€ 13,80
€ 12,42
Bespaar 10% (€ 1,38)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Mentalis 30 capsules

Omschrijving van Mentalis

Mentalis Trenker is een nieuw en natuurlijk voedingssupplement op basis van Ashwagandha en SOD 15000 dat het lichaam helpt om weerstand te bieden tegen stress en tevens helpt om de mentale en fysieke capaciteit bij vermoeidheid te behouden*

*Het is wetenschappelijk bewezen dat Ashwagandha het lichaam helpt om stress te bestrijden en bijdraagt tot het behoud van de lichamelijke en geestelijke capaciteiten in geval van vermoeidheid. 

Ashwagandha

Ashwagandha (Withania somnifera L.) kennen we beter onder de naam van “ Indische ginseng”. In India gebruikt men deze plant al eeuwenlang wegens zijn vele voordelen. Meer recent zijn er studies uitgevoerd naar de rol van Ashwagandha voor een optimale ontspanning en het behoud van energie.

 SOD 15.000
 
Sommige factoren zoals vervuiling, roken, zonlicht en stress kunnen de werking van het natuurlijk aanwezige beschermingsmechanisme van het lichaam in het gedrang brengen. De celcomponenten worden immers blootgesteld aan de oxiderende eigenschappen van de vrije radicalen: de zogenaamde oxidatieve stress.
 
Pyramizym is een exclusiviteit van de Pharmaceutische Laboratoria Trenker en bevat volgende drie enzymes : Superoxide Dismutase (SOD 15.000), Glutathion Peroxidase en Catalase. Deze drie enzymes worden onttrokken aan een bepaalde meloenvariëteit (Cucumis melo L.), speciaal geselecteerd vanwege zijn hoge gehalte aan antioxidanten.
 

 

Indicatie

Bij mentale en fysieke vermoeidheid.
 

Gebruik van Mentalis

1 capsule per dag met een glas water, bij voorkeur ‘s avonds na de maaltijd. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezondelevensstijl.

Ingrediënten Mentalis

Bestanddelen per capsule Mentalis TRENKER
600mg Withania somniferaL. extract,
10mg superoxide dismutase uit meloen (Cucumis meloL.).

Withania somnifera L extract, superoxide dismutase uit meloen (curcumis melo L), vulmiddelen: maiszetmeel, gepregelatiniseerd zetmeel, antiklontermiddel: colloidaal siliciumdioxide, capsule: hypromellose, chlorofyl (kleurstof)

Waarschuwing

Neem Mentalis TRENKER niet in voordat u een arts hebt geraadpleegd:
- in geval van zwangerschap en borstvoeding (dat geldt voor allevoedingssupplementen).
- als u allergisch bent voor de planten van de nachtschade familie.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
€ 13,80
€ 12,42
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mentalis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Dit supplement helpt om stress te bestrijden, het is natuurlijk, ik heb het al 2 weken gebruikt. Ik slaap veel beter, de hoofdpijn is weg. Maar pas op voor mensen met hyperthyreoïdie.

  Was deze beoordeling nuttig?

Mentalis kopen

Je kan Mentalis van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Recuperatie
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn