€ 13,45
€ 12,11
Bespaar 10% (€ 1,34)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Mannavital Tensoton 60 capsules

Omschrijving van Mannavital Tensoton

Geestelijke spanning, gebrek aan beweging en westerse eetgewoonten kunnen de drukwaarden in onze vaten doen oplopen en een hypotheek op onze gezondheid leggen. Daarom zijn een gezonde levenswijze met volop verse groenten en fruit, voldoende lichaamsbeweging en op tijd ontspanning belangrijk om de bloeddruk normaal te houden. Met TENSOTON bestaat een ideale ondersteunende formule: met olijfblad voor het behoud van een normale bloeddruk en met hibiscus voor een vlotte eliminatie van water.

Waarom je kiest voor Tensoton van Mannavital:
bevat olijfblad (Olea europaea), gestandaardiseerd op 20 % oleuropeïne, ter ontspanning van de vaten

Indicatie

Met olijfblad dat bijdraagt tot het behoud van een normale bloeddruk - met hibiscus dat de eliminatie van water door de nieren bevordert.

Gebruik van Mannavital Tensoton

Gebruik: 's morgens en 's avonds een tablet innemen

Ingrediënten Mannavital Tensoton

Actieve ingrediënten per 2 tabletten TENSOTON:
1000 mg Olijfblad (Olea europaea, gestandaardiseerd op 20 % oleuropeïne)
400 mg Hibiscusbloem of Roselle (Hibiscus sabdariffa, gestandaardiseerd op 20 % anthocyanen)
Mannavital Tensoton 60 capsules
€ 13,45
€ 12,11

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital tensoton

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt zeer goed. wel zwaar voor de maag. best iets licht eten bij inname van de medicatie minder bijwerkingen dan de tradinionele medicatie. een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In plaats van chemische bloeddrukverlagers gebruikt mijn man dit natuurlijk middel om zijn bloeddruk'onder controle te houden. Hij voelt zich hier veel beter bij dan de voorgeschreven medicamenten waar altijd bijwerkingen aan vast hangen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit om de waarden van mijn bloeddruk op een gezonde manier naar beneden te krijgen. Het is wel lastig om door te slikken, het is een droog pilletje zonder capsule.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product al een hele tijd en ondervind dat mijn bloeddruk vrij stabiel blijft. Voel het verschil als ik er mee stop. Dus blijven innemen is de boodschap.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is goed voor de controle van mijn bloeddruk het is bloeddruk verlagend en goed voor het hart. Ik voel me beter dankzij tensoton. Dit is een aanrader
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik heb er geen idee van of het al werkt , ik zal waarschijnlijk de werking er pas van ondervinden als mijn bloeddruk volgende keer bij de arts gemeten zal worden ...

Mannavital Tensoton kopen

Je kan Mannavital Tensoton van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten > Vaatbescherming