Barinutrics Ijzer Aardbei 90 St kauwtabletten

€ 19,99
€ 15,99
Bespaar 20% (€ 4,00)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Barinutrics Ijzer Aardbei

Ijzer is een belangrijk mineraal voor het lichaam. Het ondersteunt de productie van rode bloedcellen en helpt vermoeidheid tegen te gaan. 
 
BariNutrics ijzer is op basis van ijzerbisglycinaat, een chelaat, een bijzonder goed opneembare vorm van ijzer die bovendien zeer goed verdragen wordt in maag en darm. Ijzerbisglycinaat, 
 
Ijzer in BariNutrics ijzer is aanwezig in de vorm van tweewaardig ijzer, Fe++. Dit is de enige vorm die door het lichaam opgenomen wordt. In plantaardige voeding komt ijzer voor als Fe+++ en moet in het lichaam eerst omgezet worden in het tweewaardige ijzer. Dit gebeurt in een zure omgeving wat als gevolg van de ingreep bemoeilijkt wordt (maaginhoud is minder zuur).

Gebruik van Barinutrics Ijzer Aardbei

Gebruik: 1 kauwtablet per dag
Smaak: aardbeiensmaak

Ingrediënten Barinutrics Ijzer Aardbei

Ijzer 28mg per portie 200%*
Ijzerbisglycinaat 90mg

*Dagelijks aanbevolen hoeveelheid

Barinutrics Ijzer Aardbei 90 St kauwtabletten
€ 19,99
€ 15,99

Laatste reviews en ervaringen met Barinutrics ijzer aardbei

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door mijn gastric bypass zijn dit de enige ijzersupplementen die mijn lichaam opneemt waardoor ik zeker geen andere keurs heb. Van smaak vind ik ze ook lekker dat is dus fijn meegenomen. Een aanrader want ze liggen niet zwaar op de maag gelijk de meeste ijzerpillen wel doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de maag & darmspecialist deze tabletten aan het proberen om mijn ijzertekort aan te vullen, gezien de andere voorstellen te duur zijn of een heel vieze smaak hebben, deze gaan vlot binnen

Barinutrics Ijzer Aardbei kopen

Je kan Barinutrics Ijzer Aardbei van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de verzameling Barinutrics of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Ijzer