€ 8,20
€ 7,30
(€ 18,25 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,90)

Omschrijving van Lubrilan Glijmiddel

Lubrilan is een intiem vaginaal glijmiddel. Of je in de menopauze zit, zwanger bent, last hebt van vaginale droogheid of het glijmiddel enkel voor je plezier gebruikt: met Lubrilan zit je sowieso goed. Het product heeft een pure samenstelling en bevat dus geen overbodige ingrediënten. Zo veroorzaakt het geen irritatie en doet het wat het moet doen.

Aanbevolen door gynaecologen en seksuologen.

Indicatie

Lubrilan, hét vaginale glijmiddel op waterbasis, is speciaal ontwikkeld om problemen bij seksuele gemeenschap op een uiterst efficiënte en eenvoudige manier op te lossen.

Gebruik van Lubrilan Glijmiddel

Lubrilan kan zonder problemen voor langere tijd gebruikt worden. Omdat Lubrilan vrij lang werkzaam blijft, is het mogelijk het glijmiddel enige tijd van te voren aan te brengen.
Bij de vrouw moet Lubrilan aangebracht worden rondom de vaginale opening. Breng met de vingertoppen een voldoende hoeveelheid Lubrilan aan en herhaal dit zo vaak als gewenst is.
Bij de man wordt Lubrilan op de penis aangebracht. Bij gebruik van een condoom moet het glijmiddel op het condoom zelf aangebracht worden.
Wanneer beide partners het glijmiddel gebruiken, krijg je het beste resulaat. Er zijn geen beperkingen in gebruik. Lubrilan geeft een langdurig behaaglijk gevoel.

Ingrediënten Lubrilan Glijmiddel

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose,

Methylparaben, Propylparaben

€ 8,20
€ 7,30
(€ 18,25 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Lubrilan Glijmiddel

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  lubrilan

  Werkt uitstekend voor mij.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Ok

  Lubrifie bien...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Succesprodukt

  Mijn partner en ikzelf zijn allebei bijzonder opgetogen over Lubrilan. Gezien de leeftijd werd ons samenzijn nogal bemoeilijkt door te droge vagina, een allerminst leuke ervaring ..... Maar nu is ons probleem écht opgelost door de gel aante brengen: we genieten weer samen! Een aanrader dus!

  Was deze beoordeling nuttig?

Lubrilan Glijmiddel kopen

Je kan Lubrilan Glijmiddel van het merk Pannoc , geproduceerd door PANNOC , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Seksualiteit > Glijmiddel
50+ > Seksualiteit > Glijmiddel