€ 19,25
€ 17,33
Bespaar 10% (€ 1,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van MSM Platinum

Mannavital MSM Platinum

Mineralenpreparaat

Samenstelling per tablet
MSM of methylsulfonymethaan (OptiMSM®)       1000 mg

Ingredienten
Methylsulfonymethaan, microkristallijne cellulose (stabilisator), magnesiumsteraat (emgulator), siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gebruik
1 - 4 maal per dag 1 tablet per dag bij de maaltijd innemen, met een glas water. De dosering wordt best geleidelijk opgebouwd en kan indien gewenst worden opgevoerd naar 6 tabletten per dag.

Distributeur:
Mannavital Bvba
Zuidstraat 10
B8560 Wevelgem
Belgie

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gebruik van MSM Platinum

1 à 4 V-tabletten/dag bij de maaltijden. Best de dosis geleidelijk opvoeren. De dosis mag probleemloos verhoogd worden tot 8 tabletten/dag.

Ingrediënten MSM Platinum

Actief ingrediënt per V-tablet: 1000 mg Methylsulfonylmethaan of MSM (OptiMSM®)
MSM Platinum 180 tabletten
€ 19,25
€ 17,33

Laatste reviews en ervaringen met Msm platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super voedingssupplement. Sterkt beenderen aan en gebruik het nu voor herstel operatie onderrug. Is Top. Bertelde het tegen huisarts en hij vindt het ook heel goed product. Aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als CVS /Fibromyalgie patiënt, gebruik ik dit product 2 maal per dag. Het help me (binnen mijn beperkingen) de dag door te komen, in combinatie met andere Mannavital producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Msm Platinum gebruiken we beiden omdat we door onze ouderdom wel slijtage hebben aan onze gewrichten en af en toe ook wat pijn. het is een antioxidatie middel en gheeft positief effect op de doorbloeding. Goed resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, gebruikt het al vele jaren in combinatie met glucosamine/chondroitine tegen pijn (artrose) in onderrug met zeer goed resultaat, zal zeker blijven gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product ook al zijn de capsules zeer groot om door te slikken. Ik neem het in matige hoeveelheden, dus maximum twee per dag. Kwestie van het misschien langer in te kunnen nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product beginnen nemen wegens vermoeidheid en spierpijn. Na 1 dag had ik het gevoel dat ik bergen kon verzetten! Die energieboost is nadien niet zo intens gebleven en tegen de pijn helpt het bij mij niet echt (ik ben het nu anderhalve maand aan het nemen), maar ik heb wel nog steeds meer energie dan voor ik dit nam. Elk positief effect is mooi meegenomen, dus ik ben redelijk tevreden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  nadeel : de tabletten zijn heel moeilijk door te slikken (ben bijna gestikt) en heb bij de apotheek een snijmachientje gekocht, dan nog moet ik ze kapot bijten en dat is niet zo lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  MSM Platinum 180 st tabletten bevat zwavel . Ideaal voor mensen met allergie en voor mensen met gewrichtsproblemen . Dit product samen met glucosamine is een ideale combinatie voor soepele en pijnloze gewrichten vooral bij artrose .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Interessante prijs, ik heb dit product van zwavel nog niet getest. Dit is vooral noodzakelijk om de gewrichten in goede conditie te houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Ik had last van pijn in de bovenarm en deze pijn is verdwenen nadat ik dit product ben beginnen innemen. Ik was zelfs enkele keren bij een Osteopaat geweest, zonder veel succes.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het deels als pijnstiller tgv gewrichtsslijtage thv nek en rug en ook in het pollenseizoen tegen hooikoorts (allergie aan pollen van els en berk) :
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  msm is een zeer goed product voor personen die bewegingsproblemen hebben met de gewrichten, het is aanvulling voor de smering van de gewrichten, dus beter voor de mobiliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit al 14 jaar . Ik had spierkrampen , ik heb daar jaren mee gesukkeld . op een dag stelde mijn Natuurwinkel dit product voor. Ik ben al 14 jaar zonder pijn.

MSM Platinum kopen

Je kan MSM Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM