Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS 45+15x5 ml ampoules

€ 19,00
€ 11,34
Bespaar 40% (€ 7,66)
Promotie

Omschrijving van Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS

Spoelen van de neus met Naaprep:

 • Bevordert het voeden en vergemakkelijkt de slaap bij zuigelingen door het reinigen van de neusholten die door slijm geblokkeerd zijn.
 • Is geëndiceerd bij kinderen die niet in staat zijn de neus te snuiten.
 • Helpt overmatige secretie te verwijderen en, dankzij de bevochtigende werking, verlicht de droge neus bij volwassenen.

Indicatie

 • Voor neushygiëne – om droge of verstopte neuzen uit te spoelen of te reinigen.
 • Voor ooghygiëne – als oogdouche of -bad om de ogen te spoelen.
 • Om de oren te spoelen.
 • Om wonden uit te spoelen.
 • Voor gebruik bij aerosoltherapie.

Gebruik van Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS

Gebruik nooit eenzelfde dosis voor verschillend gebruik. De 1-dosisflacon is wegwerpmateriaal voor individueel gebruik. Maak een flacon los en draai de dop eraf om hem te openen.

NaaprepTM kan dagelijks 1 tot 6 keer naar behoefte worden gebruikt om de neus of ogen te spoelen.

Voor neushygiëne: om droge of verstopte neuzen uit te spoelen of te reinigen.

Gebruiksaanwijzing: Leg het hoofd in de nek. Breng de tip voorzichtig in een neusgat en druk zachtjes op de acon. Herhaal deze handeling voor het andere neusgat. Hef het hoofd om het slijm uit de neus te laten lopen en veeg de overtollige vloeistof weg. Wacht na toediening 10 minuten om uw neus krachtig te snuiten.

Voorzorgen: Zet voor baby’s bij het druppelen zo weinig mogelijk druk om het risico op besmetting van het middenoor te voorkomen.

Voor ooghygiëne: als oogdouche of -bad om de ogen te spoelen.

Gebruiksaanwijzing: Giet enkele druppels van de oplossing in elk oog en let erop dat de acon niet in contact komt met het oogoppervlak.Veeg de overtollige vloeistof weg met steriel gaasverband.

Voorzorgen: Wacht een kwartier vóór u een ander oogverzorgingsproduct gebruikt.

Om wonden uit te spoelen
 
Gebruiksaanwijzing: Spoel de wond uit met de volledige inhoud van een flacon. Let erop dat de acon niet in contact komt met de wond.

Voorzorgen: Veeg de overtollige vloeistof alleen weg rond de wond.

Voor oorhygiëne

Door te spoelen: voor een perfecte oorhygiëne gebruikt u NaaprepTM om oplosbaar oorsmeer te verwijderen en de externe gehoorgang uit te spoelen na het gebruik van een oppervlakteactieve ooroplossing.

Gebruiksaanwijzing: Spoel de externe gehoorgang uit met NaaprepTM. Gebruik 1 flacon NaaprepTM voor beide oren. Veeg de overtollige vloeistof weg met gaasverband.

Voor gebruik bij aerosoltherapie

Gebruiksaanwijzing: Indien NaaprepTM wordt gebruikt als verdunner bij een inhalatietherapie, volg dan de instructies van het inhalatieproduct. Indien alleen NaaprepTM wordt gebruikt, volg dan de instructies van het inhalatietoestel.

Voorzorgen bij gebruik: Vraag uw geneesheer om advies voor het eerste gebruik of in geval van overgevoeligheid van de ademhalingswegen, ernstige ademhalingsziektes of hart- en vaatziektes.

Gebruik geen open of beschadigde 1-dosisacon omdat er risico bestaat op snelle bacteriële besmetting. Niet gebruiken na de vervaldatum vermeld op de 1-dosisacon.

BUITEN HET BEREIK EN ZICHT VAN KINDEREN HOUDEN.

Ingrediënten Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS

Natriumchloride 0,9g /Gezuiverd water 100 ml

Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS 45+15x5 ml ampoules
€ 19,00
€ 11,34

Laatste reviews en ervaringen met Naaprep fysiologisch water + 15 ampoules gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Grote verpakking fysiologisch water wat altijd handig is om bij de hand te hebben. Goed voor het spoelen van de neus of het proper maken van een wonde
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de pipetten aan de stugge kant, waardoor je er hard op moet duwen en je kind een grote flush in zijn neus krijgt. Voor de rest prima in orde, iets minder prijzig dan in mijn lokale apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs kwaliteit verhouding. handig om mee te nemen in de verzorgingstas. Ik gebruik deze capsules voor het reinigen van het neusje, oogjes... Dit in combinatie met de niet steriele gaasjes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed product en gemakkelijk te gebruiken. perfect voor kids en grote verpakking. fysiologisch zoutwater waarmee je neusje vrij kan krijgen. heel efficient
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onmisbaar in de kinderapotheek. Veel betere ervaring mee dan met de sprays. Het pipetje water doorspuiten in 1 neusgat terwijl het hoofd van mijn zoontje schuin ligt. Hij heeft het wel niet graag, maar is wel doeltreffend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Product heeft een goeie prijs/kwaliteit verhouding. We gebruiken dit bij de eerste symptomen van een verkoudheid (zowel bij de kinderen als bij onszelf) om de neus vrij te maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het fysiologisch water, prijs kwaliteit lijkt mij ook zeer goed, zeker als het met zo een promo pakketje is. Het helpt toch om het neusje van onze dochter weer voor even vrij te maken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig voor op reis, netjes en compact verpakt. Veelvuldig in gebruik voor baby's neus en oogjes, goede combinatie met individueel verpakte steriele compresjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, kopen dit al langer bij de huisapotheek of in de supermarkt. Kan je altijd gebruiken en is een heel natuurlijk product. In de voordeelverpakkingen spaar je lekker nog wat eurotjes uit. Altijd meegenomen :-) MVG Peter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt echt zeer goed, na toedienen merken we al direct resultaat, de baby is veel beter na gebruik hiervan. slijmpjes komen goed los en de baby kan terug vrijer ademen.

Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS kopen

Je kan Naaprep Fysiologisch Water + 15 Ampoules GRATIS van het merk Naaprep, geproduceerd door OMEGA WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus