€ 5,99
€ 5,21
Bespaar 13% (€ 0,78)

Omschrijving van Miradent Tongschraper Deluxe Blauw

De Miradent Tong-Clin Deluxe Tongschraper is door zijn korte en zachte borstelhaartjes niet alleen effectief tegen tongplak, maar ook veilig voor de smaakpapillen. Door de ronde beugel behoort kokhalzen tot het verleden.

Voor een effectieve reiniging wordt de De Miradent Tong-Clin Deluxe gecombineerd met de Miradent Tong-Clin Gel! De Miradent Tong-Clin Deluxe en de Miradent Tong-Clin Gel zijn samen verkrijgbaar in een handige set, de Miradent Tong-Clin Set.

Indicatie

Tongschraper
Miradent Tongschraper Deluxe Blauw 1 stuk
€ 5,99
€ 5,21

Laatste reviews en ervaringen met Miradent tongschraper deluxe blauw

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tongschraper uit plastiek is stevig en doet zijn werk goed. Het is een nuttig en handig ding. Compact,tevreden hierover. Snelle levering van dit product
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind deze tongschraper niet zo goed. Na enkele malen te hebben gebruikt beginnen de haartjes al scheef naar buiten te staan. Hij reinigt goed de tong en is gemakkelijk in gebruik. Spijtig van de minderwaardige kwaliteit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit kocht op aan raden van de tandarts en moet zeggen dat het heel goed werkt geen beslagen tong meer ook mijn man gebruikt het en is er heel content over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een tongschraper is heel gemakkelijk om de witte aanslag die soms op je tong ligt vlot te verwijderen. Mensen vergeten vaak de tong als het gaat om mondhygiëne, maar die kan ook slechte geuren afgeven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de miradent tongschraper deluxe blauw goed van vorm en niet te scherp voor de tong. Het zou leuk zijn als hij in meer dan 4 verschillende kleuren verkrijgbaar is, zodat elk lid van het gezin elk zijn kleur heeft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een slechte adem kan in vele gevallen een gevolg zijn van bacteriën die zich op de tong bevinden. Met deze tongschraper kan je ze eenvoudig verwijderen.

Miradent Tongschraper Deluxe Blauw kopen

Je kan Miradent Tongschraper Deluxe Blauw van het merk Miradent, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden