€ 15,17
€ 13,50
Bespaar 11% (€ 1,67)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Leppin Teunisbloemolie 500mg

Teunisbloemolie is een rijke bron van meervoudig onverzadigde vetzuren, waaronder gamma-linoleenzuur (GLA) en linolzuur (LA). LEPPIN Teunisbloemolie is een voorloper van prostaglandinen en is daarom in het bijzonder aangewezen tegen dysmenorroe (pijnlijke menstruatie). Teunisbloemolie is ook gunstig voor de huid en eczeem. Gecombineerd met Silica en LEPPIN Calcium, zal het een effectieve preventieve behandeling zijn voor osteoporose. We raden aan om een teunisbloemolie te nemen tijdens de tweede periode van de cyclus van de vrouw. Deze olie kan bovendien gunstig zijn voor hyperactieve kinderen.

Gebruik van Leppin Teunisbloemolie 500mg

Slik 2 capsules 3 maal per dag met een beetje water tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Leppin Teunisbloemolie 500mg

Teunisbloemolie/oenotherae Biennis (10% gamma-linoleenzuur) 500 mg
Vitamine E dl-alfa-tocoferol 5 mg

Inactieve ingrediënten
Glycérine, gélatine, eau.
€ 15,17
€ 13,50

Laatste reviews en ervaringen met Leppin Teunisbloemolie 500mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Mededelingen

  Tevreden met dit product, capsules genomen met een snelheid van 2 per dag. En het voldoet aan mijn verwachtingen, reguleringsniveau menstruatiecycli (toeval?) Maar in principe gebruik ik dit product nu al een paar maanden, vanwege de voordelen voor huid en haar. Persoonlijk zie ik een echte verbetering, minder droge huid, boost voor haar en nagels

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Heb dit gekocht omdat ik ergens las dat dit goed voor de huid is. Kleine pilletjes die makkelijk in te nemen zijn. Nog niet echt resultaat omdat ik denk dat je dit een langere periode dient in te nemen alvorens te merken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Neem ik iedere dag in de hoop een mooi velletje te blijven houden. Baat het niet dan schaadt het niet. Mooie aanvuller bij het normale huidverzorgingsritueel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Leppin Teunisbloemolie 500mg kopen

Je kan Leppin Teunisbloemolie 500mg van het merk Leppin, geproduceerd door LEPI VITS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Capsules