Liponixx 90 tabletten

€ 56,00
€ 44,80
Bespaar 20% (€ 11,20)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/10/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Liponixx

Liponixx
Alfaliponzuur is een lichaamseigen stof met een groot aantal belangrijke functies. In onze voeding komt het in kleine hoeveelheden voor in onder meer spinazie, broccoli en orgaanvlees. Ons lichaam produceert tevens een lage dosis.

Indicatie

Krachtig antioxidant voor het behoud van gezonde zenuwcellen.

Gebruik van Liponixx

1 tablet per dag nuchter.

Ingrediënten Liponixx

600 mg alfaliponzuur
Liponixx 90 tabletten
€ 56,00
€ 44,80

Laatste reviews en ervaringen met Liponixx

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet voldoende lang kunnen gebruiken, goede prijs, voor een keer was de levering later door een probleem in het magazijn, ze hebben het vriendelijk opgelost en mij extra op mijn tegoed gegeven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik lijd aan sensomotorische biaxiale polyneuropathie. Dit is een aandoening waar de eiwitten rond de zenuwen afgebroken worden en ik dus pijnprikkels krijgt. Ik neem het product al 9 maanden en het heeft effect. Dank zij dit product kan ik mij permitteren dagelijks nog een glas wijn of bier te drinken wat anders niet zou mogelijk zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nog niet lang genoeg ingenomen om een positief effect te ondervinden. Hopelijk binnen enkele weken goede resultagen. Moet de pillen 3 maanden ingenomen hebben om effect te verkrijgen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een week voelde ik al het verschil. Zenuwpijnen verminderen veel en heb veel meer energie. Ik neem het zeker verder! Eerst dagen wat overgevoelig op de darmen.. nemen op nuchtere maag met een groot glas water en een kwartier later goed ontbijten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zéér goed resultaat! Echt een aanrader bij pijnlijke voeten, neuropathieën. Had dit vroeger moeten ontdekken. Geen bijwerkingen. Zal dit verder blijven gebruiken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Liponixx werd mij voorgeschreven door de pijnkliniek in Gent. Het maakt me wat weerbaarder en ik zal het verder blijven gebruiken. De prijs / kwaliteit is ook heel goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Via een specialist werd mij Liponixx aangeraden. Ik hecht veel belang aan een gezond leefpatroon. Liponexx kan bijdragen tot een comfortabel functioneren van mijn lichaam. Gemakkelijk in gebruik. Geen nevenwerkingen voor mij persoonlijk.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  voel geen enkel effect,weet dus niet of het nut heeft,wel stinkende urine na inname,na 2 keer plassen is de geur wel weg.Heb het voorgeschreven gekregen wegens tintelingen en gevoelsverlies in voeten en handen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Balanceerde op de limiet van diabetis 2 (ouderdomsdiabetis). Gebruik sedert enkele maanden Liponixx en moet vaststellen dat mijn bloedwaarde voor glucose sedertdien met 10 % is gedaald en terug min of meer normaal is (bij controle bloedafname huisarts en regelmatige controle thuis met One Touch Vita toestel)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al jaren mijn acupunktuur arts heeft het mij voorgeschreven omdat ik ouderdom suiker heb en MS .Ik kan nog heel veel bv .Sporten goed wandelen zaalsport,ondanks mijn 75 jaren. ik gebruik ook andere mediecijnen maar die haal ik bij de apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik liponixx al jaren het helpt bij ..ms.. en bij diabetus. ik ben nu 74 jaar en ik ga nog steeds 2 x per week zaal sporten en 1 x per week nordicwandelen met groepjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over het deze anti-oxidant. Toch is het echter even wennen aan een aantal bijverschijnselen. De tabletten vallen zwaar op de maag met af en toe misselijkheid tot gevolg, zeker in het begin.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer sterk antioxidant. Ideaal als je wilt ontgiften. Heeft ook een beschermende werking op ons zenuwstelsel. Helpt de zenuwen te beschermen tegen schade door diabetes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  liponixx is een vitamine die zeer geschikt is voor diabetes patienten die prikkelingen hebben aan de onderkant van de voet werd voorgeschreven ,door diabetes specialist
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt neem ik op advies van een arts. Ik gebruik het sinds augustus 2011. De arts zegt het gebruik voort te zetten. Het zal aan de verwachting vodoen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man gebruikt liponixx samen met cogniton ,ter aanvulling van reminyl.zijn toestand blijft daardoor stabiel.Hij blijft het zeker verder gebruiken , de dokter is tevreden

Liponixx kopen

Je kan Liponixx van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Anti-oxydanten