€ 3,67
€ 2,94
(€ 1,18 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 0,73)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Vanille

Iedereen heeft wel eens een moment dat de verantwoorde maaltijd er bij in dreigt te schieten. Voor al die momenten is Modifast Snack&Meal een gezonde en caloriebesparende oplossing. U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De Modifast Snack&Meal lunch bars en drinkmaaltijden zijn volwaardige maaltijdvervangers en beslist géén tussendoortjes. Neem deze daarom niet naast uw gewone maaltijden, maar altijd ter vervanging van een maaltijd.

Modifast Snack&Meal is ook handig als u geleidelijk een paar kilo wilt afvallen. Bijvoorbeeld na de feestdagen of net voor de vakantieperiode. U kunt er dan voor kiezen om gedurende een bepaalde periode iedere dag één of twee maaltijden (afhankelijk van wat u wilt) te vervangen door een Modifast Snack&Meal maaltijdvervanger. De andere maaltijd(en) moet(en) evenwichtig samengesteld zijn.

Gebruik van Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Vanille

U kunt Modifast Snack&Meal zo lang gebruiken als u zelf wilt.
De andere maaltijden moeten evenwichtig samengesteld zijn
€ 3,67
€ 2,94
(€ 1,18 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Vanille

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Lekkere smaak

  Deze vanille shake is echt lekker van smaak en je hebt geen honger gevoel nadien. Het is handig om mee te nemen naar je werk. Een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Het werkt!

  Heerlijke vanilledrinkbare maaltijd, zeker als die vers uit de koelkast komt. Ik drink het langzaam door een rietje. Verlies van 4kg in 1 maand (2 Modifast en 1 evenwichtige maaltijd per dag).

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Yummy

  Lekkere drinkmaaltijd die geen nasmaak heeft en ook niet op de maag ligt. Ook de banaansmaak is lekker en even doeltreffend, de honger verdwijnt en men kan verder tot de volgende maaltijd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Vanille kopen

Je kan Modifast Snack&Meal Drinkmaaltijd Vanille van het merk Modifast , geproduceerd door NUTRITION & SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Diet of via de volgende categorie:
Afslanken > Maaltijdvervangers
Afslanken > Proteïnedieet