Mannavital Cat's Claw Platinum 60 capsules

€ 16,95
€ 14,07
Bespaar 17% (€ 2,88)
Promotie -17% korting geldig t.e.m. 30/04/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mannavital Cat's Claw Platinum

In het Amazonewoud groeit een imposante liaansoort die zich met haar op kattennagels lijkende doornen omheen woudreuzen slingert: de katsklauw (Uncaria tomentosa). De binnenbast van deze plant wordt al eeuwen met succes ingezet door de lokale indianen om de weerstand te versterken en soepel te bewegen.

Waarom je kiest voor Cat's claw Platinum van Mannavital:
bevat de juiste soort katsklauw: Uncaria tomentosa (bewezen door botanische identificatie) en niet de minder werkzame Uncaria guianensis!

Indicatie

Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem - draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten

Gebruik van Mannavital Cat's Claw Platinum

Gebruik: 1 à 3 maal per dag 1 capsule

Ingrediënten Mannavital Cat's Claw Platinum

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule: 200 mg Katsklauwextract (Uncaria tomentosa), ratio 15:1, gestandaardiseerd op 3 % totaal alkaloïden (HPLC), met een natuurlijke hoge verhouding POA/TOA
Mannavital Cat's Claw Platinum 60 capsules
€ 16,95
€ 14,07

Laatste reviews en ervaringen met Mannavital cat's claw platinum

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben ervan overtuigd dat dit product voor veel dingen goed is. Ik neem het in omdat ik spierreuma heb gehad, om mijn urinezuur te verminderen door mijn darmbacterien goed te laten werken zodat mijn lichaam beter kan ontgiften;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product ... snelle levering en alles prima in orde. Leveren ook op werk en dan moet je niet thuis wachten op je levering. Ook de prijs is veel goedkoper.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de dokter: het houdt jouw lichaam fit, gezond en in balans. Ik voel me heel gezond, heb blijkbaar voldoende weerstand tegen al deze infecties waar mijn omgeving mee te kampen heeft...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 maand constant ziek zijn (griep-keelontsteking-sinusitis-...) was mijn weerstand volledig weg. Ik nam Mannavital Cats Claw Platinum, gecombineerd met echinacea. Na 7 dagen was ik reeds stukken beter!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik zeer gevoelig ben voor infecties van de sinussen en netelroos ben ik blij veel verbetering te ondervinden door het gebruik van cat's claw platinum . Ook de darmfunctie vaart er wel bij ! Na het innemen van 60 caps = 1capsule per dag merkte ik op dat mijn ongemakken verbeterden . Ik hou vol en ben aan mijn 2de doos Caps begonnen .

Mannavital Cat's Claw Platinum kopen

Je kan Mannavital Cat's Claw Platinum van het merk Mannavital, geproduceerd door FYTOFARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn