€ 16,95
€ 13,22
Bespaar 22% (€ 3,73)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Magnecaps Spierkrampen 28 stick(s)

Omschrijving van Magnecaps Spierkrampen

DE ROL VAN MAGNESIUM: Magnesium is een mineraal dat van het grootste belang is voor onze gezondheid. Magnesium speelt een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties in ons lichaam, met name bij diverse reacties waarbij energierijke fosfaatverbindingen betrokken zijn. Voorts is magnesium onontbeerlijk voor de eiwitsynthese, voor de overdracht van prikkels tussen de cellen en voor onze botontwikkeling. 

Magnesium wordt hoofdzakelijk via onze voeding aangevoerd. Volgende voedingsmiddelen zijn rijk aan magnesium: volkorenproducten, noten, groene groenten, mineraalwater rijk aan magnesium, gedroogde vruchten, bananen en chocolade.

Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden, zoals fysieke inspanningen, oververmoeidheid en periodes van tijdelijke stress, alcoholmisbruik, groeifase, zwangerschap, enz. waarbij een verhoogde dagelijkse inname van magnesium noodzakelijk wordt:
- De doorsnee voeding kan de verhoogde magnesiumbehoefte bij fysieke inspanningen (o.a. bij sportbeoefenaars) zelden voldoende dekken met spierspanningen en stijve/stramme spieren als gevolg. In deze gevallen wordt hooggedoseerd magnesium (450 mg magnesium) aanbevolen.
- Oververmoeidheid en periodes van tijdelijke stress, niet ongewoon in onze moderne maatschappij, kunnen aanleiding geven tot een verhoogde activiteit van cathecholamines (dit zijn stoffen verantwoordelijk voor de overdracht van zenuwprikkels) en een toegenomen magnesiumverlies via de urine met een magnesiumtekort als gevolg. 
- Ook alcoholmisbruik leidt tot een magnesiumtekort als gevolg van een verhoogde uitscheiding van magnesium.

MAGNESIUMTEKORT: 
Magnesiumtekort kan zich uiten in verschijnselen zoals spierspanningen, stijve spieren (sport), periodes van vermoeidheid en tijdelijke stress (bijv. in geval van examenspanning). 

ROL VAN VITAMINE B6: Vitamine B6 helpt bij de opname van magnesium en draagt bij tot het verminderen van
vermoeidheid.

Indicatie

Een voedingssupplement met 450mg magnesium en vitamine B6 dat helpt tegen vermoeidheid en krampen.

Gebruik van Magnecaps Spierkrampen

Consumeer 1 stick per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Laat het poeder smelten op de tong en slik gewoon door.

Bijwerkingen van Magnecaps Spierkrampen

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Waarschuwing

- Buiten het bereik van kinderen houden
- Beneden 25°C bewaren en beschermen tegen vochtigheid en warmte
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
- Een voedingssupplemtn mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Magnecaps Spierkrampen 28 stick(s)
€ 16,95
€ 13,22

Laatste reviews en ervaringen met Magnecaps spierkrampen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel efficiënt . Smaakt heel lekker en word snel opgenomen in het lichaam . Super prijs kwaliteit en veel beter dan sommige andere merken , een echte aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen, mijn 17-jarige zoon neemt het dagelijks als aanvulling, omdat hij een groot sportman is. Dit voorkomt dat hij spierkrampen krijgt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geen wondermiddel maar verlicht duidelijk de spierpijn in verband met artrose van de knieën. Elke ochtend, de pijn vervaagt vrij snel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer snelle levering, en een redelijke prijs voor het product. En het is zeer gemakkelijk voor onder weg mee te nemen. geen water nodig. Zeer goed om aan te raden.

Magnecaps Spierkrampen kopen

Je kan Magnecaps Spierkrampen van het merk Magnecaps, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Magnecaps of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium