Mustela Stelatria Beschemende Wasgel 150 ml

€ 12,25
€ 8,82
(€ 5,88 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 3,43)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/05/2018

Omschrijving van Mustela Stelatria Beschemende Wasgel

Specifiek geformuleerd voor de huid van zuigelingen, baby's en kinderen, is de Beschermende Wasgel Mustela STELATRIA® aangewezen voor de hygiëne van huidirritaties (scheurtjes, schurft, huiderupties type waterpokken, irritaties rond de mond en de huidplooien, enz.). Ze kan ook gebruikt worden voor de dagelijkse intieme hygiëne (meisjes en jongens), en eveneens tijdens irritaties.

De Beschermende Wasgel STELATRIA® reinigt en kalmeert de huid en maakt ze gezond dankzij de innoverende actieve stoffen van natuurlijke oorsprong:
- De huid en de slijmcellen worden in alle zachtheid gereinigd, zonder irritatie of uitdroging, dankzij ultrazachte wassende agentia van natuurlijke oorsprong.
- De risico's op bacteriële proliferatie worden beperkt en de huid wordt gezond gemaakt dankzij het koper, de zink en de - BioEcolia®, gepatenteerde actieve stof van natuurlijke oorsprong die deelneemt aan het behoud van de beschermende huidflora.
- De huid wordt gekalmeerd en verzacht dankzij de met aloë vera verrijkte formule.

Belangrijkste actieve stoffen van natuurlijke oorsprong:
- BioEcolia®:behoudt de beschermende flora.
- Complex van oligo-elementen koper – zink – mangaan: versnelt het herstel van de huid.
 
0% parabenen, ftalaat, fenoxyethanol, chloorfenesine, parfum, kleurstof. Hypoallergene formule met hoge tolerantie*. Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht voor een optimale veiligheid.

Indicatie

Een beschermende en kalmerende reiniger voor de geïrriteerde huid en intieme hygiëne.

Gebruik van Mustela Stelatria Beschemende Wasgel

Gebruik dagelijks op de geïrriteerde zones van het gelaat en het lichaam of voor de intieme hygiëne. Giet een kleine hoeveelheid in de palm van uw hand die u voordien nat heeft gemaakt. Was uw baby en laat het goed schuimen. Spoel met helder water. Droog voorzichtig en let vooral op zijn zitvlak en op de huidplooien (okselholtes, dijen, nek, ...).
Extern gebruik. Om de doeltreffendheid van de Beschermende wasgel STELATRIA® op de geïrriteerde zones (behalve de slijmvliezen) te optimaliseren, kunt u complementair de STELATRIA® Gezondmakende herstellende Crème gebruiken, die het herstel van een opperhuid van goede kwaliteit zal bevorderen.
 
Gebruiksplezier
Bij contact met de huid vormt de Beschermende Wasgel STELATRIA® een delicate en aangename mousse. Heel gemakkelijk om te spoelen, maakt het de huid kalm, zacht en comfortabel.
Verzorgingsproduct aangeboden in tubes van 150 ml.

Ingrediënten Mustela Stelatria Beschemende Wasgel

AQUA, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, 1,2-HEXANEDIOL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, GLYCERYL OLEATE, LACTIC ACID, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, GLYCINE, MANGANESE GLUCONATE, ZINC PCA, COPPER PCA, SODIUM HYDROXIDE, 2,6-DIMETHYL-7-OCTEN-2-OL
Mustela Stelatria Beschemende Wasgel 150 ml
€ 12,25
€ 8,82
(€ 5,88 / 100 ml)

Mustela Stelatria Beschemende Wasgel kopen

Je kan Mustela Stelatria Beschemende Wasgel van het merk Mustela, geproduceerd door EXPANSCIENCE LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mustela Stelaprotect - Stelatopia - Stelatria of via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Lichaamsverzorging Baby > Zeep - Waslotion
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Zeep - Waslotion