€ 51,99
€ 45,23
Bespaar 13% (€ 6,76)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Mobiflex Care* 90 tabletten

Omschrijving van Mobiflex Care*

Mobiflex® Care heeft een unieke samenstelling.

Collageen is een eiwit dat aanwezig is in verschillende structuren van het lichaam. Er bestaan verschillende soorten collageen.

Mobiflex® Care Care bevat 10 mg niet-gedenatureerd collageen van het type II, wat het voornaamste eiwit is van het kraakbeen.

De onverzeepbare extracten van soja en avocado zijn lipiden die van nature aanwezig zijn in de oliën van avocado en soja. Deze lipiden zijn in de ideale verhouding aanwezig in Mobiflex® Care: één derde extract van avocado-olie en twee derden extract van soja-olie.

Vitamine C draagt bij tot de normale collageenvorming voor het behoud van een goede werking van het kraakbeen en de botten.

Mangaan draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tot de normale vorming van bindweefsel.

Indicatie

Mobiflex® Care is een voedingssupplement op basis van nietgedenatureerd collageen type II, onverzeepbare extracten van soja- en avocado-olie (ASU), Vitamine C en mangaan (Mn).

Gebruik van Mobiflex Care*

1 tablet per dag bij het ontbijt.

Voor een goed resultaat is het aanbevolen de behandeling met Mobiflex® Care gedurende langere tijd te volgen. Het duurt ongeveer 1 maand vooraleer u resultaat kan opmerken.

Mobiflex® Care kan een aanvulling zijn na een kuur Mobiflex® Neo of kan afzonderlijk gebruikt worden.

Ingrediënten Mobiflex Care*

Mobiflex® Care - per tablet:
300 mg onverzeepbaar extract van avocado- (Persea gratissima) (1/3) en soja-olie (Glycine max (L. ) Merr.) (2/3) waarvan 30% fytosterolen / 27,8 mg collageen type II waarvan 10 mg nietgedenatureerd collageen type II / 16,21 mg mangaangluconaat waarvan 2 mg mangaan / 13,5 mg natriumascorbaat waarvan 12 mg ascorbinezuur (vitamine C) /

Bevochtiger: E420 / Desintegratiemiddel: E460 – E468 / Additief: E341 / Antiklontermiddel: E572 – E551 / Emulgeermiddel: E473 / Filmomhulling: E464 – E460 – E570 – E170 – E132.

Als u allergisch bent voor één van bovenvermelde ingrediënten mag u dit voedingssupplement niet gebruiken.

Bijwerkingen van Mobiflex Care*

Raadpleeg uw arts in geval van zwangerschap/borstvoeding alvorens Mobiflex® Care te gebruiken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten bereik van kinderen houden. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Vraag een medisch advies bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia van het coumarine- en heparine-type.

Allergenen
Mobiflex® Care bevat soja-extracten.
€ 51,99
€ 45,23

Laatste reviews en ervaringen met Mobiflex Care*

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Enkele jaren terug stelde men een schouderprothese voor in mijn rechterschouder wegens totaal versleten gelukkig had ik ergens gelezen dat mobiflex me zou kunnen helpen om de pijn en het gebruik van mijn rechter arm te verbeteren en sindsdien is het met 200% verbeterd zodat ik terug en zonder pijn mijn rechter arm kan gebruiken .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Mobiflex bewijst reeds jaren zijn nut : geen last meer v gewrichten en artrose. Dagelijkse inname. Eerst als voorschrift van behandelende arts, nu zonder voorschrift.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Wij zijn zeer tevreden over het bestelde product en er zullen in de toekomst nog bestellingen volgen. De service is snel, efficient en al het bestelde is snel geleverd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mobiflex Care* kopen

Je kan Mobiflex Care* van het merk Neocare, geproduceerd door EG NV , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Mobiflex of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten