€ 24,59
€ 22,13
Bespaar 10% (€ 2,46)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mannavital Kyo Green

KYO GREEN mag met recht en reden 'groene supervoeding' genoemd worden. Dit voedingssupplement bevat namelijk een unieke synergie van biologisch tarwegras, biologische waterkers en een bijzonder concentraat van broccolizaad (BROCCORAPHANIN). Dat laatste voert per dagdosis van 6 tabletten zoveel van het bijzondere glucosinolaat glucorafanine aan als 300 mg rauwe broccoli! Verder is tarwegras onder meer een sterk geconcentreerde bron van voedingsstoffen en chlorofyl en is waterkers net als broccoli ook een natuurlijke topbron van glucosinolaten (bijzondere zwavelhoudende fytonutriënten). KYO GREEN oefent door deze uitgekiende synergie een brede beschermende en ondersteunende werking uit op het organisme.


Waarom je kiest voor Kyo Green van Mannavital:
- bevat een unieke ondersteunende synergie van 3 groene toppers
- bevat een wetenschappelijk onderzocht concentraat van broccolizaad (BROCCORAPHANIN®), per dagdosis equivalent aan 300 g rauwe broccoli en topbron van het glucosinolaat glucorafanine
- dit broccolizaad is vrij van goitrine en progoitrine, stoffen die de schildklier kunnen belasten
- bevat tarwegras van biologische kwaliteit, met een uitzonderlijke nutriëntendichtheid
- bevat waterkerspoeder van biologische kwaliteit, bron van het glucosinolaat gluconasturtiïne

Indicatie

De groene supervoeding - Natuurlijke en geconcentreerde bron van voedingsstoffen - Bron van bijzondere zwavelhoudende fytonutriënten: glucosinolaten

Gebruik van Mannavital Kyo Green

6 tabletten per dag, mag indien nodig opgevoerd worden tot 12 tabletten/dag

Ingrediënten Mannavital Kyo Green

Actieve ingrediënten per tablet:
150 mg biologisch tarwegras (Triticum aestivum)
50 mg broccolizaadconcentraat (Brassica oleracea italia var. Hopkins), gestandaardiseerd op 10 % glucorafanine (BROCCORAPHANIN®)
100 mg biologische waterkers (Nasturtium officinale)
Mannavital Kyo Green 180 tabletten
€ 24,59
€ 22,13
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital kyo green

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product mannavital kyo green 180 tabletten is een aanrader voor mensen die weinig fruit en groenten eten. Daarenboven zorgt het ervoor dat u zo weinig mogelijk rimpels krijgt en als u er al heeft zal het ze zeker doen verminderen. Mijn gezicht is nu bijna rimpelloos geworden.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben met dit voedingssupplement moeten stoppen omdat ik er hoofdpijn van kreeg. Jammer maar blijkbaar ben ik allergisch voor een ingrediënt ervan. Mijn partner neemt deze wel en bij haar gaat alles goed. Maar het zal toch bij een éénmalige aankoop blijven.

Mannavital Kyo Green kopen

Je kan Mannavital Kyo Green van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Superfoods