Magnecaps Spierkrampen 84 Capsules

€ 27,20
€ 21,76
Bespaar 20% (€ 5,44)
Op voorraad
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 30/04/2017
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Magnecaps Spierkrampen

DE ROL VAN MAGNESIUM: Magnesium is een mineraal dat van het grootste belang is voor onze gezondheid. Magnesium speelt een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties in ons lichaam, met name bij diverse reacties waarbij energierijke fosfaatverbindingen betrokken zijn. Voorts is magnesium onontbeerlijk voor de eiwitsynthese, voor de overdracht van prikkels tussen de cellen en voor onze botontwikkeling. 

Magnesium wordt hoofdzakelijk via onze voeding aangevoerd. Volgende voedingsmiddelen zijn rijk aan magnesium: volkorenproducten, noten, groene groenten, mineraalwater rijk aan magnesium, gedroogde vruchten, bananen en chocolade.

Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden, zoals fysieke inspanningen, oververmoeidheid en periodes van tijdelijke stress, alcoholmisbruik, groeifase, zwangerschap, enz. waarbij een verhoogde dagelijkse inname van magnesium noodzakelijk wordt:
- De doorsnee voeding kan de verhoogde magnesiumbehoefte bij fysieke inspanningen (o.a. bij sportbeoefenaars) zelden voldoende dekken met spierspanningen en stijve/stramme spieren als gevolg. In deze gevallen wordt hooggedoseerd magnesium (450 mg magnesium) aanbevolen.
- Oververmoeidheid en periodes van tijdelijke stress, niet ongewoon in onze moderne maatschappij, kunnen aanleiding geven tot een verhoogde activiteit van cathecholamines (dit zijn stoffen verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwprikkels) en een toegenomen magnesiumverlies via de urine met een magnesiumtekort als gevolg. 
- Ook alcoholmisbruik leidt tot een magnesiumtekort als gevolg van een verhoogde uitscheiding van magnesium.

MAGNESIUMTEKORT: 
Magnesiumtekort kan zich uiten in verschijnselen zoals spierspanningen, stijve spieren (sport), periodes van vermoeidheid en tijdelijke stress (bijv. in geval van examenspanning). 

ROL VAN VITAMINE B6: Vitamine B6 helpt bij de opname van magnesium en draagt bij tot het verminderen van
vermoeidheid.

Indicatie

Een voedingssupplement met 450mg magnesium en vitamine B6 dat helpt tegen vermoeidheid en krampen.

Gebruik van Magnecaps Spierkrampen

1 capsule per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Magnecaps Spierkrampen

Magnesiumoxide – Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, talk – Capsule: gelatine – Pyridoxine hydrochloride – Kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide – Glansmiddel: schellak – Zuurteregulatoren: ammoniumhydroxide, kaliumhydroxide – Bevochtigingsmiddel: propyleenglycol.

Waarschuwing

- Buiten het bereik van kinderen houden. 
- Bij kamertemperatuur bewaren. Tegen vochtigheid en warmte beschermen. 
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. 
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Magnecaps Spierkrampen 84 Capsules
€ 27,20
€ 21,76

Laatste reviews en ervaringen met Magnecaps spierkrampen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is gekend en heeft een prima resultaat. Reeds jaren wordt dit product bij ons in de familie gebruikt, dit op aanraden van onze huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door dit te nemen heb ik de laatste weken minder last in de kuiten. Geen spierkrampen meer. En daar voor doen we het, want een goed nachtrust is nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ws al lang op zoek naar een magnesimcomplex dat ook daadwerkelijk zou helpen. Heb het hele gamma al geprobeerd en denk nu eindelijk het voor mij ideale product te hebben ontdekt. Eindelijk verlost van mijn spierkrampen 's nachts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spierkrampen ,de laatste jaren is dat voor mij een dagelijkse realiteit.Ben nu 78 j Van de eerste roering in mijn bed s'ochtends is het al te doen ,tegen dat ik uit bed ben is het al te laat ,en hevige pijn moet ik ondergaan . Met magnecaps is dat veel verbeterd en gebruik nu ik elke avond met mijn eten 1 capsule ,is veel beter dan mijn andere producten waar ik er twee van moest nemen. Delaere Guido
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik magnecaps spierkrampen gebruik heb ik veel minder spierkrampen vroeger nam ik be-magnum maar het verschil is groot spierkrampen zijn heel pijnlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dagelijks spierkrampen, niet alleen tijdens het sporten maar soms midden in de nacht kon ik mijn bed uitspringen. Sinds ik Magnecaps neem heb ik geen spierkrampen meer gehad. Het werkt dus wel heel doeltreffend.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vermoed dat dit voor mij zeer voldoening gevend is, ik heb sinds ik dit neem geen spierkrampen meer gevoeld in mijn benen, ik ben nog maar kort begonnen voor een juist resultaat zal ik beoordelen als doosje leeg is
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product ben ik beginnen innemen op aanraden van een arts. Wegens spierpijnen en spierkrampen. Zelfs als het magnesiumgehalte op peil staat in je bloedwaarden wordt Magnecaps als medicament toegediend. Ondertussen ervaar ik wat verbetering
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze gebruikt , na een paar weken voel je wel dat het resultaat geeft . Voor krampen in je ledematen , is dit wel een goed middel om het te verminderen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had al weken last van krampen in tenen en voet en heb ook veel spierspanning in nekspieren. Na ongeveer een week inname, had ik nog maar zelden las van de krampen in tenen en voet en ik slaap ook beter. Goed product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik leed dag en nacht aan krampen. Sinds ik de Magnécaps tabletten gebruik zijn de krampen echter verdwenen. één tablet bij het ontbijt volstaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft me enorm geholpen tegen de zo pijnlijke krampen! Bovendien, zei mijn apotheker, geeft het geen negatieve gevolgen op de spijsvertering zoals andere producten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Krampen in mijn vingers en daardoor moeilijkheden om te typen op het werk en zeer pijnlijke krampen in mijn linker onderbeen 's nachts, hiervoor werd mij geadviseerd Magnesium te nemen met zeer goed resultaat!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb door mijn aandoening zeer veel spierpijn en ontzettend veel spierkrampen.De Magnecaps Spierkrampen helpen me echt: als ik de behandeling onderbreek voel ik het meteen en herbegin.

Magnecaps Spierkrampen kopen

Je kan Magnecaps Spierkrampen van het merk Magnecaps, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Magnecaps of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium