€ 5,56
€ 3,89
(€ 1,95 / 100 g)
Bespaar 30% (€ 1,67)
Promotie -30% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Modifast Proti Plus Koek Graan Chocolade

Gemakkelijk én verantwoord gewicht verliezen?

Modifast presenteert een nieuwe uiterst effectieve afslankmethode: ProtiPlus. Door 3 dagen streng te lijnen af te wisselen met minder strenge dagen is het goed vol te houden en wordt een JoJo effect voorkomen. Bovendien bevatten de producten veel eiwitten waardoor het hongergevoel sterk verminderd wordt. Met de ProtiPlus 3.2.2.-methode wissel je drie strenge dagen af met twee lichtere dagen, terwijl je in het weekend weer normaal (licht) kunt eten. Kies deze dagen bijvoorkeur voor maaltijden met weinig vetten en weinig koolhydraten.

Gebruik van Modifast Proti Plus Koek Graan Chocolade

Het is belangrijk de gebruiksaanwijzingen te volgen. Modifast ProtiPlus producten mogen niet gebruikt worden als enige voedingsbron. Gebruik ze samen met gewone voedingsmiddelen en pas de "Modifast Protiplus 3.2.2 methode" toe indien u gewicht wil verliezen. Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te leven. Zorg ervoor dat u voldoende water drinkt in de loop van de dag (1.5 à 2 liter).

Ingrediënten Modifast Proti Plus Koek Graan Chocolade

Totaal koolhydraten: 23,7g / 4 koekjes
Eiwitten: 11,3g / 4 koekjes
Energie: 221 kcal / 4 koekjes
Vetten: 8,2g / 4 koekjes

Waarschuwing

Een afslankprogramma zonder medisch toezicht is niet aan te raden voor kinderen, adolescenten in volle groei, zwangere vrouwen, moeders die borstvoeding geven en bejaarden. Raadpleeg voor gebruik uw arts ingeval van gezondheidsproblemen.
Modifast Proti Plus Koek Graan Chocolade 200 g
€ 5,56
€ 3,89
(€ 1,95 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Modifast proti plus koek graan chocolade

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede aanvulling en afwisseling bij een proteine dieet als tussendoor of als vervanging van een maaltijd voor de kleine eters. Lekkere smaak van de koekjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel lekkere graankoekjes. Héél hartig van smaak. Je proeft de chocolade en toch heeft het tegelijkertijd iet zoutig. Een smaakvolle combinatie. Een aanrader dus als tussendoortje tijdens een proteïnedieet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Snelle hap die toch genoeg de honger stild. En nog is lekker is van smaak. Het enige nadeel is dat je der veel moet bij drinken omdat het nogal droog is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij een lekker ontbijt waar ik zelfs als ik niet op dieet ben toch van geniet. Tijdens dieetdagen helpt dit om de calorietjes te beperken. Ik ontbijt al om 6.30 u. en heb echt geen honger tijdens de voormiddag!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit koekje is zeer lekker van smaak. Niet te droog en toch voedzaam. Een lekker tussendoortje bij het volgen van een dieet met protiplus. Achteraf is een kleine hongerdip gestild.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zijn echt lekker. Ik verdeel een pakje wel over een ganse dag, 1 in de voormiddag, 2 in de namiddag en 1 's avonds, want ze bevatten nogal veel koolhydraten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze koekjes zijn even lekker als een gewoon koekje maar passen perfekt bij het eiwitdieet van Modifast. Lekker van smaak en hongerstillend voor 10- of 4-uurtje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De koekjes zijn erg lekker en helpen het hongergevoel weg te nemen. Het aantal calorieën zorgt ervoor dat ze goed passen in een afslankdieet, bovendien zitten er nog vitamines en mineralen in.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer smakelijke snack, kleine chocoladeschilfers zijn voldoende aanwezig. Aangename smaak en als men aan het pakje begint, wil men maar 1 ding, het volledig opeten! Echt voldoende als snack.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  In 2 maanden toch 5 kg kwijtgeraakt. Het is te doen. Misschien kan de prijs nog een beetje naar beneden, moeten toch regelmatig bestellen. Moeilijkst is om op gewicht te blijven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Modifast producten zijn goede producten met aangename smaak en tegen redelijke prijzen, geen enkel leveringsprobleem. Het product is correct en ik bestel het bovendien vandaag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Net zo lekker als andere koekjes, je hebt eens een knabbel in plaats van steeds vloeibare vervangers. Geeft ook een voldaan gevoel wanneer je zo'n pakje koeken opeet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer lekker van smaak. makkelijk in gebruik. perfect te gebruiken bij het volgen van een proteïnedieet. bevatten veel meer eiwitten dan andere snacks en dus zeer handig

Modifast Proti Plus Koek Graan Chocolade kopen

Je kan Modifast Proti Plus Koek Graan Chocolade van het merk Modifast, geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Modifast Proti Plus of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet