus of het proper maken van een wonde
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer eenvoudig te gebruiken, praktische fles. Ik raad deze aankoop aan en wat niets bederft, 15 gratis flesjes voor deze aankoop. Correcte prijs/kwaliteitsverhouding.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de pipetten aan de stugge kant, waardoor je er hard op moet duwen en je kind een grote flush in zijn neus krijgt. Voor de rest prima in orde, iets minder prijzig dan in mijn lokale apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs kwaliteit verhouding. handig om mee te nemen in de verzorgingstas. Ik gebruik deze capsules voor het reinigen van het neusje, oogjes... Dit in combinatie met de niet steriele gaasjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product en gemakkelijk te gebruiken. perfect voor kids en grote verpakking. fysiologisch zoutwater waarmee je neusje vrij kan krijgen. heel efficient
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onmisbaar in de kinderapotheek. Veel betere ervaring mee dan met de sprays. Het pipetje water doorspuiten in 1 neusgat terwijl het hoofd van mijn zoontje schuin ligt. Hij heeft het wel niet graag, maar is wel doeltreffend.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het serum zelf is prima, maar de blaasjes zijn een beetje groot om de neuzen van de allerkleinsten schoon te maken. Beter voor volwassenen, denk ik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product heeft een goeie prijs/kwaliteit verhouding. We gebruiken dit bij de eerste symptomen van een verkoudheid (zowel bij de kinderen als bij onszelf) om de neus vrij te maken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Als mijn kleintje verkouden is, maak ik zijn neusje schoon met zoutoplossing. Het opent zijn neus goed en is veel minder rommelig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het fysiologisch water, prijs kwaliteit lijkt mij ook zeer goed, zeker als het met zo een promo pakketje is. Het helpt toch om het neusje van onze dochter weer voor even vrij te maken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Steriele zoutflappen zijn essentieel in elke familie: om de ogen te reinigen, voor de behandeling van aërosolen.... Ik heb er thuis altijd wel wat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig voor op reis, netjes en compact verpakt. Veelvuldig in gebruik voor baby's neus en oogjes, goede combinatie met individueel verpakte steriele compresjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, kopen dit al langer bij de huisapotheek of in de supermarkt. Kan je altijd gebruiken en is een heel natuurlijk product. In de voordeelverpakkingen spaar je lekker nog wat eurotjes uit. Altijd meegenomen :-) MVG Peter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt zeer goed, na toedienen merken we al direct resultaat, de baby is veel beter na gebruik hiervan. slijmpjes komen goed los en de baby kan terug vrijer ademen.

Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS kopen

Je kan Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS van het merk Naaprep, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 40% korting en meer of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Allergie