€ 8,03
€ 7,23
Bespaar 10% (€ 0,80)

Omschrijving van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 5cm x 7.5cm

Littekenverband dat op de contactzijde is voorzien van de gepatenteerde Safelac siliconenlaag, die een positieve invloed heeft op littekenweefsel.

Gebruik van Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 5cm x 7.5cm

Mepiform kan toegepast worden bij de behandeling van oude en nieuwe hypertrofische en keloïde littekens. Bij gesloten wonden kan Mepiform ook preventief gebruikt worden om littekenhypertrofie of feloïdvorming te voorkomen. Belangrijk bij preventief gebruik is te wachten tot de wond geheel gesloten is. Voor een optimaal resultaat dient Mepiform bij voorkeur 24 uur per dag gedragen te worden met een minimale tijdsduur van 12 uur. De totale behandeling zal, afhankelijk van het klinische beeld 3 tot 12 maanden duren.

Hetzelfde verband wordt meerdere dagen gedragen tot het niet meer kleeft.

Het kan gedragen worden bij alle dagelijkse activiteiten.

Bij huiduitslag of irritatie dient de behandeling tijdelijk stopgezet te worden. De behandeling kan weer voortgezet worden zodra de symptomen verdwenen zijn.

€ 8,03
€ 7,23

Laatste reviews en ervaringen met Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 5cm x 7.5cm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  De siliconenpleister van Mepiform werd me aanbevolen na een kleine littekenbehandeling in het gezicht. De behandeling was 4 weken geleden. Een aanrader! Ik gebruik het nu sinds 10 dagen en ik merk een duidelijke verandering en ik zie het ook. De huid is zacht, de roodheid wordt minder. Door de kleur van de pleister is ze bijna onzichtbaar. Zodat ik mijn litteken ook overdag kan behandelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Kleine pleister met silliconenlaag. Indien gewenst kan de pleister in de juiste maat geknipt worden. Pleister kan na douchen, op een droge huid, hergebruikt worden. Mijn bevinding is wel dat de pleister minder plakt en een beetje 'oprolt'. M'n litteken jeukt en 'trekt' minder bij gebruikt van deze pleister.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  De Mepiform pleisters (zo noemen wij ze)voldoen in de praktijk heel goed. Wij gebruiken op wondjes eerst een beetje hydrocortisonezalf en de Mepiform pleister zorgt er dan voor dat de zalf ook op het wordje wordt geconcentreerd en de genezing dus sterk bevordert.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 5cm x 7.5cm kopen

Je kan Mepiform Zelfklevend Verband Anti-Litteken 5cm x 7.5cm van het merk Molnlycke Health Care, geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Littekenverzorging