Longiderm Anti-Age Hydratop Creme 100 ml

Longiderm  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 19,89
€ 17,90
(€ 17,90 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,99)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Longiderm Anti-Age Hydratop Creme

CRÈME HYDRATOP is speciaal ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van de gevoelige, droge en/of atopische, geïrriteerde, ruwe, gekloofde, schilferende en zelfs eeltige huid. Deze lipide-herstellende crème versterkt dagelijks het natuurlijk herstelmechanisme van de huid evenals haar barrièrefunctie zodat de huid beter beschermend is tegen uitdroging en andere externe factoren.

Speciaal geformuleerd om irritaties, roodheid, trekkend en jeukend gevoel van de huid te temperen. Het brengt het mechanismen verantwoordelijk voor het geïrriteerde gevoel van de huid weer in balans. De niet-vette textuur wordt snel geabsorbeerd, voedt intens de huid en bezorgt haar een gevoel van comfort en frisheid dankzij menthol.

Aanbevolen voor beschadigde huid door eczeem, dermatitis, ichthyosis en bepaalde droge vormen van psoriasis, zorgt HYDRATOP CRÈME van LONGIDERM voor een diepe hydratatie en verzorging van de epidermis, vermindert de dikte van de schilfers en maakt de huid zichtbaar mooier.

RESULTATEN
  • Vanaf de eerste toepassing is de huid getemperd en herwint ze een gevoel van comfort en soepelheid.
  • De herstelling van de huidbarrière en het evenwicht van de ceramiden van het stratum corneum, voorkomen de dehydratatie van de kwetsbare huid, zodat huiddroogte aanzienlijk wordt verminderd.
  • De weerstand van de huid tegen externe agressies is versterkt.
  • De huid is duurzaam getemperd en het jeukgevoel verminderd, zodat ze egaal en zacht aanvoelt.
  • Zorgt voor een verfrissend gevoel dankzij menthol.

Indicatie

HYDRATOP CRÈME is een hoge tolerantie lipide-herstellende verzorging voor gelaat en lichaam die intens hydrateert en dagelijkse bijdraagt tot een gevoel van comfort en frisheid voor de droge en/of atopische huid. De formule helpt de huidbarrière te herstellen.

Aanbevolen voor de droge en/of atopische huid, evenals de beschadigde huid door eczeem, dermatitis, ichthyosis en bepaalde vormen van droge psoriasis. Geformuleerd om het risico op allergieën te minimaliseren. Niet-comedogeen. Voor uitwendig gebruik.

Gebruik van Longiderm Anti-Age Hydratop Creme

2 tot 3 keer per dag aanbrengen op de te behandelen zone.

Niet gebruiken in geval van allergie aan een van de ingrediënten. In geval een allergische reactie wordt vermoed, het gebruik stoppen en een arts raadplegen.

Ingrediënten Longiderm Anti-Age Hydratop Creme

ACTIEVE INGREDIËNTEN
Urea, Propanediol, Lanolin, Allantoin, Menthol, Caprylyl Glycol, Leuconostoc/radiish root, Ferment filtrate.

Waarschuwing

Bewaren beneden 25 ° C.
€ 19,89
€ 17,90
(€ 17,90 / 100 ml)