Metarelax 40 zakjes

€ 25,49
€ 22,94
Bespaar 10% (€ 2,55)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Metarelax

MetaRelax is een magnesiumcomplex aangevuld met B-vitamines en taurine. MetaRelax® wordt aanbevolen bij stress-situaties en vermoeidheid, en is goed voor de spieren.

Optimale bio-energie bij drukke werkzaamheden. Het jachtige leven van de 21ste eeuw houdt ons al te vaak onder spanning. Het aminozuur dat overvloedig aanwezig is in de hersenen en onmisbaar is bij geestelijke druk en inspanning is taurine. Het speelt een sleutelrol bij de stressgevoeligheid, helpt bij innerlijke onrust en is zenuwsterkend. Taurine is ook goed voor de bloeddruk. Bij een verhoogde energieproductie in de hersenen is magnesium onmisbaar. Het helpt hersenen en zenuwen beschermen bij al te grote drukte en het bevordert de activering van de vitaminen van de B-groep, die in hoge mate betrokken zijn bij spanningen en inspanningen.

Magnesium is een essentieel mineraal en een belangrijk alkalinevormend element. Het is bovendien het vierde meest voorkomende mineraal in het menselijk lichaam, wat iets over het belang ervan zegt. De stof is in alle lichaamsweefsels aanwezig, en 98% van het mineraal bevindt zich daadwerkelijk in de cellen. Een volwassene bevat zo’n 24 g magnesium, waarvan zich ongeveer 25% in het spierweefsel bevindt en ongeveer 60% in onze botten, samen met andere mineralen zoals calcium en fosfor. Magnesium speelt een belangrijke rol in het lichaam. Het ondersteunt meer dan 300 verschillende enzymatische processen.

Vitamine B6 is belangrijk voor de stofwisseling, vooral voor de afbraak en opbouw van aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten. Vitamine B6 reguleert de werking van bepaalde hormonen en is nodig voor de groei, de bloedaanmaak en een goede werking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel. 

Taurine is een bioactieve stof die voorkomt in vlees, vis en energiedranken. Het is een stof die van nature in het lichaam voorkomt, maar het lichaam kan deze stof ook zelf maken. Taurine vervult een functie in de hartspier en de zenuwcellen en beschermt in het oog de fotoreceptoren. Taurine zou een gunstig effect hebben op de hartwerking. 

Indicatie

MetaRelax® kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen.

MetaRelax® helpt bij stress-situaties en vermoeidheid en draagt bij tot een normale werking van de spieren.

Gebruik van Metarelax

Het aanbevolen gebruik is 1 zakje per dag, oplossen in water

Ingrediënten Metarelax

INGREDIENTEN PER ZAKJE
Magnesiumglycerofosfaat 1800 mg
Magnesiumelement 200 mg 53.3%*
Taurine 200 mg
Vit. B6 2,8 mg 200%*
Vit. B12 3 μg 120%*
Foliumzuur 200 μg 100%*


Hulpstoffen: citroenzuur, sinaasappelsappoeder, citrusaroma, steviol glycosides
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
Metarelax 40 zakjes
€ 25,49
€ 22,94

Laatste reviews en ervaringen met Metarelax

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit in als ik een dipje heb. Meestal in een situatie waarbij je jezelf zo ellendig voelt . Dikwijls in winkelketens waar ze muziek draaien dat als " gejank" bij me overkomt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax hielp me om rustiger te worden tijdens een stressvolle periode. Mijn spieren werden er minder gespannen door. Bovendien smaakt het lekker. Goed als drankje bij je ontbijt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onlangs heb ik Metarelax leren kennen en ik voel reeds het verschil na 2 weken gebruik. Het magnesium gehalte en toegevoegde vitamines zijn werkelijk zeer doeltreffend. Ik ben een tevreden klant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elke morgen neem ik een zakje MetaRelax als magnesiumsupplement. Zonder MetaRelax heb ik 'snachts altijd last van kuitkrampen. Ik neem deze zakjes nu meer dan een jaar en heb er geen last meer van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  metarelax helpt mij de spieren intact te houden. Vroeger had ik vaak spierkrampen en met metarelax zijn deze krampen zo goed als verdwenen. Elke dag neem ik 1 zakje metarelax, zodat ik nooit meer last heb van krampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een schitterend product voor wie niet goed pilletjes kan slikken. de zakjes zijn gemakkelijk om overal mee te nemen. en de inhoud heeft nog een goeie smaak ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van mijn osteopaat neem ik nu metarelax in plaats van de gewone magnesium omdat zij zegt dat metarelax op natuurlijke basis is de zakjes zijn gemakkelijk in te nemen de pillen zijn wel veel te groot
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had veel spierkrampen en deze zijn nu verleden tijd, terwijl ik het nog niet zo lang aan het nemen ben. Goed product en goede prijs/kwaliteitverhouding!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is veruit het beste magnesium supplement te vinden op de markt, zonder twijfel, gemakkelijk in gebruik en zeer doeltreffend bij stress periodes, weldadig voor de spieren, en volgens wetenschappelijk onderzoek heeft bijna iedereen een tekort aan dit mineraal. Ook verkrijgbaar in capsules maar die zijn maar half zo sterk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is in poedervorm dus inname met water, is dus gemakkelijk in te nemen, als ik er 2 neem heb ik geen krampen meer in mijn benen, bij 3 krijg ik buikkrampen. is wel lekker van smaak.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een fijn produkt wat mij helpt spierkramp te verminderen. Het is makkelijk in het gebruik, ik neem het s' avonds opgelost in vers sap. 40 zakjes voor deze prijs lukt niet bij andere winkels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk om in te nemen, want je lost het poeder op in water. Zakjes zijn handig om mee te nemen. Aangename smaak. Goede werking voor gespannen spieren en stress toestanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikte ik steeds de tabletten, maar dit gaf wel eens last met de spijsvertering. Met deze zakjes zijn die problemen volledig verleden tijd. Bovendien handig om eventueel mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Metarelax zakjes zijn ideale aanvulling met magnesium en werkt ook tegen de vermoeidheid. Handige verpakking, makkelijk overal mee te nemen. Goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Magnesium het wondermiddel van de hedendaagse tijd voor mensen die onder druk staan , voor zij die dit voedingssupplement aanwenden in functie van spierproblemen. Werd me aangeraden door manueel therapeut vanwege mijn chronische spieraandoening en (mentale) stress, na 2.5 dozen opmerkelijke resultaten wat spierspanningen betreft. Ik geloof ook in de mentale ondersteuning, doch kan het niet concreet bewijzen :-)- Het produkt ondertussen aangeraden aan vrienden , nog geen feedback!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  super handig die zakjes , dochter kan geen grote pillen doorslikken , dus ideaal , ook aangename smaak en helpt goed voor de spieren , zou het iedereen aanbevelen !!

Metarelax kopen

Je kan Metarelax van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Metarelax of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress