Melapi Koninginnebrij 3G 1 St

€ 7,35
€ 6,62
Bespaar 10% (€ 0,73)
Op voorraad

Omschrijving van Melapi Koninginnebrij 3G

Natuurproduct - Verse Koninginnengelei
Deze pure verse koninginnengelei onderging een enkele bewerking. U gebruikt ze zoals ze uit de korf genomen werd. Bevat zeer veel vitamines (m.n. uit het B-complex), mineralen en koolhydraten maar ook eiwitten en vetten. Elke handige doseertube bevat 3ml pure verse koninginnengelei.

Koninginnengelei is een melkachtige witte pasta die door de jonge werkbijen afgescheiden wordt tussen de vijfde en vijftiende dag van hun leven. De pasgeboren bijenlarven worden er gedurende een dag mee gevoed. De koningin krijgt het haar hele leven, vandaar de naam.

Koninginnengelei zorgt ervoor dat de larven op vijf dagen volwassen worden. Bij de koningin zijn de resultaten nog indrukwekkender, zij wordt twee maal groter dan de werkbij. De koningin leeft vijf jaar in plaats van zes weken (werkbij) en legt tijdens de zomer elke dag haar eigen gewicht in eieren. Op zijn minst een opmerkelijke prestatie!

De koninginnengelei staat onder controle van een gespecialiseerd labo. Regelmatige testen staan garant voor een optimaal product.

Gebruik van Melapi Koninginnebrij 3G

elke doseertube bevat 2,8 gram verse pure koninginnenspijs. Per dag is dit 280 milligram, gedurende 10 dagen.

Ingrediënten Melapi Koninginnebrij 3G

Koninginnengelei (herkomst: China)
Eiwitrijk, bron van kalium, zink, thiamine en niacine, rijk aan fosfor, koper, vitamine D en pantotheenzuur, zeer laag natrium- en zout gehalte

Waarschuwing

 • In de koelkast bewaren (onder 5°C)
 • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.
Melapi Koninginnebrij 3G 1 St
€ 7,35
€ 6,62

Laatste reviews en ervaringen met Melapi koninginnebrij 3g

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  is de eerste keer dat ik dit gebruik reden was aan te sterken na een operatie het helpt je immuniteit een boost te geven enig minpuntje het heeft een uitgesproken smaak dus mengen met een zoete smaak is wel aan te raden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt gebruik ik op aanraden van de fokker van mijn main coon. Dus voor mijn kat. Reden: hij heeft lang antibiotica moeten nemen en zijn immuniteit was aangetast. Gewoon 1 maatje dagelijks door de voeding doen

Melapi Koninginnebrij 3G kopen

Je kan Melapi Koninginnebrij 3G van het merk Melapi, geproduceerd door MELI, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling koninginnebrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Koolhydraatrijke preparaten > Honing en verwanten