€ 11,25
€ 10,01
(€ 20,02 / l)
Bespaar 11% (€ 1,24)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Martera Graviola 100% Sap

De vrucht die onder de Latijnse, botanische naam gekend is als Annona muricata heeft naargelang de taal een verschillende naam: graviola (Portugees), guanábana (Spaans), corossol (Frans), soursop (Engels), zuurzak (Nederlands), .... De Graviola boom kan tot 5 – 6 m hoog worden en blijft altijd groen met glanzend groene bladeren. Inheems in verschillende Noord-, Midden- en Zuid-Amerikaanse landen en de Caraïben, maar nu ook in sommige Aziatische landen aangeplant. De vruchten kunnen tot 20 – 30 cm lang worden met een gewicht van 2 – 3 kg en meer. Ze zijn geel-groen van kleur en hebben een onregelmatig, stekelig oppervlakte met een crèmekleurig, zacht vruchtvlees en donkere zaden. De smaak van het vruchtvlees is typisch voor de graviola. Het is een combinatie van frisse, zure toetsen zoals bij ananas en passievrucht met zoet en een zachte, romige ondergrond zoals van banaan en kokos. Heerlijk verfrissend!

Martera Graviola sap
100% puur Graviola pulp van hoogstaande kwaliteit zonder toevoeging van water en daarom een vrij dik sap. Rijpe Graviola vruchten worden manueel geschild en de pulp (zonder zaden) wordt door onze partner producent in drums afgevuld en vervroren zodat de kwaliteit en het behoud van de bestanddelen optimaal gewaarborgd worden. Wij pasteuriseren het sap nog eens kort bij het afvullen om een maximale kwaliteit en houdbaarheid te garanderen. Het sap is vrij van pesticiden. Een gespecialiseerd extern labo controleert regelmatig ons sap.

Indicatie

 • 100% puur Graviola sap van hoogstaande kwaliteit
 • zonder conserveermiddel, zonder toegevoegde suiker, zonder additieven
 • een natuurlijke bron van vitamine C
 • vrij van pesticiden, bewezen door labo analyse

Gebruik van Martera Graviola 100% Sap

Neem tot 3 maal per dag 35 ml, puur of afgelengd met fruitsap. Bij voorkeur na de maaltijd.

Daar het een exotisch vruchtensap is en een dik sap, bijna puree kan het voor personen met een gevoelige maag moeilijker verteerbaar zijn. Bouw daarom de dosis geleidelijk aan op en leng het Graviola sap eventueel af met een ongezoet vruchtensap, zoals bv. ananassap dat lekker combineert met Graviola.

Ingrediënten Martera Graviola 100% Sap

Graviola (Annona muricata)

Waarschuwing

Eenmaal open in de koelkast bewaren en binnen de 5 dagen verbruiken.
€ 11,25
€ 10,01
(€ 20,02 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Martera Graviola 100% Sap

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Zeer goed en fris product. Vlugge verzending en keurig ingepakt. Geen enkel probleem.Ik zal dit product bij Farmaline zeker opnieuw bestellen. Zeker aan te bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik was op zoek naar een bepaald product tegen kanker,en ik heb gevonden naar jullie. Farmaline had gestuurd super snel,jullie zijn de beste, Alvast bedankt en tot ziens

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  en heeft de graviola geholpen bij uw vriend ? voor zijn betrijding tegen kanker zo ja laat het eens weten mijn vrouw heeft borstkanker zonder uitzaaiing en zal het anders ook proberen laat zo spoedig mogelijk iets weten dank u

  Was deze beoordeling nuttig?

Martera Graviola 100% Sap kopen

Je kan Martera Graviola 100% Sap van het merk Martera, geproduceerd door DITRA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods