€ 9,65
€ 8,69
Bespaar 10% (€ 0,96)

Omschrijving van Mannavital Zink Platinum V-Caps

Het mineraal zink speelt een belangrijke rol in heel wat lichaamsprocessen: vooral op het vlak van weerstand, gezichtsvermogen, vruchtbaarheid, koolhydratenstofwisseling en integriteit van huid, haren en botten. Tegelijk kunnen we stellen dat een westers dieet, rijk aan suiker en geraffineerde voedingsmiddelen vaak een zinkgebrek vertoont. Met ZINK PLATINUM bestaat een 'gecheleerde' en dus goed opneembare vorm van zink, die de opname van andere mineralen (zoals koper) niet remt en bovendien goed verdragen wordt.

Waarom je kiest voor Zink Platinum van Mannavital:
bevat met zinkbisglycinaat 20 % (ZINC CHELAZOME® van ALBION®) 'gecheleerde' zink, covalent gebonden aan het aminozuur glycine, die uitstekend wordt verdragen
zorgt voor een snellere opname en hogere spiegel van zink in vergelijking met zinkgluconaat, -picolinaat of -oxide
ze beïnvloedt de opname van andere mineralen, zoals koper, niet negatief

Indicatie

Draagt bij tot: een normale werking van het immuunsysteem - het behoud van een normaal gezichtsvermogen - de instandhouding van normale botten, haren, nagels en huid - een normaal metabolisme van koolhydraten en vetzuren - een normale eiwitsynthese - het behoud van normale testosterongehalten in het bloed - een normale vruchtbaarheid en voortplanting - de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Gebruik van Mannavital Zink Platinum V-Caps

Gebruik: 1 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Mannavital Zink Platinum V-Caps

Actief ingrediënt per vegetarische capsule:
112,5 mg zink bisglycinaat 20 % (ZINC CHELAZOME® van ALBION®) met 22,5 mg elementaire zink (225 % ADH*)

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 9,65
€ 8,69

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital zink platinum v-caps

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zink heeft allerhande voordelen. Wij nemen het dagelijks in, met name om het immuunsysteem en het koolhydraten verwerkingsproces te boosten. Wij zijn fan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mannavital Zink Platinum is van goede kwaliteit en een betrouwbaar merk. Verder kan ik weinig vertellen over de effectieve werking ervan, ik neem deze capsules preventief en ondersteunend.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Volledig correct product. Goed gedoseerd. Makkelijk in te slikken dankzij de capsule omdat de Zn vaak in tabletten zit en in de keel blijft zitten. Ik raad dit product aan.

Mannavital Zink Platinum V-Caps kopen

Je kan Mannavital Zink Platinum V-Caps van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink