€ 19,90
€ 16,72
Bespaar 16% (€ 3,18)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 30/04/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Magne B Plus D

MagneBplusD is een magnesiumformulatie van de nieuwste generatie. MagneBplusD  is een evenwichtig en wetenschappelijk samengestelde formulatie op basis van 6 geselekteerde nutritionele bestanddelen. MagneBplusD kent tevens een sterk synergetische én complementaire werking. Het is de aanwezigheid van vitamine B 6 , vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme. In MagneBplusD bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastrointestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B 9 en B 12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Gebruik van Magne B Plus D

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding ver vangen, noch een gezonde levensstijl. Vraag raad aan uw arts en/of apotheker

Ingrediënten Magne B Plus D

Per tablet:
 • 1000 mg Magnesium Glycerophosphate
 • 200 mg Taurine
 • 2 mg Vitamine B6
 • 200 mcg Foliumzuur
 • 2 mcg Vitamine B12
 • 7,5 mcg Vitamine D

Hulpstoffen:
Microkristallijne cellulose, Dicalciumorthofosfaat, Katoenzaadolie, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, Maltodextrine.
€ 19,90
€ 16,72

Laatste reviews en ervaringen met Magne B Plus D

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  Magnesium helpt!!

  Sinds ik al geruime tijd magnesiumtabletten inneem zijn mijn spierkrampen vooral in mijn vingers fel verminderd ! Magne B Plus D tabletten helpen mij zeer goed,dus zou ik ze sterk aanbevelen aan iedereen met spierkrampen!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Zeer goed product, ik merk echt het verschil. Ik neem dit al twee jaar, even een maandje niet nemen en je merkt dat het wel degelijk afdoet, dus echt een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  De tabletten kunnen ingenomen worden na een sportieve inspanning ter voorkoming van spierkrampen. Zeer doeltreffend bij inname gedurende enkele kuren per jaar.

  Was deze beoordeling nuttig?

Magne B Plus D kopen

Je kan Magne B Plus D van het merk B+ Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D