€ 26,95
€ 22,91
(€ 45,82 / kg)
Bespaar 15% (€ 4,04)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van MSM Mannavital Platinum

MSM of methylsulfonylmethaan is een natuurlijke en organische zwavelverbinding, zoals die in de dagelijkse voeding voorkomt. Verwerken, verhitten, langdurig opslaan en koelen van voedingsmiddelen kan het gehalte aan zwavel doen afnemen. Met MSM-poeder PLATINUM kan het zwavelgehalte in het lichaam aangevuld worden op een natuurlijke manier.

Gebruik van MSM Mannavital Platinum

Gebruik: MSM-poeder oplossen in water, vruchtensap of om het even welke niet-alcoholische drank. Naargelang de individuele behoefte 2 tot 8 g per dag innemen, verdeeld over twee à drie doses (een afgestreken koffielepel bevat zo'n 2 gram). De dosis best geleidelijk opbouwen over een aantal dagen; vb. opvoeren met 2 gram per dag.

Ingrediënten MSM Mannavital Platinum

Actief ingrediënt: methylsulfonylmethaan of MSM, onder de vorm van kristallijn poeder
MSM Mannavital Platinum 500 g poeder
€ 26,95
€ 22,91
(€ 45,82 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Msm mannavital platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurde 3 maanden voor ik beterschap voelde aan mijn pijnlijke gewrichten, maar nu neem ik dagelijks een onderhoudsdosis en ik ben zeer tevreden. Smaak is niet aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het MSM poeder van Mannavital al jaren. Het wordt gebruikt tegen allerhande kwalen, en bij mij werkt het gunstig op artrose en ontstekingen. Bovendien bevordert het eveneens mijn stoelgang, die voordien eerder problematisch was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren fan van dit voedingssupplement, het is geweldig voor een hele hoop zaken, veel meer dan enkel spieren en gewrichten. Prima kwaliteit/prijsverhouding voor dit merk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super product - heel effectief bij gewrichtsklachten, spierpijnen en ontstekingen - neem dagelijks toegelaten portie met een beetje vruchtensap - en spring weer door het leven zoals nooit voorheen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben al jaren gewrichtspatient en heb ondertussen al wat wisselstukken gekregen ( rug & heup ) het laatste jaar wordt er door verschillende artsen ook Tietze in de mond genomen. naast de voorgeschreven medicatie neem ik nu dagelijks getrouw MSM, en voel duidelijk verschil in de pijnklachten die zich vooral op de borststreek situeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een zeer goede werking, doeltreffende product, ik ga dit zeker nog bestellen in de toekomst. De bestelling was ook zeer snel, jullie hebben er een vast klant bij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het was de bedoeling te helpen bij m'n artritis maar neem het nu 2 weken als als leuke bijwerking houd het mijn neus vrij, zit anders altijd verstopt, dus voor mij werkt het toch zeker al voor iets
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt uitstekend, enkel jammer van het vieze smaakje. Hoe geconcentreerder de dosis, hoe sterker de smaak. Maar dat is natuurlijk geen probleem als je het met fruitsap ofzo drinkt...

MSM Mannavital Platinum kopen

Je kan MSM Mannavital Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM