€ 6,57
€ 5,78
(€ 38,53 / 100 ml)
Bespaar 12% (€ 0,79)
Mordan Wratten & Likdoorns 15 ml oplossing
€ 6,57
€ 5,78
(€ 38,53 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mordan wratten & likdoorns

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt is zeer doeltreffend, wel langere periode gebruiken voor een definitieve verwijdering. Na enkele weken is het wel erg geconcentreerd en niet meer bruikbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk te gebruiken en veel.minder pijnlijk dan bevriezen bij de dokter. De wratjes gaan evengoed weg. Ook voor kinderen is dit een fijne oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al geruime tijd had ik een wrat op mijn kleine teen.Sedert ongeveer 1 jaar heb ik ze elke avond ingesmeerd met tea tree, zonder resultaat.Nu heb ik ze 14 dagen ingesmeerd met Mordan wratten oplossing en ze is omzeggens gans weg. Ik raad het dus 100 % aan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eén van de goedkoopste producten in zijn soort, maar wel heel efficiënt. Doet wat het belooft. Je dient het product wel elke dag te gebruiken en dit gedurende 2 weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje heeft last van wratten op zijn voeten. Bij de dokter doet dit heel veel pijn als hij de wratten bevriest. Dit product geprobeerd na het lezen van de reviews en ik ben heel blij. Ik heb dit een tiental dagen aangebracht op de wratten, geen pijn en de wratten zijn zo goed als verdwenen. Top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de mordan vraten verwijderaar is een super product nog nooit zo goed product gegat juist ruikt het wel een beetje vies wel opletten voor het goeie vel anders brand het goede vel weg en doet geen deugt
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt goed maar wel lang genoeg volhouden. Enkel de aanbrengstick is niet echt praktisch! Een kwastje zou beter geweest zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kende dit product al van vroeger en was er toen zeer tevreden van. Bijgevolg heb ik dit opnieuw besteld. Al verschillende wratten succesvol mee verwijderd.

Mordan Wratten & Likdoorns kopen

Je kan Mordan Wratten & Likdoorns van het merk Mordan , geproduceerd door MORDAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen