Farmaline Logo

Kies uw taal

Mercurochrome Masker met Dubbele Werking 1 stuk

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
€ 10,99
€ 9,89 Bespaar 10%
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf € 29
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Dankzij de microbead technologie kan dit masker met dubbele werking van Mercurochrome zowel voor warmye- als koudebehandeling worden gebruikt. De werking van de koude helpt bij het verlichten van hoofdpijn, zwelling en pijn. De werking van de warmte verhoogt de dikte van de lipidische film om zo droge ogen te verlichten.
 
Zorgt voor verlichting bij:
  • Zwelling
  • Pijn en hoofdpijn
  • Droge ogen

Indicatie

Het masker met dubbele werking is bedoeld voor mensen die zwelling, pijn en hoofdpijn en droge ogen willen verlichten met behulp van kou of warmte.

Gebruik

Gebruik het product niet langer dan 20 minuten per gebruik. Wacht minstens 20 minuten voor het starten van een nieuwe behandeling.
KOUD: plaats het masker minstens 2 uur in de vriezer. Wikkel het masker op het moment van gebruik in met een schone doek voordat u het aanbrengt. Het masker kan in de vriezer worden bewaard, zodat het altijd klaar is voor gebruik.
WARM: Het masker moet op kamertemperatuur zijn voor gebruik.
Magnetron: Plaats het masker in het midden van een schone magnetron. Houd rekening met de volgende verwarmingsinstructies: 10 seconden bij 700W of 5 seconden bij 1000W.
Kneed het masker zodat de temperatuur uniform is. Als de temperatuur van het masker nog steeds niet optimaal lijkt te zijn, herhaalt u het proces nog eens gedurende 5 seconden.

Ingrediënten

Niet oververhitten. Laat niet onbewaakt achter tijdens het verwarmen. Let op, na het opwarmen kan het masker erg heet zijn: om brandwonden te voorkomen, zet je het masker opzij tot het een temperatuur bereikt die je huid kan verdragen.
 
Controleer de huidconditie regelmatig tijdens het gebruik. Niet gebruiken tijdens het slapen. Niet gebruiken op beschadigde of gewonde huid. Niet gebruiken als de huid ongevoelig of overgevoelig is voor warm of koud. Het gebruik van het product voor kinderen moet onder toezicht gebeuren. Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar. Druk niet extra op het masker. Niet doorslikken. Niet gebruiken voor andere dan de beoogde doeleinden. Uitsluitend geschikt voor uitwendig gebruik.
 
Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Gebruik het masker niet als het beschadigd of gescheurd is. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk de ogen met water spoelen en medische hulp inschakelen. Als de symptomen aanhouden of als u ongemak, verbranding, zwelling, huiduitslag of andere veranderingen ervaart, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Als u twijfelt over de te gebruiken behandeling, raadpleeg dan uw arts.
 
Verwarming buiten de aangegeven gebruiksomstandigheden kan het product beschadigen.
 
Maak het masker na gebruik schoon met een milde zeep. Bewaren uit de buurt van direct zonlicht.
 
Lees de productetikettering en de voorzorgsmaatregelen vóór gebruik aandachtig door.
Mercurochrome Masker met Dubbele Werking 1 stuk
€ 10,99
€ 9,89
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Mercurochrome Masker met Dubbele Werking 1 stuk
€ 10,99
€ 9,89
Product niet beschikbaar

Combineer dit product met

Redcare Neusspray | Farmaline.be

Mercurochrome Masker met Dubbele Werking kopen

Je kan Mercurochrome Masker met Dubbele Werking van het merk Mercurochrome , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Urgo of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen
Welzijn & Gezondheid > Sport > Hot-Cold Pack