€ 19,90
€ 16,12
Bespaar 19% (€ 3,78)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Magne B Plus D

MagneBplusD is een magnesiumformulatie van de nieuwste generatie. MagneBplusD  is een evenwichtig en wetenschappelijk samengestelde formulatie op basis van 6 geselekteerde nutritionele bestanddelen. MagneBplusD kent tevens een sterk synergetische én complementaire werking. Het is de aanwezigheid van vitamine B 6 , vitamine D en taurine die ervoor zorgen dat er een optimale opname wordt gegarandeerd van magnesium in het organisme. In MagneBplusD bevindt het element magnesium zich onder de unieke vorm van glycerofosfaat. Deze formulatie garandeert ook een optimale biobeschikbaarheid die is gekoppeld aan een zeer goede gastrointestinale tolerantie. Bovendien zorgen de vitamines B 9 en B 12 voor een potentialisatie van verschillende fysiologische mechanismen die de optimalisatie van de homeostase gaan bewerkstelligen.

Gebruik van Magne B Plus D

MagneBplusD moet oraal ingenomen worden. 1 tablet/dag bij de maaltijd of zoals aanbevolen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen geen gevarieerde en evenwichtige voeding ver vangen, noch een gezonde levensstijl. Vraag raad aan uw arts en/of apotheker

Ingrediënten Magne B Plus D

Per tablet:
 • 1000 mg Magnesium Glycerophosphate
 • 200 mg Taurine
 • 2 mg Vitamine B6
 • 200 mcg Foliumzuur
 • 2 mcg Vitamine B12
 • 7,5 mcg Vitamine D

Hulpstoffen:
Microkristallijne cellulose, Dicalciumorthofosfaat, Katoenzaadolie, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide, Maltodextrine.
€ 19,90
€ 16,12

Laatste reviews en ervaringen met Magne b plus d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik merk echt het verschil. Ik neem dit al twee jaar, even een maandje niet nemen en je merkt dat het wel degelijk afdoet, dus echt een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletten kunnen ingenomen worden na een sportieve inspanning ter voorkoming van spierkrampen. Zeer doeltreffend bij inname gedurende enkele kuren per jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook deze supplementen zijn goedkoper via Farmaline. Voordien had ik regelmatig krampen in mijn benen. Deze zijn nu bijna helemaal weg. Verder had de tandarts mij dit supplement aanbevolen om de terugtrekking van het tandvlees tegen te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal ter aanvulling van vitamine D in de herfst en winter. De B-vitamines ondersteunen het zenuwstelstel. Vit. D is echt een must om te supplementeren in ons zon-arm continent.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb normaliter geen probleem met het slikken van capsules of tabs.. maar dit hier laat zich moeilijk slikken - zelfs als je de pil halveert. Dit moet toch handiger kunnen,niet?
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement wordt gebruikt als aanvulling op een gevarieerde en evenwichtige voeding in geval van stress, spierkrampen en vermoeidheid zonder gastro-intestinale intolerantie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement vrij gemakkelijk op te nemen. Neutrale smaak. Combineert magnesium met vitamine D, waar veel mensen in onze regio's met weinig zonlicht een tekort aan hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Magne B Plus D is een noodzakelijk voedingssupplement voor iedereen die lijdt aan beenpijn, je moet 15 tot 20 dagen voorzien om een resultaat te hebben, maar het werkt.

Magne B Plus D kopen

Je kan Magne B Plus D van het merk B+ Pharma, geproduceerd door B+ PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Magne B Plus D of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D