Martera Graviola 100% Sap 500 ml

€ 11,25
€ 10,13
(€ 20,26 / l)
Bespaar 10% (€ 1,12)
Op voorraad
Promotie

Dit product kan niet teruggestuurd worden.

Omschrijving van Martera Graviola 100% Sap

De vrucht die onder de Latijnse, botanische naam gekend is als Annona muricata heeft naargelang de taal een verschillende naam: graviola (Portugees), guanábana (Spaans), corossol (Frans), soursop (Engels), zuurzak (Nederlands), .... De Graviola boom kan tot 5 – 6 m hoog worden en blijft altijd groen met glanzend groene bladeren. Inheems in verschillende Noord-, Midden- en Zuid-Amerikaanse landen en de Caraïben, maar nu ook in sommige Aziatische landen aangeplant. De vruchten kunnen tot 20 – 30 cm lang worden met een gewicht van 2 – 3 kg en meer. Ze zijn geel-groen van kleur en hebben een onregelmatig, stekelig oppervlakte met een crèmekleurig, zacht vruchtvlees en donkere zaden. De smaak van het vruchtvlees is typisch voor de graviola. Het is een combinatie van frisse, zure toetsen zoals bij ananas en passievrucht met zoet en een zachte, romige ondergrond zoals van banaan en kokos. Heerlijk verfrissend!

Onderzoek naar Graviola
In 1976 vond voor het eerst onderzoek plaats in opdracht van het Amerikaanse National Cancer Institute. Verschillende onderzoekers zijn er ondertussen in geslaagd om bepaalde stoffen te isoleren, namelijk Annonacae acetogeninen, uit de bladeren, twijgen, schors en zaden van de vrucht. Acetogeninen zijn een bepaald type vetzuren en Annonacae verwijst naar de Annona familie waartoe Graviola behoort. Uit in-vitro onderzoek is gebleken dat deze stoffen een anti-tumor, anti-parasieten, insecten dodend en anti-microben werking hebben. Er zijn reeds verschillende soorten acetogeninen uit Graviola ontdekt en enkele van hen blijken kankercellen te vernietigen terwijl ze de gezonde cellen ongehinderd laten.

Martera Graviola sap
100% puur Graviola pulp van hoogstaande kwaliteit zonder toevoeging van water en daarom een vrij dik sap. Rijpe Graviola vruchten worden manueel geschild en de pulp (zonder zaden) wordt door onze partner producent in drums afgevuld en vervroren zodat de kwaliteit en het behoud van de bestanddelen optimaal gewaarborgd worden. Wij pasteuriseren het sap nog eens kort bij het afvullen om een maximale kwaliteit en houd- baarheid te garanderen. Het sap is vrij van pesticiden. Een gespe- cialiseerd extern labo controleert regelmatig ons sap.

Indicatie

 • 100% puur Graviola sap van hoogstaande kwaliteit
 • zonder conserveermiddel, zonder toegevoegde suiker, zonder additieven
 • een natuurlijke bron van vitamine C
 • vrij van pesticiden, bewezen door labo analyse

Gebruik van Martera Graviola 100% Sap

Neem tot 3 maal per dag 35 ml, puur of afgelengd met fruitsap. Bij voorkeur na de maaltijd. Daar het een exotisch vruchtensap is en een dik sap, bijna puree kan het voor personen met een gevoelige maag moeilijker verteerbaar zijn. Bouw daarom de dosis geleidelijk aan op en leng het Graviola sap eventueel af met een ongezoet vruchtensap, zoals bv. ananassap dat lekker combineert met Graviola. Eenmaal open in de koelkast bewaren en binnen de 5 dagen verbruiken.

Waarschuwing

Indien u Graviola sap wenst in te zetten betreffende kanker of kankerbehandelingen, raden wij u aan eerst contact op te nemen met de behandelende arts!
Martera Graviola 100% Sap 500 ml
€ 11,25
€ 10,13
(€ 20,26 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Martera graviola 100% sap

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb het gekocht voor een vriend die aan ongeneeslijke kanker heeft en we zijn er nu 4 weken mee aan het proberen om de kankercellen tegen te houden nog twee weken geduld en we zullen weten of de psa waarden in zijn bloed gezakt zijn en als dat zo is dan denken we dat we het juiste middel gevonden hebben en dan blijven we dat product zeker verder gebruiken laat het ons hopen dat het echt kankercellen dood want in dat stadium probeert men alles om te overleven zonder die chemische brol van chemo waar je meer ziek van bent dan wat het je oplevert dium allemaal mee dat graviola echt doet wat het beweert anders is het boerenbedrog puur voor comercie we zullen afwachten en als het werkt zal ik er reclame voor maken maar vraag het mij binnen drie a vier weken nog eens dan weten we meer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer lekker van smaak, ook de moglijkheid om het te mengen met andere sappen was goed, licht verteerbaar, echt lekker, had ik niet gedacht, snelle levering,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker van smaak en hopelijk accuraat als behandeling voor de ziekte van mijn echtgenote. Nog even wachten naar de resultaten van de onderzoeken. Wij hopen op positieve invloed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nog afwachten of het iets helpt, maar we vertrouwen erop.hopelijk zijn de wetenschappelijke artikels correct,zoals verschenen op internet.dus nog even de kat uit de boom kijken.ik ben wel benieuwd wanneer we er iets van zullen voele
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is de beste Graviola die we al hebben gehad... Het is meer een pulp dan een sapje. We voegen het meestal toe aan ander eten, en dit kan echt smaken naar meer.

Martera Graviola 100% Sap kopen

Je kan Martera Graviola 100% Sap van het merk Martera, geproduceerd door DITRA, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods