Farmaline Logo

Kies uw taal
Terug naar het overzicht

Mercurochrome Cryotherapie voor Wratten 1 stuk

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

Product niet beschikbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
€ 17,99
€ 16,19 Bespaar 10%
 • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
 • Gratis expresslevering vanaf €39
 • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Voor gewone en vulgaire wratten. Cryotherapie voor wratten kan worden gebruikt op voeten en handen.
 
Het bevriest de wrat in één behandeling.
 
Effectief:
 
De speciale punt omsluit de wrat om deze tot op het hart te bevriezen. De doseerdop levert de juiste hoeveelheid product voor de behandeling van 3 verschillende wratten.
 
Veilig:
 
Gebruiksklaar, met voorgemonteerde tip. De transparante applicator zorgt voor een nauwkeurige positionering op de wrat om het risico op overlopen van het product te vermijden.
 
Deze wrattenpen is geschikt voor ongeveer 15 behandelingen.

Indicatie

Mercurochrome Cryotherapie voor Wratten is speciaal ontworpen voor mensen die gewone en vulgaire wratten op een eenvoudige en precieze manier willen elimineren door de werking van kou. Geschikt voor volwassenen en kinderen ouder dan 4 jaar. Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Gebruik

 1. Plaats de applicator direct op de wrat.
 2. Druk, afhankelijk van de groote van uw wrat, 3 tot 5 keer achter elkaar op de wrattenpen om de juiste hoeveelheid cryogeen te leveren (zie instructies). Hou de punt van de applicator minstens 10 seconden in contact met de wrat.
 3. Een licht gevoel van pijn of tintelingen kan optreden tijdens en direct na de behandeling. Deze sensatie zal geleidelijk aan verdwijnen.

Ingrediënten

Butane, Propane, Isobutane, Dimethylether.

Bijwerkingen

Een licht gevoel van pijn of tintelingen kan optreden tijdens en direct na de behandeling. Deze sensatie zal geleidelijk aan verdwijnen.

Waarschuwing

 • Uiterst ontvlambare aërosol.
 • Houder onder druk: kan barsten bij verhitting.
 • Buiten het bereik van kinderen houden. Adem geen dampen in. Blijf uit de buurt van hitte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet doorboren of verbranden, ook niet na gebruik. Spuit niet op een open vlam of een andere ontstekingsbron. Beschermen tegen het zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50°C. Gooi de inhoud/container weg in overeenstemming met de plaatselijke voorschriften.
 • Houd de verpakking of het etiket klaar voor medische hulp. Lees het etiket voor gebruik. Bewaar het product op een koele, droge plaats bij een temperatuur onder 25°C. Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken in geval van diabetes. Niet gebruiken bij kinderen onder de 4 jaar. Als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan een arts voor het gebruik van dit product.
 • Houder onder druk. Voor gebruiksaanwijzing, voorzorgen bij gebruik, contra-indicaties: lees voor gebruik de bijsluiter goed door.
Mercurochrome Cryotherapie voor Wratten 1 stuk
€ 17,99
€ 16,19
Product niet beschikbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Mercurochrome Cryotherapie voor Wratten 1 stuk
€ 17,99
€ 16,19
Product niet beschikbaar

Mercurochrome Cryotherapie voor Wratten kopen

Je kan Mercurochrome Cryotherapie voor Wratten van het merk Mercurochrome , geproduceerd door URGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen